Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Neki úgy működött az autó mint a régi dinamós kerékpár, ha gázt adott növelte a fényerőt a fényszórón majd ha fél gázzal pörgette a motort kivágta az izzókat - de írtam ez egy másik autómárka volt.
A ford valami inteligens töltésrendszert használ, nekem is az autón még hosszab út utáni leállításnál terheli az akkut ahogy mértem kb 5-8 percig 2-3 A-el majd kikapcsol. Addig kattognak elől a relék meg ilyenek. Állítólag ez teljesen normális, először azt hittem nem, ezért kezdtem méregetni. Az autóm töltőfeszültsége 14,4 V. -
troll81
addikt
szia most van egy 2002 1.8 benzines nagyon elegedett vagyok vele eddig semmi gond ugymond a rozsdan kivul nincs vele 325 000 felett van autopalyas.At lett irva a vezerlese. igy 130 ps korul van eddig mindenre eleg volt nekem.nem bantam meg a kovetkezo is az lesz nem sokara az bitzos. 2004 koruli.keress kulfoldon erdemesebb.
-
426os
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek autót venni és az egyik esélyes jelölt lenne az MK1 fóka (2003-04 évj.).
Leginkább a rozsa, ami miatt félek tőle, egyébként a lehető legjobb kompromisszum lenne számomra.
Korrózió szempontjából tényleg nagyon vészes a helyzet ezeknél a kései évjáratoknál is (G Astra, GolfIV, Seat Leon/Toledo-hoz képest)?
1.8-nak van értelme az 1.6-hoz képest? Igazából egy rendesen felszerelt 2.0 lenne jó, de az nagyon ritka.
Relatíve sokat menne autópályán, országúton, így szeretnék egy kicsit erősebb autót, de a papír adatok alapján alig mutat többet az 1.8, mint az 1.6.
Mit gondoltok? Bele mernétek még ugrani 1-es Focusba? -
Levi123
senior tag
-
embe
nagyúr
válasz
Ace Ventura #11939 üzenetére
Itt van a kérdésedre a válasz is.
-
troll81
addikt
(#11941) Levi123: olyan is volt az se birta olyan jol,sajnos.
Kérdés st170 duratec motor ról mit lehet tudni illetve betegségei vannak e?
-
Levi123
senior tag
válasz
troll81 #11929 üzenetére
Normál fényű osram ultra life sokáig bírja.
Növelt teljesítmény = rövidebb élettartam (ezért érdemes normál izzókat és nem +90%-os és társait venni) -
bajnokpityu
félisten
nagyjából 1 óra volt nekem, aki sose csinált hasonlót se. Több időbe került volna keresni villanyászt, elmagyarázni neki, mit akarok, mint megcsinálni magamnak.
Itt tudod legkönnyebben átvinni a tűzfalon a flexi csövet nézd.
Utána a kesztyű alatt találod a drótot, középen hátul átfűzöd a műszerfalhoz, azt az alsó takarót meg csak le kell húzni. én kifúrtam ezt, mert sztem így igényesebb, mint látni a ledek lábait.
Ha jól csináltad, akkor fel kell villanjon a led, minden olyan esetben, ha már elaludt a belső világitás, majd kinyitod a vezetőoldali ajtót. én még biztos, ami biztos, még raktam egy lengő biztit is a relé mellé)
-
Ace Ventura
addikt
válasz
molnarpeter #11934 üzenetére
Nem tudom, jövő héten van időpontom a boot open hibára, de akkor rákérdezek.
Ahogy nézem árban nem vészes. Egy darab kell csak az egész autóba? Hova kell szerelni? -
zozyk
addikt
Ez működik 2,0 FL mondinál?
Van aki bekábelezte saját kezűleg?
Ford Mondeo MK4 install DPF LED RegenerationVoltam egy autóvillamosságinál,de kifogásokkal inkább elküldött.
-
Egy kollégám szeretne kamerát az autó elejére is, ami hasonlóképpen működik, mint a tolatókamera, hogy lássa, hol van a járda széle, vagy a fal. Nem érzi és párszor már koccolt vele ezt-azt. Ötlet? Mondjuk egyesbe rakva bekapcsolhatna, vagy valami. Sync 2 van a gépben és amúgy 2-éves Mondeo, de talán ez nem számít annyira.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ace Ventura #11928 üzenetére
Kemo M168-at mutass neki, beszerelné-e
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kókler, keress másikat szerintem.
-
troll81
addikt
válasz
A focus ban egyszerre szált el mindig a tompitott rész,de csak Magyarországon! Amúgy csak a magasfényűek ami emelt teljesítményű,most normál van benne meguntam cserélgetni.Ez bírja
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Lomha 8V #11927 üzenetére
Beszéltem autóvillamosságis szakival, azt mondja nem tud mit csinálni vele, meg kell szokni, hogy gyakran mennek tönkre az izzók.
1 év alatt semmi gondom nem volt, most meg egymás után pukkannak el.
Van olyan kuncsaftja, hogy 1 út alatt kétszer cserél izzót. Na akkor otthagytam..... -
Lomha 8V
addikt
válasz
Ace Ventura #11926 üzenetére
Nekem egy Passat-on az egyik fő testkábel részleges szakadása okozott hasonló tüneteket. Az ajtó nyitásérzékelő pedig egy mikrokapcsoló magában a zárszerkezetben, amit profi (tényleg profi, nem csak alkatrészcsereberélő) villamosságszerelők tudnak javítani általában.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Idén 10 éves 1.4 benzines Fusion jobb fényszórója kb 3 hónappal az izzócsere után kiégett. Ez még nem is lenne gond, de aztán a utasoldali ajtó visszajelzője nem aludt el, és a computer azt érzékelte, hogy az ajtó folyton nyitva van. Kiiktatták, mert 70K lett volna egy érzékelőcsere. Ezen is túl vagyok
Ma viszont megjelent a boot open visszajelzés is, ami eddig számomra ismeretlen volt.Ha minden igaz, akkor a csomagtartó ajtó nyitását érzékeli. Megnéztem, kinyitottam, lecsaptam, és tutira nincs nyitva.
Ezt már végképp nem értem. Ráadásul most indultam volna útnak, és a járó motor mellett felkapcsoltam a fényszórókat, mikor most a jobb oldali halk pukkanás következtében elhalálozott.
Mind a 4 eset 4 hónap leforgása alatt történt. Szerintetek van köze egymáshoz, vagy csak ennyire szerencsétlen véletlenek vannak? Szakihoz csak jövö héten tudnám venni. Ha van addig vélemény, vagy más tapasztalt-e ilyet, akkor azt szívesen veszem. -
SzlobiG
félisten
válasz
molnarpeter #11904 üzenetére
Nekem is van 3 fajta remap a mondihoz már kitesztelgettem őket melyik a legjobb számomra. Asszem olyan 180 ló és 400nm körül van, de jó lenne egy padon megnézni még is mennyi az annyi.
-
ReSeTer
senior tag
Ford focus mk2, mindig bekapcsol a klima ha bekapcsom a ventilatort. Ez mennyire normalis? Analog verzio
-
berek21
őstag
Lenne egy problémám. Adott egy 2005-ös mondeo 2.2 tdci, 114 kw-os. Nem igazán tudom hogy melyik a motorkódja. QJBA, vagy QJBB. Annyit tudok hogy az EGR, nem elektromos csatis, csak vákumos. Etis-ben is próbáltam, de ott ilyet nem ír.
-
troll81
addikt
válasz
Real_Necro #11906 üzenetére
az én tapasztalatom eddig a márkaszerviz volt jó árban nekem otthon a többi lehuzós mind
-
Real_Necro
veterán
Maglodon lakom, de eddig csak a KissGumihoz vittem a kocsikat. Nincs okom panaszra, de azert a cerkajuk vastagon fog. Most filozom, hogy marciusban muszakis a mondeo, valamint lesz olaj es szuro csere, futomu ellenorzes, ha szukseges hatso lengescsillapitoknal javitas... lehet kerek egy ajanlatot KissGumitol meg Ford Petranyitol es az alapjan dontok.
Jut eszembe, tukros kerdesemre senki nem tud tanacsot adni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
molnarpeter #11904 üzenetére
még kettő járatos 163 fölött. a 180 és a 190, mindkettő 400Nmel (és 190ből is van két program). Gyárilag FL esetén 340Nm van, overboosttal, amúgy 320Nm, 163 a gyári spec.
Hozzátartozik, hogy ezek már eléggé határán lehetnek a gyári speceknek, ha van a kocsinak valami egyéb baja (pl kuplung), akkor ez ki fogja hozni. Ha meg nincs baja, akkor ettől se lesz, de láttunk mindkét táborból egyedeket.
Persze lehetne jönni, h az eur6 blokk meg 180lovas alapban, de ugyanúgy 320/340Nmel, és azért csak egy kicsit más autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest