Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Elég unalmas volt a verseny. A csapatsorrendről meg annyit, hogy mindenhol kell hogy legyen, ahol a világbajnokságért küzdenek. Eljön az a pont, ahol muszáj felállítani a sorrendet. Ettől függetlenül, sokkal intelligensebben kellene kezelni, mert ez így nagyon szar ahogy a Ferrari csinálja. A versenyzőket kikészíti, morcos a hangulat. Senkinek sem jó így.
-
válasz
Viktor77
üzenetére
Értem mire gondolsz, jelenleg erős a mezőny, sokkal jobban változnak a viszonyok annál, hogy ilyennel számolj, hogy Hamilton majd mindig 2. lesz.
A nézők nagy része szintén nem matematika versenyt szeretne látni hanem izgalmakat.
Valami olyan egyszerű szabályt kellene bevezetni, hogy az utolsó 2-3 futamon van nyílt csapatutasítás, nem kell körmondatokban beszélni a rádión sem.
Viszont az ezt megelőző futamokon, kizárják az adott futamról azt akinél a versenybíróság azt látja, hogy elengedték. (videóbíró, vvolt versenyzők döntése stb. stb.)Szerintem a pilóták hamar átvennék ezt, és egyértelműbb viszonyok is lennének.
-
-
törölt tag
válasz
laci666
üzenetére
És ha ez nem tetszik a népnek ? (kivéve az európaiakat akiknek csak az F1 van ...)
Az meg hogy mi a csúcs haggyuk. Montoya szerint a NASCAR szerintem is és még sok mindenki szerint is..
Attól mert Bernie Eclestone ezt propagálja még nem biztos hogy a megrendezett vasárnapi színjáték nevű (vasárnapi) církusz a csúcs.
OTT AUTÓ VERSENY VAN! és pont.
-
gombsadi
aktív tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Nyugi, én nem vagyok massa fan
de a csapat verseny ne írja felül az egészet. Én azzal nem vagyok elégedett ahogy ki jelentették hogy x gyorsabb nálad. Kész. Szerintem nem volt egyértelműen gyorsabb alonso. Az egész futamot nézve. És ebben különbözik a véleményünk, igen is verseny van, versenyezzenek. Ne legyen már teljesen taktikai sport. Mint a schumaher érában... -
Sundesz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Te azt mondtad nincs csapatutasítás a MotoGP-ben, de ez az eset pont az ellenkezőjét bizonyította. Más kérdés, hogy nem lett betartva.
-
lenox
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
En mar mikor bevezettek is mondtam, hogy hulyeseg tiltani a team ordert, mert ugyis lesz, meg az egyeni vb-vel mindenkit erre motivalnak, szoval ez az f1 resze, de ettol meg betiltottak. Annyi csak a kerdes, hogy bizonyithato-e, es ebben az esetben szerintem igen, tehat jonnie kell a buntinek.
-
laci666
senior tag
válasz
üzenetére
Nem tudom mit kell itt ennyit rágódni ezen.
Messze a legtöbb pénz a Forma1-be van.
Technikailag is ez a csúcs.
Ez nem kis pistás amerikai sorozatok itt euró milliókról-milliárdokról van szó.
Itt csapat érdek van nem pedig egyéni,hát csak Massa brazil temperamentumának köszönhetően elég szerencsétlenül intézte el.
Így magát is meg Alonsot is kínos helyzetbe hozta nem beszélve a csapatát.
Itt azt kell segíteni aki előrébb van és pont. -
Viktor77
titán
válasz
Flashcash
üzenetére
Wéber jól mondta a végén. Tisztán matematikai eséllyel az ilyen sportban nem számolnak.
Te is tudod, hogy a 200 megszerezhető pont, közel sem annyi, max. a második helyezettől való különbséget számolhatod. Ahol, ha azt feltételezed, hogy megnyersz innentől minden futamot, akkor azt is feltételezheted, hogy mindig ugyanaz a második (jelen esetben Hamilton). És ha így számolsz, akkor hopp, máris sehol nem leszel vb. -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Talma 125cc-s címének megszerzésekor is lehetett volna csapatutasítás Spanyolországban a Spanyol csapattól a Spanyol pilóta javára, szerencsére nem volt......
-
qestion
aktív tag
válasz
ronaldo
üzenetére
hisz ha valóban magát tartotta gyorsabbnak, akkor rá tudott volna mászni (ami kb. a legnagyobb teljesítmény lett volna tőle, hisz számíthatott rá, hogy nem neki kéne nyernie).
amit írsz az hatalmas hülyeség... nagy teljesítmény ha szélárnyékban autózhat mögötte?
megvan ennek a bevett gyakorlata, hagyják saját tempójukban menni őket és a verseny vége felé nyugiban helycsere -
válasz
Sundesz
üzenetére
Ez pont engem igazol. A MotoGpben még versenyeznek a srácok és leszarják mit mondanak nekik. Talma akkor lehet, hogy nem ésszerűen (a jövőjét illetően) de SPORTSZERŰEN a sport szellemében versenyzett!
Sajnos ma már (szinte) mindent a pénz irányít Coubertin báró szegény jó, hogy nem láthatja azt ami manapság folyik......
-
-
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
"McLarennél, Red Bullnál is megvan a kedvezményezett, annak ellenére, hogy köztük nincs akkora különbség a pontversenyben a pilóták között"
Ez így kategórikusan nem igaz jelenleg.
24 pont lenne a különbség Massa és Alonso között, ennyi különbségnél nekem kétségem nincs, hogy mind Webber mind Button, szó nélkül nem engedte volna el a csapattársát, kivéve ha az utolsó 1-2 versenynél lennénk. De még van 200 megszerezhető pont.Jelenleg a Ferrarinak pont a csapatutasítás az előnye a McLarennel és a Red Bullal szemben, ezért ez utóbbi két csapat fog a legjobban háborogni a most történtek miatt.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy míg a Schumacher Barrichello eset szabályosnak volt minősítve, de azóta pont emiatt változtattak és került be a szabálykönyvbe az a bizonyos passzus, hogy a szezon ilyen korai szakaszában még ne történjen csapatutasítás.
Teljesen más az, amikor előre megbeszélik a pilótákkal, hogy nézd az utolsó 3 futamon vagyunk .....blablabla... és el fogják maguktól engedni a jobb helyzetben levő csapattársukat.
-
törölt tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Szerintem ez így nem verseny. Kit érdekel a pont verseny ? Úgy én is nyerhetek ha elenged a csapat társ.......... Győzzön a kedves jobban álló HA TUD! Érted ? HA TUD!!! ha nem az ő baja tanuljon meg autóversenyt játazani.
Sundesz
A rally-t nem ismerem a NASCAR-t annyíra igen hogy tudjam ott ez MEGENGEDHETETLEN sőt van 1 nagy csapat és abba vannak versenyzők ÉS MINDENKI MAGÁÉRT KÜZD!! (és nem a csapat érdekért,) és érdekes ott autóverseny van, ha épp mögöttem van a cs.társam és épp pl most biztosítaná be a bajnoki címet, akkor is nem engedem el MAJD HA TUD MEGELŐZ! és nem jön a csapattól semmiféle burkol, kell e még a szerződésed ugye tudod mi dolgod és hasonlók.
A vicc hogy épp most kezdtem volna a ferrári felé hajlani... de kapják be.......
-
Sundesz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
MotoGP eléggé közeli emlék nekünk, ahol az egyik futamon Talma az utolsó körben megelőzte Kallio-t, aki gyakorlatilag ezzel a manőverrell elvesztette a VB-t. És akkor is szóltak Talma fülére, hogy ne támadjon (kukában is landolt a 250-es KTM szerződése). Szóval marad a NASCAR meg a Rally azon a képzeletbeli listán. Mondjuk én az előbbi szériákat nem követem nyomon, nem tudom, hogy így van-e.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Más:
Szerintem nem volt túl elegáns, de vártam valami hasonlót. Mondjuk Massának magától kellett volna elengednie Alonso-t, az utolsó 1-2 körben -üzemanyag okán- belassulva.
Szerintem.
Horner nyilatkozata, miszerint Ő nem csinálta volna, mert mindkét pilóta versenyben van... EPIC...
Jordan-hez annyit, hogy azok könnyen tolják az állszent dumát, akik soha a büdös életben nem voltak még csak hasonló helyzetben sem. De ha úgy hozná a sors ők is simán meglépnék...
Ki kéne tiltani a Ferrari-t? Akkor -Fair Play alapján- utánuk lehetne küldeni a McLarent és a Red Bull-t is. Sőt! A reanult is, hisz náluk is volt már ilyen, még ha nem is idén...
Fel kell ébredni gyerekek! Ez nem sport, nem verseny. Ez ÜZLET. 2gramm nézettségért átírják az egész szabálykönyvet, amint hol így, hol úgy értelmeznek, attól függően, hogy az érdekek mit kívánnak. 100%-os Videóbíró itt sem lesz, mert azzal elvesztené az FIA a verseny menet közbeni manipulálásának az esélyét.
Sokszor elhangzott már. Hiába van 2 pilóta a csapatoknál, csak az egyikük lehet VB. Előbb vagy utóbb meg kell húzni a vonalat, különben úgy járhatnak, mint a McLaren 2007-ben, vagy majdnem 2008-ban.
Massa meg ne pattogjon. Melbourne okán nyugodtam mondhatta volna Alonso, hogy "Adós, fizess!"
(#17367) silver star: El ne kezdj kérlek megint itt NASCAR-ozni. Ez nem az a Topic...
-
zazahoho
őstag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Fogd már fel ,hogy értem!de nem tetszik nagyon nem tetszik ,ha van egy szabály azt játsszák azok szerint,ha nem ezt teszik az elrontja a versenyt legyen az bármelyik csapat!!!
mefistofeles:igazad van

silver star ott a pont
-
ronaldo
őstag
válasz
qestion
üzenetére
Szerinted nem számított rá, hogy mikor Alonsonak kishíjján 2x annyi pontja van, mint neki (és amivel nem mellesleg Alonso MÉG vb esélyes, ő meg nem) akkor a csapat érdekeit szem előtt tartva neki inkább Alonso seggét kéne védenie, nem pedig fordítva?
Nézzük meg, ha mondjuk 1 hét múlva ugyanez az eredmény születik:
Hamilton -> 157 +12 169
Button -> 143 +10 153
Webber -> 136 +8 144
Vettel -> 136 +15 151
Alonso -> 123 +25 148jól látszik, hogy ezzel megint ötesélyes lenne a vb. Ennél meg szorosabb is lehet, hisz hamilton nyilván nem erőlteti a dolgot és a tutira megy, míg buttonnak meg webbernek muszáj lesz kockáztatni, amiből egy mégszorosabb állás is kialakulhat.
silver star: ahogy nekem lejött, te nagy nascar rajongó vagy. ez ok, de pl. én 10 percnél tovább nem bírom nézni. unalmas szar, rondák az autók, monoton az egész. jelenleg a formula 1 sem a legizgalmasabb verseny, de pl. a motogp is "európai", és szvsz messze a legizgalmasabb versenysorozat.
-
törölt tag
válasz
Sundesz
üzenetére
Basszus!! Autóversenyt nézel!! És nem az engedjük el aki jobban áll a pontversenyben című vasárnap délutáni több száz lóerős autókkal fel spécizett cirkuszi műsor számot..... ez a szerencséje Bernie-nek hogy itt EU-ba csak az F1 majmolás megy és persze hogy a rajongók 1 része ezt még jogosnak is véli.
-
Sundesz
addikt
Horner ne jöjjön a csapatutasítással meg a felháborodásával, mert még véletlenül kiröhögöm.
-
-
Sundesz
addikt
Emlékszik még valaki a 2008-as kínai nagydíjra? Igaz, hogy nem a szezon közepén történt, de Kimi jócskán vezetett amikor elengedte Massa-t. A mai tálalás az tényleg nagyon gáz volt, de önmagában a helycsere érthető és logikus lépés volt szerintem.
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
nézd meg a WTCC legutóbbi futamát!
-
törölt tag
Sziasztok. Nos nem bírom ki de le kell írnom. Ilyen hogy elvesszük a győzelmet a versenyzőtől csak mert a másiknak az az érdeke a NASCARBA nincs!!!! (sőt tudtommal semmilyen magára valamit is adó autósportban sem....) és akkor csodálkoznak az illetékesek hogy esik a népszerűség.....
mefistofeles
Mert ez máshol MEGENGEDHETETLEN és gyanítom a közönség is megfelelően díjjazná.... de ez itt EU--- hajrá F1 (és semmi más) itt inkább a közönség 1része csűri csavarja hogy mért volt jogos.
-
Két dolgot a Massa vs. Alonso elengedéssel kapcsolatban le lehet szögezni. Az első, hogy gyakorlatilag minden csapat ezt tette volna, hogy ki elegánsabban ki nem az már más kérdés a második, hogy ez akárhogy csűrjük csavarjuk sportszerűtlen. Most hirtelen nem is jut eszembe más sport ahol effélét csinálnak....
-
D@ni88
addikt
Sztem Massa volt a "hülye", hogy annyiszor visszaverte a támadásokat. Erre ilyen átlátszóan engedi el. Továbbá a Ferrari vezetőség is elcseszte, hogy ennyire nyilvánvalóan adta tudtára. Ez így nem volt fair tényleg. De ha ezt megússzák akkor kezdik behozni a Mclaren csalásainak a számát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
zazahoho
üzenetére
Fogd már fel ,hogy minden csapatnál van csapatsorrend, akik a vb-ért küzdenek!!! Másképpen nem is lehet! McLarennél, Red Bullnál is megvan a kedvezményezett, annak ellenére, hogy köztük nincs akkora különbség a pontversenyben a pilóták között, mint Massa és Alonso között! Ezt csak a buzi média fújja fel, mert a balhéból él a sok semmirekellő!
lenox: mi volt ebben csapatutasítás? nem mindegy, hogy valakinek azt mondják ,hogy spórolnod kell az üzemanyaggal, vagy hogy a mögötted lévő gyorsabb nála? legalább meg se próbálták megjátszani magukat
-
válasz
ronaldo
üzenetére
Alonsot meg az intelligenciát ebben a szezonban én nem emlegetném együtt, rengeteg béna versenye volt, sok kritikus szituációban nagyon bután viselkedett eddig. (rossz rajtok tömkelege, ütközések, felesleges motorelfüstölés, pontvesztések)
Elolvastam amit írtál, akár a boxutcai előzésénél, ahol Massa a fűre húzódott le, senki egy szót nem szólhatott volna Massának ha ütköznek és dupla 0-át érnek el.
-
zazahoho
őstag
csalonzó nyilatkozata szánalmas
,massa belassult és sikerült elmennie .
Engem csak az bosszant ,hogy hülyének néznek mindenkit.Tudjuk hogy csapat dönti el ki mikor győzhet és milyen körülmények között,de akkor ezt a FIA engedélyezze ,vagy ha ez a szabály akkor tartassák be minden áron.Ezt hívják versenynek amit láttunk az nem ez volt.
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Én meg azt a versenyt várom, amikor rászólnak a Vajkezű Tanárúrra, hogy Hamilton gyorsabb nála
Bár eddig nem nagyon kellett aggódni, mert azt hozza amire szerződtették. Tökéletes második számú pilóta 
Eddei Jordan az összeizzadt ingével menjen gitározni, ne füstölögjön, egy riporternek nem az a dolga! kérdez, és meghallgatja a választ, ENNYI!
-
Nem a csapatfőnök szólt Massának, az Rob Smedley volt, csak az rtl kommentátorok nem ismerték meg.
Eddie Jordan még ezért is kritizálta a Ferrarit, hogy ilyen utasításokat egyértelműen a csapatfőnöknek kell adnia, mert elronthatja a versenymérnök és a versenyző viszonyát pár ilyen eset.
-
ronaldo
őstag
válasz
gombsadi
üzenetére
Igen, ez csapatverseny is. Alonso idén meglepően intelligenesen is kezelte ezt a dolgot, sosem mászott rá felesleges balesetet kockáztatva massára. Az, hogy a brazil ilyen buta, nem a csapat felelőssége.
Legelőször azért volt buta, mert amikor a lekörözések miatt alonso szélárnyékba került, akkor nem engedte el, hisz ha valóban magát tartotta gyorsabbnak, akkor rá tudott volna mászni (ami kb. a legnagyobb teljesítmény lett volna tőle, hisz számíthatott rá, hogy nem neki kéne nyernie).
Másodszor meg azért volt buta, mert mikor elengedte, akkor nem a hosszú egyenes végén "fékezete el magát".
-
törölt tag
Ez milyen cink volt pfff.
Nem is azért gáz ez az egész mert manipulálják a futamot, és a nézőket, hanem mert tök cink ezeket az egyébként halál jó versenyzőket ilyen zavaró feszengő magyarázkodásban látni, ahol azt próbálják elkerülni hogy ne kelljen hazudniuk....bár ez Alonso-nak nem sikerült.
vérgáz volt szvsz. -
BBC - Button: "Alig várom, hogy lássam Alonso 'előzését' "

-
lenox
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
En ezt most nem ertem. Egyreszt a csapatfonok szemelyesen szol, es hozzateszi, hogy confirmalja, erti-e, mire elengedi a masikat. Erted, ok-okozat, ez egyertelmuen team order. Masreszt te is irod:
Ilyenkor a csapat érdekét kell nézni
Tehat, akkor szerinted is az, ugye? Nade ez tilos tudtommal. Egyreszt konkret szabalyilag is tilos, masreszt fair play-es barmire rahuzhato gumiszabaly is van ra. Mondjuk szerintem sem szanalmas a Ferrari, csak siman megszegtek egy szabalyt, ki kell zarni oket erre a versenyre, esetleg par kovetkezore.
-
AMD Power
titán
Dög unalmas volt ez a futam.

-
Gubro
senior tag
Eddie Jordan még mindig füstölög. A Schumacher - Barrichello eset óta változtattak a szabályokon, nem hasonlítható.
Schumi nyilatkozat: én is ezt tettem volna a helyükben, csak egy világbajnok lehet. Talán elegánsabban kellett volna csinálni, de a végén csak egyvalaki lehet világbajnok (kacsint).
-
Cosmic Gate
aktív tag
Nagyon komoly, hogy mekkora erő van a Ferkában. Innen Lonzi még tényleg VB lehet.
Aki meg a csapatsorrenden görcsöl, az azonosul azzal szinttel amit a retekklubb szakértői, kommentátorai árasztanak magukból. Ez teljesen természetes és minden csapat ezt csinálja hasonló esetben. A Ferrarinál szerintem sokat rádióztak az üggyel kapcsolatban. Egyszerűbb lett volna McLaren féle stílusban az üzemanyag spórolásra fogni.
-
ronaldo
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
Ebben mondjuk vastagon benne van, hogy button ritka lassú.
tehát ilyen nem igen történhet. Teljesen megfontolt versenyző, a lassan járt tovább érsz elvét követi, ami egy olyan világban ahol a red bullok kiütik egymást, ill. állandóan lerobbannak (lásd tavaly), vb címet érhet.Amikor alonso csapattársa volt, ott ment a hajcibálás rendesen. Button más karakter...
-
Gubro
senior tag
Nnna Jordan megizzasztotta Domenicallit. Látszott, hogy Domenicalli csak a kamerák miatt nem küldi el a p.csába Jordant. Végül többször elmondta, hogy Alonso gyorsabb volt, és ez nem volt csapatutasítás, de a csapatnak ez a jó...
Rob Smedley: ő csak hajtotta Massát azzal, hogy figyelmeztette, hogy Alonso gyorsabb. Az előzés után nem elnézést kért (I am sorry), hanem sajnálta a történteket. Az angolban tulajdonképpen így szól mindkettő, de az adott helyzetben azért elég egyértelműnek tűnik a szitu.
-
gombsadi
aktív tag
Üdv! Nahát. Ez csapat verseny? Tudtommal a verseny első sorban verseny. Főleg úgy hogy alonso nem volt egyértelműen gyorsabb. Ezt meg tudtuk a végére
Egy csapatban ha nincs sorrend, könyörgöm ha második nem gyorsabb annyival hogy meg tudja előzni az elsőt... Akkor ne szóljon bele a csapat. Miért nem küzdött alonso? Egyszer meg próbálja aztán be szól a rádion, le marad, aztán szól ez az új ferrari csapat főnök hogy egyértelműen gyorsabb?He?Mennyivel elegánsabban oldotta meg a mclaren? -
ronaldo
őstag
gyula igen kinlódik
ő hozta fel, hogy biztos helyetcserélnek majd, erre mikor megtörténik, akkor már mindenféle hülyeséget előhozott.massa meg majd körülnézhet, alonso jópárszor védte a hátsóját idén. egyik tipikus eset erre melbourne. wébernek igaza volt, massából a lojalitás hiányzik, bár erre az esetre tipikusan azt mondják jobb helyeken, hogy egyszerűen buta

a csapatutasítás meg a mclarennél is megvan, lásd törökország. ott mondjuk nem emlékszem, hogy bevágták volna a csapatrádiót, de a red bullok miután összeakasztották a szarvaikat, valahogy pillanatok alatt szétszakadt a két ezüst autó. az meg elég versenyellenes, hogy megmondják nekik, hogy márpedig egymás közelébe se menjetek.
-
Húú de kikezdik a két ferrarist az interjún. Szegény Massa nem tud mit mondani
Örülök a kettős sikernek, de fordítva kellett volna.. -
Gubro
senior tag
Eddie Jordan belekarolt Stefano Domenicalliba, lássuk, mit mond.
-
tomcsi23
veterán
Alonso szövege.

-
Markgx10
őstag
Tökéletes verseny, tökéletes eredmény, végre már Ferrari-győzelem.

-
BBC- Eddie Jordan "Az én szempontomból csalás történt"
D. Coulthard: Tisztázni kell a csapatutasítás szabályait, ha kell videó bírót kell alkalmazni.
Christian Horner: Egyértelmű, hogy csapatutsaítás történt.
-Te ebben a helyzetben ugyanezt tetted volna?
-Nem, Massa még versenyben volt a VB. címért, nem lett volna nálam csapatutasítás." -
Gubro
senior tag
Eddie Jordan simán csalásnak nevezte a történteket.
Szerk: Christian Horner is csapatutasításnak érzi...
-
Eleg unalmas volt a verseny, amit szerintem massa nyert meg, nem alonso. Ertem en, hogy a pontok szamitanak, de total megolik vele a versenyt.

-
bambano
titán
Hehe, Domenicali ment fel a pódiumra takarítani az interjúk előtt?

Azt jól láttam, hogy Sutilnak a legelején balhátul fennmaradt a lágy gumi?
-
laci666
senior tag
Na egy hétre meg van a téma

Gz Alonso és Massa
Szép volt fiuk
-
Viktor77
titán
Jelezném, hogy Xirtam és Avicularia pihen 3-3 órát. Semmilyen formában nem fogom hagyni a személyeskedést.
-
Hú, Massa - teljesen érthető okból - nem igazán boldog...
Nemtom. Vegyes a vége. Kellett a Ferrarinak egy jó futam, bár akkor még jobban megérdemelt csapatmunka lett volna, ha Massa ér be elsőnek...
mrlujoak
-
darál0w
Jómunkásember
no...szép volt Ferrari...

további szép napot, a flémből most kimaradnék
-
Ricardo
titán
Ez elég érdekes volt. Várható volt hogy ez lesz, de véleményem szerint sokkal elegánsabban is meg lehetett volna oldani. Kíváncsian várom Massa öszinte örömét a dobogón.
-
PazsitZ
addikt
Kíváncsi leszek azért Massa arcára.
Érthető az utasítás, csak elvileg tilos. De azért biztos nem esett jól Massanak ez a közlési mód. -
-
Szólista
senior tag
Massa lassabb mint Alonso,ezért feljön rá Vettel és megelözi.

Most nem lesz csapatutasitás,hogy gyorsuljon?
Az durva,hogy 8.-9.ik helyezett merciket lekörözték.

-
Gubro
senior tag
Kovalainen lassan tiszteletbeli japán versenyző lesz

-
shteer
titán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
ebből én csak azt állapítottam meg, h nem elég jó a renault - mclarennel kéne versenyezniük
-
Hú, mit birnám, ha Massa és Vettel kiütnék egymást...
-
pappnet
csendes tag
Kimi se lett volna soha sem VB, ha az utolsó futamon Massa nem engedi el. Annyi, hogy most kicsit látványosabb volt, nem egy boxutcás csere, de teljesen érthető döntés.
Egyesek nem bírják felfogni, hogy itt csapatverseny is van, az egyéni VB cím mellett. Láttunk már ilyet F1-ben nem egyszer, akinek nem tetszik ne nézze!
-
Iron Funeral
őstag
Azért durva, hogy a Mercinek mekkora lemaradása van, aztán Bahrain-ban még simán esélyesnek tűntek...
Most meg Kubica simán jobb náluk a Renaultban 
LoL Alonso 1:16.6, valahogy lényegtelen, hogy ki az első, a Mercinek mindig megvan az 1 másodperces lemaradása körönként az összes pályán... -
zazahoho
őstag
no comment
,a verseny szellemisége tűnik el ismét a a piros autók ki mások lennének 
echterion: csalonzó ez jó

Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a csapat verseny ne írja felül az egészet. Én azzal nem vagyok elégedett ahogy ki jelentették hogy x gyorsabb nálad. Kész. Szerintem nem volt egyértelműen gyorsabb alonso. Az egész futamot nézve. És ebben különbözik a véleményünk, igen is verseny van, versenyezzenek. Ne legyen már teljesen taktikai sport. Mint a schumaher érában...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
,massa belassult és sikerült elmennie .