Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz mrlujoak #2085 üzenetére
okés, én bevallom, nem tudnék közvetíteni egy forma1-es versenyt.
de, ha itt ilyen vérprofik vannak, akkor közvetítsenek egyet (alámondással egy tetszőlegest), majd töltsék fel valamilyen nyilvános tárhelyre. majd meglátjuk, hogy mennyire találjuk őket minőségi munkának. -
ixtom
tag
-
Jadro
veterán
válasz mrlujoak #16101 üzenetére
Az a másik szégyen hogy ennyi a büntetés és ez így meg lehet csinálni. A bajom azzal van hogy érdekes módon Hamiltonnak mindig akadnak ilyen szabály félreértelmezései, míg másnak nem jut eszébe így rendezni dolgokat. (Lásd még cikázgatás, tavalyi befékezés szar időben SC alatt fékpróbának beadva. Ezek jutnak azonnal eszembe de akad még ilyen.) Lehet talpraesettnek nevezni de én inkább alattomosnak mondanám.
Más: 107%-os szabályt a következő versenytől!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Oliverda
félisten
válasz mrlujoak #16147 üzenetére
Kicsit sok itt önjelölt FIA szabályalkotó "szakember". Mondjuk ezzel még nem is lenne gond ha kicsit objektívebbek lennének és pontosabban ismernék a szabályokat.
Mondjuk én már csak röhögök ezeken mert elfogult és dilettáns fröcsögés az egész.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MPowerPH
félisten
válasz mrlujoak #16234 üzenetére
Azért azt Te is érzed, hogy ez nem így van... Mert ha nem, akkor az elvakultság a fejedre ült. Miért olyan későn büntették meg, és miért nem sop&go-t kapott? Miért nyert ő azzal, hogy szabálytalankodott, Alonso és Massa pedig miért vesztett azzal, hogy szabályosan járt el.
Don't Tread On Me
-
CptMisi
őstag
válasz mrlujoak #16234 üzenetére
hát azért többet nyert, mint amennyit vesztett
jaj, istenem...nem elég, hogy eddig hallgattam palikot, most jöhet gundel
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Oliverda
félisten
válasz mrlujoak #16245 üzenetére
Teljesen mindegy hogy mit csinál. Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért. Ilyen a topik közönsége.
Amúgy most pont volt illetve van rajta sapka tehát most éppen azért.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
Peat;)
veterán
válasz mrlujoak #16824 üzenetére
Miért ne lenne? Ki nem pampogna? Nem impotens balfaszok versenyeznek, hanem olyan aki bement igen csak időben az előtte lévő mellé és onnan tette ki Kubica. Az adott büntetés azokra az esetekre vonatkozik általában amikor lendületből átesnek egy sikánon. Itt kitették és baromira nem az az eset, de ettől függetlenül büntethető. Más kérdés hogy kit miért és mikor hogyan büntetnek.
Persze ettől függetlenül lehet megérdemli hogy nulla ponttal fog távozni. Szerintem meg húzzon az f1-ből vagy változtassa meg a nevét és ezt komolyan mondom. Idén nem rajta múlt hogy kiesett a vb harcból, nem tudom kinek jó ez hogy kivágtak egy pilótát a harcból. Immár egyértelműen.
Csárli bácsinak is kellett 10 kör mire megvizsgálta az esetet. Biztos a budin ült.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest