Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Az egészet valahol onnan kéne elkezdeni elemezni, hogy pont azért lett egy gumiszállító, hogy ne a gumin múljon a vb cím megnyerése. Most meg szerintem átestünk a ló másik oldalára, tök mindegy az aero, motor, pilóta, ha eltalálod a jó guminyomást, akkor nyersz.

Jó, most látványos hogy minden futamon más győz, de egy idő után nem lesz vb anspiráns, akinek lesz esélye megnyerni, mert kb az egész mezőny ott lesz a végelszàmolásnál. meg kezd kicsit hasonlítani a slaggal locsoljuk fel a pályát ötlethez, csak itt adjunk nekik kiismerhetetlen gumikat.

-
Xirtam
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Optimalizálásra gondolok. Mivel az egész üzemanyag cella kisebb lett, egyrészről a fújt diffuzor betiltása miatt nincs szükség többlet üzemanyagra. Meg az új Ferrari motor is kevesebbet eszik mint a tavalyi konstrukció. Többet én sem tudok Luca Mamorini többet tudna erről mesélni. De nem fognak. Ennyi elhangzott , hogy a motoron módosítások lettek végezve. Csak úgy ahogy a KERS akkumulátorai is kisebbek lettek.
A teljes átszabás költői túlzás volt.

-
hunnylander
őstag
-
D.Orion
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Én olvastam már neten pár cikket amiben említik egy esetleges amputáció szükségességét. Kubica menedzsere már azt nyilatkozta, hogy Robert túl van az életveszélyen. 2kor lesz hivatalos sajtótájékoztató. Szerintem addigra már arról fognak beszámolni, hogy mijét kellett megműteni és begipszelni.
-
Peat;)
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Kíváncsi vagyok ki lesz helyette, van pár srác a rönyónál tartalékban, de leginkább annak örülnék ha megszereznék Hülkenberget vagy Heidfeldet, mert rohadt nagy igazságtalanság történt velük a teljesítményükhöz mérten.
Már ha kimarad, 35 nap még a szokásos, sportolóknak kijáró kivételezett orvosi csodadolgokkal is kevésnek tűnik nekem, de a franc tudja már hol tart valójában az orvostudomány ha nem átlagemberről van szó. (na nem mintha nem járna ki nekik, elvégre nekik is köszönhetően fejlődik az orvostudomány!)
szerk: ilyen súlyos?! Fene egye meg, Rali más kategória, de hogy még máig ennyire veszélyes

-
hunnylander
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Edzés, időmérő, futam alatt a versenycsapat főoldalon; mclaren.com/home
(De van Commentary Log archívum is a lap alján a tegnapi napról.)
-
Male
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Egy rakás beállítása lehet a cuccnak, rengeteg dolgot követhet figyelemmel, stb. Simán lehet egy egyszerű szoftverhiba is akár, ami a tesztelés során nem jött elő.
Nem tudom a csapat ebbe mennyire nyúlhat bele, de igen, akár ők is elcseszhettek valamit.Pá: Áh, annyira nem vészes... elég mondjuk 5 másodpercenként egy kép... csak a live timing ablakáról. Ez mondjuk 86000 kép... egy ekkorát simán lenyomnak képenként 20KB méret alá, így az egész felvétel lesz másfél GB...
Ennél szerintem nagyobb gond, hogy hogyan indítod el a live timingot péntek délután... (Nem szoktam használni, el lehet egyáltalán akkor már?) ...illetve hogy ilyen esetben mindig elszáll valami.... vagy a program, vagy a net megy el, vagy áramszünet van.
-
törölt tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem megy a Sauber-nek...az idény egyik meglepetése számomra hogy mennyire nem.
Valami nagy keresztbeverés lehet technikai téren (főképpen), mert bődületes a visszaesés a tavalyi évhez képest, és amilyen sikeresen sikerült beültetni a Mercedes-t a volt Honda sasszéba úgy ez a Ferrari-val sem kellene hogy másként legyen, lehet persze, de nem kell.A motorvezérlő elektronika felemlegetése mint probléma elég érdekes, hisz a Ferrari erőforrásokkal már össze kellett hogy csiszolódjon.
-
Oliverda
félisten
-
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsére vége az ámokfutásának.
No mind1, ezt már úgyis leintik.