Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Ez akkor nem reklám ha nem írod ki a nevet. Engem aztán soha nem tudott izgatni hogy Blamázs mit és hol mond. Tény hogy Mezei se jó -és ezt most rögzíccsük!- , de a Colos nyávogását nem bírnám ki még egyszer idegekkel.
-
dokee78
félisten
Még semmi On board videó a youtube-n?

-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez nem reklám:
Ma reggel hallgattam a rádiót. Class FM, Morning Show, Sebestyén Balázs.
És mit mondott?
Mezei mennyen Collner jöjjön.
Jó volt ezt hallani ugy hogy rajtam kívül még több ezren halhatták! 
-
proof88
addikt
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tolni való tényleg.

-
DopeBob
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Massa nyilatkozata: „Az autónk még mindig nem a leggyorsabb a mezőnyben, de egyértelműen a jó úton haladunk előre és pozitívak lehetünk. Személyes szinten azonban csalódás ért.”
Tök aranyos!
Mintha neki nem lenne tök mindegy, hogy milyen az autó, Alonso simán nyerhetett is volna ő meg... 
Ha kirugják (amikor kirúgják) még jól is jöhet neki, amennyiben talál magának másik csapatot, lehet hogy magára találna
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg jó, csak kár, hogy Pator a nagyapjával él...
Idézet a HVG cikkből:
"A fiatal venezuelai nő nagyapja a második világháború után vándorolt ki Magyarországról a latin-amerikai országba, és hat éve él párkapcsolatban a versenyzővel."

-
Motion_Blur
félisten
-
akela91
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Gondolom befolyása van... Vagy pénz, vagy háttérember.
-
MPowerPH
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kb. Bár arra nem látok esélyt, hogy szezon közben kiteszik. Pedig lenne kit ültetni a helyére...
-
Pompi
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Meg az f1lájv
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
-
Nowhereman
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Néha úgy érzem, hogy Martin bácsinak kéne már kissé levedlenie a civilizált ember álarcát, és leüvöltenie néhány fejet a nyakról. Meg kéne kérdeznie mondjuk a vodától, hogy a parádézás x hétvégén legyen ér e nekik annyit mint y hétvégén+VB cím?
Másodszor a heccből csinált kerékcseréket hanyagolni kellene: jó kerékcsere +1000EURO, rossz -1000EURO(ha egyik hibázik mindenkitől levonás, gyorsan kiteszik a csapatból a gyenge láncszemeket).
Harmadszor: mi a fenéért nem lett még kirúgva a váltóáttétel számoló bagázs? -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szemésznél mikor voltál? Éppen fordítva! Az elsőnél abban az S-ben párhuzamos haladással lehet előzni, Suminak meg nem volt meg tisztán Senna, ő meg gyönyörűen ráhúzta Sennára, mintha az már mögötte lett volna, holott a külső íven maradva ilyen előnyből is meg lett volna az előzés.(a felső-hátsó kamera nézetet nézd, Senna bal elsője még a rázókön is belül volt.)
A másodiknál meg Sumi kifékezésre játszott, és a féktáv előtt a külső ívre vágott, Senna ekkor szintén külső ívre váltott, Sumi meg pánikszerűen befelé rántotta a kormányt, erre Senna is odarántott.) Sumi szitujából nem volt elkerülhető a baleset, míg Senna kétszer is elkerülhette volna. Értem én a FIA-t, hogy a DRS-s kikerülési zónabeli, meg a széthulló gumikon mezőgazdasági gépek tempójával közlekedő autók kikerülését el lehet adni a hülye nagyközönségnek mint előzést, de azért ne tiltsák már be a kifékezést!
A bírák döntése meg logikus:
1/ A védekező sose hibázik, akár a féktáv előtt is nyomhat100m-rel egy satufékest, hogy a támadó átperecelhessen rajta.
2/ A fekete mindig bűnös, még az előző esetben is. Suminak meg az egyik ükapja fekete volt.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
hát de azért mondom hogy Button nem értem miért hibás most

-
proof88
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
még mindig nem értem mi bajod van Button nyilatkozatával
nem volt elég tapadása, mert nem volt meg a normális beállítása. Ennyi. Ha Hamiltont nem engedték tesztelni, gondolod Buttont engedték volna? Az meg szerintem nagyon erős csapat döntés, hogy Button itt volt nálunk, oké hogy Button biztos szívesen csinálta, de ez egy nagyon fontos rendezvény volt, a Vodafone reklám miatt is, ez egy feladat volt neki, itt kellett lennie, de ha nincs ez a rendezvény, valszeg akkor sem ő tesztel. Nem hiszem, hogy ez a mostani dolog Button sara lenne, hacsak nem annyi, hogy nem sikerült rendesen beállítani a mérnökével az autót. Ilyen előfordul más csapatnál is.Ezt nem kell ragozni, ott van nézz meg más csapatokat is, ha nagyon más stílusban vezetnek a pilóták akkor nagyon nem tudnak segíteni egymásnak.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Mindketten hibásak...elsősorban a csapat,és nem csak a teszt miatt.Beszélhetünk a 2l benyáról vagy a kerékcserékről.
De én nem tudok egyetérteni Button nyilatkozatával.
El lehet dönteni mi a fontosabb a "haknizás" vagy a vb...elhiszem,hogy fontos a PR meg minden,de mi a fontosabb?Egy ilyen eredményorientált sportban.Ott van Hamilton verte az asztalt,hogy tesztelni akar még sem engedték neki...ez hol logikus,vagy hol érni meg a csapatnak(mostani eredménytől függetlenül)?Mikor volt utoljára vb autója a mekinek?2007-2008,2007ben is elbaszták....minden évben rohannak vagy a Ferrari vagy mostanság az RBR után,most meg nyugodtan csinálhatnánk a szokásos évközi fejlesztéseket amiben azért nem rosszak,erre elbasszák a boxban a dolgokat,vagy nem aknázzák ki teljesen a teszt által nyújtott lehetőségeket.
És én mint "ős"(97) mekis szurkoló nehezen viselem ezt el soz

-
proof88
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
most akkor Button a hibás, vagy a csapat akik úgy döntöttek hogy tesztpilótákkal tesztelnek ... azért írtam le ezeket, mert előbb Buttont hibáztattad gyakorlatilag
Az is lehet hogy úgy voltak vele, hogy a tesztpilóták is egyértelműen látják hogy adott fejlesztés most jó-e vagy sem. Meg a mérnökök a telemetria alapján. Button amúgy nálunk tesztelt.
És az a vicc, hogy eredetileg Hamilton akart nagyon menni tesztelni és neki megy elég jól most. Button meg sztem már rég le volt zsírozva hogy jön hozzánk haknizni. -
IreN!CuS
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Szép,jó meg ezeket én is tudom.Akkor a 10 milliós kérdés mi értelme volt tesztpilótákkal vacakolni Mugellóban,persze a két pálya teljesen más,de Buttonnak meg a mérnökének jól jött volna,hogy lássák miként változott az autó a sok újítás végett.És akkor itt már lehet nem vakon keresik a pályát.....
Ha megnézzük Hamilton teljesítményét láthatjuk,hogy az autó még mindig ott van a topon...ergo Buttonnak egy jó setupal dobogón kellett volna állni.
Lehet én vagyok a régimódi,de ha azt látom,hogy van egy top autó amivel sima VB lehet az egyik pilóta és jön egy évközi teszt amin sok újítást kell kipróbálni semmikép sem bíznám a tartalék pilótákra.Nem azért mert hogy ők rossz pilóták vagy ilyesmi de lehet teljesen más visszajelzést adnak,ami nem feltétlenül jó.
-
proof88
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Button és Hamilton nagyon más setupot igényel, ha Hamilton alatt jól működik az autó, akkor az azt jelenti hogy jó az autó és sikerült megtalálni a pályára a setupot, és ha Button alatt meg nem jó, akkor Hamilton révén tudjuk hogy jó az autó, de nem sikerült megtalálni a korrekt setupot. Egy nagyon jó autóval is érezheted hogy nincs tapadás, ha nem úgy viselkedik ahogy szeretnék. Változtattak a kocsin a tesztek során, lehet hogy most Buttonnak meg a mérnökének kell majd több idő míg megtalálják a helyes beállításokat. Ha Hamiltonnak jó hogy kanyar bejáraton kicsit túlkormányzott az autó, kijáraton meg kicsit alulkormányzott, az még Buttonnak lehet hogy pont nem jó és erre mondja azt hogy gyenge az autó tapadása, a mostani beállításával.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rocket
üzenetére
Így gondolod? Inkább nem az a szégyen, hogy Rosbergnek 113 futam kellett az első győzelméhez, míg anno a fiatal Schumacher egy ugyan ilyen rakat szar autóval első az első teljes évében futamot nyert, sőt, VB-t nyert 2 év után.
Inkább kalapot kellene emelni, hogy még mindig csinálja így 43 évesen, és bírja. Az ő korában a volt F1-es pilóták már régen a nyugdíjas éveiket tengették. Schumi ugyan olyan erőnlétben van, mint 15 éve, ugyan azt a felkészülési programot csinálja végig minden alkalommal, mint a fiatalok, akiknek a szervezete már sokkal jobban bírja ezt a megerőltetést.
Senki ne beszéljen itt arról, hogy ezzel lerombolja azt, amit felépített, mert rohadtul nem így van.
Azt nem lehet lerombolni, csak szebbé tenni. Csinálja valaki utána, utána lehet a pofát járatni.
Az ide évben hatalmas pechsorozatban van, mert vagy egy pilótatársa, vagy a csapata baltázza el neki a futamot. Ez volt az első olyan eset, amit önhibájának tudhat be. És? Mindenkivel előfordul, Hamilton is követett el nem egy még ennél is nagyobb ökörséget. Ő is mit művelt tavaly előtt? Több futamon keresztül mindig valakit a palánknak nyomott, vagy csak szimplán sportszerűtlen volt. Akkor neki is abba kellene hagyni? Megtehetné, mert sokat ő sem tud felmutatni az elmúlt 3 évből.A folyamatos kikapni meg nem értem, tavaly alig maradt el Rosberg -től összetettben, amit időmérőn bukott vele szemben, azt ált. a rajtoknál visszahozta. Idén pedig nincs szerencséje, ennyi. Versenytempója ugyan úgy rendben van, 43 évesen....
És akkor azt már nem is említem, hogy a Merci nagyon messze van a versenyképességtől. Más futamokat nézel, ha azt állítod, hogy a Mercivel minden rendben van. Volt egy futam, ahol ment a szekér, és sima 1-2 lehetett volna, ha a szerelők nem tolnak ki Schumival. Ezen kívül idén nem látom azt, amit mondasz. És tavalyi évre nézve se látszik...
-
AMD Power
titán
Button szerint nincs gyors megoldás a McLaren problémáira
A fiatalabb brit ki is emelte, hogy büszke az elért eredményre, különösen annak a fényében, hogy egyedül ő vállalta be a mezőnyből a kétkiállásos taktikát, és emiatt 31 kört kellett egy szett gumin teljesítenie a verseny utolsó szakaszában. Úgy érzi, ezzel kellő fricskát adott azoknak az embereknek, akik korábban erőteljes kritikával illették agresszív vezetési stílusa miatt.
Kezd benőni a feje lágya!

-
dangerzone
addikt
válasz
rocket
üzenetére
Azért Sumi még azért ott van a szeren. Bármit mondhatsz.
Lehet, hogy már nem a régi, de még bőven a mezőnyben a helye.
Annak idején azért a Ferrari jóval versenyképesebb volt, mint most a Merci.
Sokkal nehezebb a dolga most.Amint látod Rosberg sincs mindig dobogón. Volt pár dobogós helye, meg nyert is, igen. De azért nem tudja konstans ezt a szintet hozni, ami azt jelenti, hogy a kocsi szar.
-
McCartman
őstag
válasz
rocket
üzenetére
"Abbol kiindulva, hogy Rosberg nem egyszer allt mar a dobogon"
Akkor más futamokat láttunk.
Egyszer állt dobogón Rosbert , a kínai nagydíjon amit megnyert. (amikoris Schumacher a harmadik helyről indult és a hibásan -nem- rögzített kerék miatt kiesett)5 versenyből 4en önhibáján kívül esett ki , került hátrányba + a mai vitás eset.
miről beszélsz?
-
badd
tag
Most az F1 tényleg nem arról szól, hogy ki tudják-e csikarni az autóból a legtöbbet. Most nem az van mint 2006-2008 között, hogy mással nem kellett foglalkozni, csak tolni neki. Ez valamilyen szinten jó is, meg rossz is. Rossz, mert autóversenyről van szó, vagyis vezessen az ember, ne foglalkozzon mással. Azonban szerintem jó, mert itt kijön az, hogy melyik pilóta tud alkalmazkodni a viszonyokhoz, hogy hogyan tudja megtalálni azt a határt, hogy a lehető leggyorsabb legyen, de mellett az autót is kímélje. Ennek az arányosságnak, összhangnak a megtalálása szerintem nem kicsi feladat, szóval valahogy kijön egy másfajta, univerzálisabb pilótaképesség. Sőt én ezt még nagyobb bravúrnak tartom, mint hogy "végtelen" élettartamú gumival ki tud a leggyorsabban menni legtovább.
Nekem régen is tetszett, amikor "csak" nyomni kellett, de nekem most is tetszik, ami van. Új kihívás szerintem a pilótáknak.
(a DRS azért engem is néha felcsesz)na, mindegy, ez egy kósza gondolat volt, nem is sikerült jól megfogalmaznom, ezért off-ba is teszem, és nem írok egy ideig

-
Predator2
addikt
nyugalom
nem teljesítményét vonom kétségbe
csak másképp alakultak volna a dolgok "HA" erre értem a mákot -
Zso2
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Mák-od neked van,hogy ide bejutottál. Most már akár arrébb is mehetsz...

Örülök ennek a dobogófelállásnak , ha nem is lett 1. Alonso ...
Ezt a Mezei Dani, hogy mekkora hülyeségeket mondott megint, Wéber Gabi már majdnem kiröhögte..
A következő versenyre javasolnék egy szájzárat+ egy F1 ismertető könyvecskét neki. -
DanielXXXV
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ezzel, azt akartam mondani, hogy pilóta is kell az autó alá.
Hamiltont nem akartam lekicsinyíteni, mert gyorsabb pilóta, mint Button. Idén talán valóban alakul Ham, mondjuk tavalyi éve után muszáj volt neki.

Korlátozások nekem se tetszenek, de hát izgalmas az idény szerintem és nem az van, hogy 1-2 csapat uralja a versenyeket.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ebből a két párosból szvsz. azért nem jó kiindulni, mert a két rosszabbik pilóta alapvetően is a béka segge alatt van, kritikán aluliak egy használható autóban. Ettől nem lesz jobb se Maldonado, se Alonso, nem nagy kunszt túlszárnyalni a másik kettőt.
az F1 ma már nem arról szól, hogy padló van az egész versenyen
A lényegét vették el véleményem szerint, de ezt már kisírtam magamból párszor, nem menjünk bele
Ilyen szempontból lehet, hogy tényleg van jobb választás Haminél, de még ilyen körülmények között se épp sz*r pilóta. Arról nem is beszélve, hogy a mai gumi-mentős 30 körös etapján még én is csalódtam benne, pozitívan. Még az is lehet, hogy alakul a srác, még ha a rádiónak nem is fogad szót 
#48236@ rocket:
Pontosan.
-
törölt tag
Vicces hogy idén talán minden eddiginél jobban érvényesül a pilóta szerepe... Stabil kiegyensúlyozott csapat+pilóta nyerő... persze kell gyors autó, de annyi hibát látunk az őrült rohanás miatt hogy aki idegileg a legstabilabb, leginkább csapat az ott tud lenni.
Persze Ferrari egy kalap szar taktikában, de boxban jól dolgoznak, Alonso jól vezet, tempójuk nincs meg de kicsit a kevesebb néha több elve érvényesül... roppant érdekes, mert úgy tűnik ebben az évben nem a leggyorsabb autó fog nyerni... mondjuk persze jó kérdés melyik ez... -
Predator2
addikt
az a mérhetetlen pekh ami a McLarent sújt elmúlna sorra húznák a VB címeket
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is autókról beszéltem most főnök
Én is simán el tudom képzelni ezt a felállást. Ugye én pure Hamilton fan vagyok, de azt se felejtsük el, hogy csak akkor tettem rá a voksom, miután Raikönnen kiszállt. Szóval alapvetően Haminek áll a zászló, de ha véletlenül, valami ok folytán, a pár év kihagyás után, a semmiből visszatérve Kimi behúzna egy második vébé címet, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem lennék szomorú 
Predator:
Felesleges.
-
proof88
addikt
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meddig nezi meg tetlenul vajon a Ferrari vezetese azt amit Massa csinal?
Persze olyan szempontbol jo nekik, hogy nem rabol Massa pontot Alonsotol, ugyhogy lehet mostmar ev vegeig megmarad.#48221: Szerintem durvan epiti le a rola kialakitott kepet, es jol mutatja ezt az is, hogy rogton leidiotazta Sennat, kozben o volt a hibas.
Nem lehet jo erzes 7x VB gyozteskent folyamatosan kikapni valakitol, aki 113. versenyen szerezte meg az elso gyozelmet.
Gumik folyamatos fikazasa is mutatja a fruszraltsagat, vannak pilotak akiknek ugyanugy hatrany (pl. Hamilton), megse szidjak a Pirellit. -
hoffman_
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ha a taktikázást és a gumival való bánásmódot veszem alapul, akkor igen, Button nagyon finoman tud vezetni, szerintem is szuper. De ez csak a mai napra elb*szottá vált Forma 1-es követelmények és idióta szabályok miatt van. Ha lenne egy autó, aminek lehet nyomni, mint az állat(pl 2006-7-8), és nem arról szólna, hogy húú, vigyázzunk, mert nem lesz gumi, túl sokat forog a motor, húú, már 330 fölött megy az autó, akkor Hamilton és Raikönnen keresztbe verné a mezőnyt, ők a leggyorsabbak. (a legjobb pilóta pedig vitathatatlanul Alonso) A mai felállásban ez persze nem kristálytiszta. Az idei szezont meg teljesen felesleges alapul venni, amellett, hogy én is élvezem, semmilyen használható konklúziót nem lehet leszűrni, ez egy nagyon durva idény. A versenyzőket nem a saját tudásuk miatt nehéz most kiemelni, hanem mert hihetetlen nagy kavarás van az autókkal.
más:
Schuminak miért kéne mennie? Ezt sose értem. Közel sem annyira rossz a teljesítménye, hogy emiatt kényszerüljön itt hagyni ezt a világot. Egyszer megpróbálta, nem ment, hiányzott neki. Ja, hogy felépített valamit, amit senki más nem tud, fénykorában, és most nem olyan jó? Hűha. Maradjon amíg akar, ha ezt élvezi, versenyezzen, a világ legjobb dolga, hogy megteheti. Arról nem is beszélve, hogy szép lassan visszaszokik.
-
McCartman
őstag
válasz
akela91
üzenetére
Jó látni a pályán.
Ha őt nem érdekli téged se zavarjon.igen , sajnos nagyon peches ez a szezonja.

addig ne vonuljon vissza míg nem látjuk legalább egyszer újra a dobogón , reméljük összekapja magát a merci , a háttér meglenne hozzá.
@rocket: az új V6os turbókból is kapni fognak még.
-
Predator2
addikt
kell a Mekinek valami gyökeres változás mert siralmas amit évek óta művelnek
év elején azt hittem h krízisben van a Ferrari és bivaly erős a Meki
egyre jobban azt érzem h ez pont fordítva van. -
hoffman_
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Oké, de miért pont Ham kerülne be MS helyére?
Mert Raikönnen és Alonso mellett a legjobb pilóta a mezőnyben.
Oliverda:
Na most akkor mi van azzal a szerződéssel?
Lejár, vagy nem jár le?mod: Áhh, tenksz.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
rocket
üzenetére
A McLaren-nek szerződése van a Mercedes-szel a következő néhány évre, és hülyék lennének felbontani, amikor elég nagy reklám nekik (mármint a Mercinek).
Q: Looking ahead to the new engine regulations, Red Bull have signed a kind of works deal with Renault, Ferrari have their own engines, Mercedes have their own engines, whilst McLaren have a Mercedes contract until 2015. Have you spoken to PURE or Cosworth or even looked into developing your own engines so that you can get the same ‘bespoke’ engine development?
Jonathan Neale: That’s a good question, but the assumption that we’re not working as closely with Mercedes would be incorrect. We have had a long relationship with Mercedes Benz HighPerformanceEngines at Brixworth. We know the guys up there really well and we’re a good team. So we are working with them very closely ahead of 2014. Our job, as is theirs, is to make sure that Mercedes has the best engine on the grid and are the best prepared and most ready. I don’t feel in any way that we are being disadvantaged or being held at arm’s length. I think that sometimes when people look at the McLaren Group as a whole - and the way that the road platform is developing - then I think in that domain there are lots of what-if’s and maybe’s. But we shouldn’t confuse that with what’s going on with the engine development programme. Our focus is very much around our engine department at Mercedes Benz, who do a first class job for us, and we expect to be an intimate and high performance partner for them.
-
rocket
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Az az alapja, hogy 2012-ben lejar a szerzodesuk.
A Mercedesnek meg van penze boven, es inkabb konkurencia kell nekik kevesebb a jobb eredmenyek eleresehez, mint eves szinten a plusz kb. 20 millio $ amit nyernenek ha motort adnanak a McLarennek jovore is valamelyik kis csapat helyett.Red-Bull-nak se veletlenul nem adtak motort amikor megvolt a lehetoseg

#48203: 2 eve meg sajat motorrol volt szo, de errol nincs semmi info azota se.
Honda-rol hallani, de a lenyeg akarmelyik is lesz varazsutesre eleg kicsi az esely, hogy osszehozzanak egy megbizhato, es nagy teljesitmenyu motort.Ugye Renault szinten nem valoszinu fog motort adni a McLarennek, a Ferrari meg boritekolhato, hogy sose fog

-
hoffman_
nagyúr
válasz
rocket
üzenetére
Jovore a McLaren teljesitmenye a Mercedes motor hijjan nagyot fog visszaesni.
Ezt mire alapozod? Mármint értem az okfejtést, logikus is, de én erről nem láttam hírt. Ez csak teória, vagy már volt valamilyen szinten előzménye, kósza hír, elhintett pletyka, stb? Be is b*szna, ha a kedvenc csapatom meg szűnne létezni jövőre, úgy, hogy ebben az idényben még nem is hallottam ilyenről.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mezei mennyen Collner jöjjön.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem volt elég tapadása, mert nem volt meg a normális beállítása. Ennyi. Ha Hamiltont nem engedték tesztelni, gondolod Buttont engedték volna? Az meg szerintem nagyon erős csapat döntés, hogy Button itt volt nálunk, oké hogy Button biztos szívesen csinálta, de ez egy nagyon fontos rendezvény volt, a Vodafone reklám miatt is, ez egy feladat volt neki, itt kellett lennie, de ha nincs ez a rendezvény, valszeg akkor sem ő tesztel. Nem hiszem, hogy ez a mostani dolog Button sara lenne, hacsak nem annyi, hogy nem sikerült rendesen beállítani a mérnökével az autót. Ilyen előfordul más csapatnál is.
Azt nem lehet lerombolni, csak szebbé tenni. Csinálja valaki utána, utána lehet a pofát járatni.