Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
skylaner
senior tag
Ámen

//GP2 futamokat melyik adó szokta közvetíteni ?
-
Motion_Blur
félisten
De komoly ez a Ferrari 1-3

Mindenki McLaren alázást várt, pedig ha minden jól megy (Massa megeszi Button-t top speed miatt), Ferrari 1-2 lesz. Na akkor szép világ lesz Monzában

-
D.Orion
veterán
EuroSport GP3
-
törölt tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Nem tudom...az tény hogy csúszkálni fog, de Button-nak is csak úgy van nagy sansza hogy kíméli a gumikat, és ehhez egy olyan csomagot választott ami szintén erre játszik.
Amennyiben Hamilton Button csomagjával menne, kevesebbet tennék rá...mert azért bűn rossz végseb az amit Jenson tudott hozni...a 3. legrosszabb a mezőnyben.
Szal ebből szvsz kettejük közt csak Button tudja kihúzni a legjobbat, Hamilton-nak végül is nem olyan rossz ez, csak figyelnie kell a gumikra, ami nem tudom mennyire fog menni. -
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
És mennyi ez a különbség? Button és Vettel esetében lehet esetleg mérvadó, de a ferrarik és Webber sebességétől alig nagyobb. Hami pedig bár közel van, de alapvetően egyedül az első szektorban gyorsabb.
Persze bármi összejöhet, főleg egy jó rajttal, de Button csomagja nekem erősebbnek tűnik. Szóval Haminek nem lesz könnyű dolga. -
Peat;)
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Illetve mocsok gondolat, de holnap szerintem már a rajtnál lesz baleset. Webber Hami előtt, Button elejében, kicsit összekavarodtak a dolgok, ráadásul az első helyeken már rég volt baleset, mármint rajtnál. Illetve most fel vannak pörögve a srácok, két-három arcnak a további vb harc a tét, nehezen vezethetőek az autók..a vb első helyezettek meg hátrébb akik azért még mernek kockáztatni ennyi futammal a vége előtt. De ha pályán dőlne el a dolog előzésekkel, az jobb lenne!
-
bdav
őstag
válasz
üzenetére
sztem holnapra Lewisnak jó esélyei vannak a dobogóra. Adott egy olyan autó ami végsebességileg az egyik legjobb most a hétvégén egy olyan pályán amiben nincs azért túl sok kanyar (
); ráadásul a tendencia az hogy a McLaren megtankolva relative gyorsabb mint üresen a többiekhez képest, végül pedig adott benne Hamilton aki szeret előzni
érdekes futam lesz az biztos.a legnagyobb veszélyt pedig szvsz az jelenti rá nézve h. Vettel megpróbál valamit a rajtnál...
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Visszaesni nem fog(Red Bullok most egyértelműen gyengébbek és szintén nehéz jó köröket futniuk, illetve Webber eléggé panaszkodott a teli tankos autóra). Buttonnak áll a zászló ha a rajtot jól kapja el, de elég nehéz lesz megőriznie a jó pozíciót az elején, szerintem páran próbálják majd előzni és szépen túlcsúsznak majd féktávon, míg Button elegánsan befordul.
Hamiban és a Ferrarikban ott a hiba lehetősége, most is alig tudtak összerakni egy kört, pedig nem béna pilóták, talán Alonso volt ma konstans gyors, de holnapra ki tudja milyen lesz, mostanában elég egy negatív tényező és szétesik a vezetése(na jó a múltkori elég nagy behatás volt
, de csúnyán eldobott pár pontot a végén). A gumik szerintem most nem annyira lényegesek, amennyire tudom ide a tartósabb keverékeket hozták el. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nagyon úgy néz ki (számomra) hogy a McLaren-nél hagyják a két versenyzőt szabadon dönteni, ezt Button okosabban használja fel....tudatosan versenyez, míg Hamilton inkább a képességeiben bízik.
..hogy melyik jobb?
Én sztem a képesség, mert tapasztalni és okosodni még lehet, képességet szerezni nehezebb.
..és ezért remek társnak néz ki Button, a tavalyi évben én még inkább Alonso-t vagy Rosberg-t raktam volna Hamilton mellé...idénre ezt kicsit felülbírálom
Lehet Button-tól tanulni..nem is keveset.
Sztem Lewis feszülni fog holnap, mert bár erős lesz a végsebben, és ha ráérez a telitankos autó határaira, akkor fog tudni előzni.
...ha viszont elkoptatja a gumijait, akkor keményen visszaeshet
...én azért szorítok hogy ne így legyen 
-
proof88
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
egyik köre sem volt tiszta, egyik körének 3. szektorát már elvette mert túl közel volt előtte valaki, ott már tuti hátrányban lett volna miatta a parabolicában is, szóval ott elvette, aztán a következő mért körét meg elrontotta az 1. sikánnál, elment a kocsi háta ... én ezt a két dolgot láttam, nem jött össze neki a Q3, van ilyen ... Fura érzés, de nem csodálkoznék, ha Alonsoval gond lenne és Massa hozna pontokat holnap, végül is elkaphatja Massa nagyon jól a rajtot, Alonsoban valahogy nem bízok ilyen téren, remélem nem lesz csatt a rajt után mert nincs kedvem megint ahhoz hogy élmenő pilótákat lássak kiesni mások sületlensége miatt ...
-
shteer
titán
most néztem meg az időmérőt
hát akkor... jöhet a rajt-cél győzelem

-
popp
aktív tag
Hol lehet erről olvasni, hogy ki hanyadik motornál jár?
Vagy ennyire fanatikusok vagytok, hogy számoljátok? 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
nem volt elég tapadása a kanyarokban az kiderül....semmi gond, be kell hozni az autót egy jó stratégiával ha lehet dobogóra, és akkor lehet örülni hogy élesben ment Fcsatorna nélkül,..mindennek van haszna, ha kihasználják és végigmegy a versenyen.
Ezek is beérkező adatok...és az hogy két ennyire eltérő aero-t tesztelnek jó alaposan, az kell hogy profitáljon....viszont a gumija az oda lesz, Button megmondta hogy eleve azért maradt az Fcsatornánál mert kell a jó tapadás, és mellé még tud is vigyázni a gumijára...
Szal Lewis bajban lesz holnap.
Button-nak meg kell egy jó rajt...legalább ne veszítsen helyet, és akkor bármi lehet...még meg is nyerheti a stílusának köszönhetően. -
AMD Power
titán
válasz
Superman
üzenetére
Nem tudom és Lewis nyilatkozatából se derül ki pontosan ,hogy mi volt a konkrét baja Q3-ban.
-
AMD Power
titán
LH 5-ik helye nagy csalódás.
-
Oliverda
félisten
válasz
raczger
üzenetére
Attól még hogy valaki jól versenyzik még egyáltalán nem biztos hogy, kommentátornak is ideális. Szerintem már a hangja sem az igazi ehhez. Kicsit dörmögő dömötör Dávid Sándor jutott róla eszembe még a 90es évek végéről, amikor lazán álomba ringatott bárkit a medve hangjával. Személy szerint remélem, hogy ez csak valami beugró szerep volt részéről.
-
Male
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ha még aktuális, itt a motor, váltó, stb. statisztika.
Az új komm.: elsőre szörnyű volt a hangja, de szerintem ideges volt, a végére javult mind a hangszín, mind a hangsúlyozás.
Viszont ezek a ruhák... Szabó Róbert abban a dzsekiben és pólóban... komolyan, mint egy hajléktalan amit összekukáz. -
hossszú
őstag
Palik végleg lekerült a porondról?

-
törölt tag
gyerekek, ez az új fazon palik helyett lesz? csak mert annak ellenére, hogy szarul nyomja, paliknál még mindig fényévekkel jobb...
(ezt abból gondolom, hogy még 5 perc után sem akartam szétverni a tv-t)bocs hogy nem olvasok vissza de a másik gépen wowozok közben

szerk: eredetileg öcsémnek lett beüzemelve a wow, de én is kezdek ráállni

-
Misi 007
őstag
Szerintem korrekt volt Walter Csaba jó húzás volt a Aspect Ratio: 4:3 klubbtól valami újítás...
Azt meg ne várja senki hogy elsőre rögtön profin fogja nyomni... -
ToBeY
nagyúr
Szerintem egész jó ez az új kommentátor.Legalábbis a gyulánál meg a paliknál mindenképpen jobb
-
Jarod1
veterán
na most fogok a Button gyerekre némi zseton tenni...

-
hossszú
őstag
Na végre meg van az első pole

Szép volt Alonso.
-
skylaner
senior tag
Vééééégre Ferrari pole, mennyit kellett erre várni

-
Webber szépet futott a motorhoz képest.
-
törölt tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
át lehet lépni...ezt megdumálják a futam előtti eligazításon.
...hasonló mint Hockenheim. -
Schumacher mi a jo budos francot csinal mar.

-
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok.
Van egy érdekes kérdésem.
Nem úgy van a szabályzatban, hogy csak az a kör érvényes ha legalább 1 kerékkel nem lépi át a vonalat?
Mert Massa nem 1 kört tett így meg hogy a 10-es kanyarban teljes kocsival túlment a kerékvetőn és a vonalon.
Eléggé érdekes h senki se veszi észre.
Ti ezt hogy látjátok? -
PazsitZ
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy inkább ez az orrhang értelmes kommentárral, mint az öncélú hülyeségek, meg a riportertárs oltása. Ha ilyesmit szeretnék hallgatni mást műsort néznék...
-
Ricardo
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Érdekes hallgatni
Már csak annyi reményünk maradt hogy legalább nem fog annyi hülyeséget összehordani mint a Palik. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Nekem se, szo szerint idegesit.

-
Oliverda
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Hát nem egy született kommentátor az biztos.
-
donjohnson
addikt
nem tetszik ez az új kommentátorhang

-
pálya / levegő hőmérséklet 38 / 25 fok
Christian Horner: Webber konzervatívabb motorbeállításokkal fog futni.
-
Sanya595
senior tag
Webbernél hütöviz hiba volt.
-
Fortissimus
őstag
-
D@ni88
addikt
Vettelnél meg eldurrant a zöld trutyi, amivel nézik a levegő áramlását. Na ez most jó vagy nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
popp
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Viszont túl sok öröm nem lesz benne a 7végén, kiiundulva a szabadedzésekből, szvsz ez is egy olyan verseny lesz, mint a hungaroring, ahol nagyon csúnyán ki fog kapni az időmérőn Rosbergtől.szerk.: ha jól értettem Webbernél elektronika hiba volt, és újabb motorcsere jön.
-
PazsitZ
addikt
Motorokról, merre találni statisztikát, múltkor olvastam, hogy páran már ellőtték az összes motort, ha jól rémlik.
Bocsi, ha hülye kérdés, de le vagyok maradva hírek tekintetében. -
P00By
nagyúr
Weber autója megint leállt!
-
proof88
addikt
-
Oliverda
félisten

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ott már törött az első szárny vagy épp azon a kerékvetőn lett eltörve.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nincs. Alapból kevés fotó van róla.
Ez egy érdekesebb perspektíva.
A fotósok zöme nem egy Darren Heath. Pl. böngésztem a Nextgen Auto mai nagy galériáját. Tele van unalmas nézetekkel, de abból aztán dögivel.
Ráadásul a portálok jól berámolnak az FP1 képekkel, sok nem is nagyon tesz ezekhez hozzá az FP2-ről.
-
Motion_Blur
félisten
Oli: én csak ezt találtam
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Oldalról nincs képed az F csatorna nélküli autóról?
-
hunnylander
őstag
Nem passzív, csak nem cápauszonyban vezetik a levegőt, hanem csövekben a szárny (oldal)falán/falában.
-
popp
aktív tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Szal ez akkor nem is egy teljesértékű F-csatorna, hanem valmi csökevény passzív cucc. Kicsit fura, hogy még csak ki sem próbálták a cápa uszony motorborítást, rajtuk kívül szinte mindenki ezzel fut. Vagy ennyire nem illene az autóhoz? Más okot nem igazán látok rá, bár amilyen harmatgyenge ez az autó sokat sztem nem veszthettek volna vele.
Persze most már tökmind1, az év első felében lehetett volna ez opció. De biztos megvan az oka miért nem, hisz nálam sokkal okosabbak vannak ott, csak így kívülállóként picit furcsa számomra. 
-
Iron Funeral
őstag
Én sem tudtam, hogyan működik, úgyhogy még régebben rákerestem, és már ugyan nem emlékszek a leírásra, de a lényeg, hogy ők csatorna nélkül vezetik rá az extra levegőt, papíron ugyanúgy működik mint az eredeti. (gyakorlatban meg nagyon úgy tűnik, hogy sehogysem működik szvsz.)
-
popp
aktív tag
Valaki tudja, hogy működik a gyári Mercedes F-csatornája, hol/hogy vezetik rá a hátsó szárnyra az extra levegőt?

Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha mégsem, akkor annyival több előzés lesz

...én azért szorítok hogy ne így legyen

átsiklottam felette, sorry és kösz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)