- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
maddog
tag
válasz
#56474624 #7107 üzenetére
nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted
eloszor elvitatod a sajat velemenyemhez valo jogomat most pedig hazugnak nevezel
-ha mar annyira ragaszkodsz minden velemeny bizonyitasahoz akkor gondolom van bizonyitekod arra hogy nem neztem regebben forma 1-et?miert olyan nehez felfogni hogy van valaki aki nem pont ugyanazt gondolja mint te?
brutalisan sokszor kapott ki az aktualis kedvencem az evek soran de sosem gondoltam eddig hogy le van beszelve, mert nem volt gyanus
most azert gondolom mert mint ahogy mar mas is mondta az ideny vege elott: 'iden a mclaren nem nyerhet mert lopott es az nem lenne fair'
es meglepo modon pont ez tortentnem akarlak meggyozni arrol hogy le lett beszelve (foleg hogy en sem tudom) de legyszives engedd mar meg hogy en megis gyanusnak tartsam a dolgot
-
prmcsk
addikt
válasz
#56474624 #7107 üzenetére
"Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit."
Grat a stílushoz.....
Egy gondolatot miért kellene bizonyítani ?
Egyik kedvenc cseh filmemben van erre egy érthető példa: A társaság vitatkozik, van e isten ? Azt mondja a nő, hogy nincs, mert még nem láttam...mire jön a poén:
Én se láttam még a maga seggét, mégis tudom, hogy van......Amit írtál azt meg pontosítsd, mert így a ferkások is gondolkodhatnak, hogy mi a faxszért...........
Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest