Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonline.
aktív tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Végigment a telepítés rendesen, a játék is működik, leszedtem 80 giga frissítést is.
Az a320-al tudok menni a tutorialban, de máshogy nem tölt be.
Itt kiválasztom, rámegyek a fly gombra, és a cessnát tölti be...tök mindegy mit választok ki, a310, a320, 747, csak a cessna jön be.
-
Moonline.
aktív tag
Üdv!
Help pls, pár órát már elcsesztem rá, de mindjárt kitépem azt a kevés hajam.
Megvettem a game pass-t, felraktam Pc-re a játékot, de egyszerűen az a320-at és a 747-est képtelen vagyok működésre bírni. Hiába választom ki a free flightban a repteret, és a típust, de csak a csöves Cessnát tölti be mindig a nagy gépek helyett.
Egyszerűen nem jövök rá mit cseszek el...az FBW verziós a320-al ugyanez a helyzet, pedig mutatja a hangárban, és azt is választom ki.
Néztem egy hacket hogy developer módban is ki lehet választani, de ott meg kifagy tőle a játék.
-
cintula187
addikt
Valami nagyon nem stimmel vagy a legutóbbi SU óta vagy az FBW A320 nak van gondja, de approach közben bekattan a játék és folyamatosan laggol. MIndjárt szedek le grafokat közben.
-
cintula187
addikt
SimBrief Takeoff & Landing Calculations Tutorial
[link] -
sheep
addikt
Jön a Mi-2 FS-re

De rég várok erre...remélem normálisan megcsinálják nem vmi alap fos lesz. -
sheep
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Én most kiváncsiságból lemértem, 2 perc alatt tölt be a játék a főképernyőig.
Csináltam egy gyors útvonalat BP-Berlin A320, FSLT, 30 mp(!) alatt betöltötte a repteret és onnan még kb 30 mp a traffic.
Ezelőtt csak a főmenü betöltés volt 3-4 perc nálam, az útvonal is vagy 2.
Szóval az update előtt nálam ez 6-7 perc volt mindennel együtt, most meg 3. -
cintula187
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Ritkán szokott szerencsére ilyen iszonyat beakadás lenni. Eddig kétszer volt 1 hónapon belül.
-
sheep
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Amit én megfigyeltem hogy hihetetlenül gyorsan betölt a szim, induláskor is és repülés betöltésekor is. LOD és egyebekről nem tudok nyilatkozni, örülök ha megvan a 30 fps folyamatosan vr-ban. ATC hullámvasút sajna maradt.
-
energomatt
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Értem. Az SU 15 előtt is akadásmentesen kellett volna működnie az FS-nek, persze a hardverednek megfelelő beállításokkal. 30 FPS szerintem a minimum követelmény bármilyen szituációban. Nem az volt a fejlesztések tárgya, hogy ilyen súlyos rendszerproblémákat, vagy nem megfelelő beállításokat megoldjon, hanem bizonyos egyéb problémák javítása, már működő funkciók továbbfejlesztése. E mellett, némiképp javult a futási teljesítmény is.
-
cintula187
addikt
Amúgy pár hete is volt már SU15 előtt és most utána is épp leszálláskor akkor laggolási roham van hogy 2-3 fps el repülök. proci max 50%. VGA avg 46%, max 86%
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
A310 el repültem és kiakadtak a kijelzők egy idő után.
-
energomatt
őstag
SU 15 tapasztalatok?
Nálam csak két rövidebb út lapján:
Pozitív: mivel állítólag javították az akadásokat, tettem egy próbát. A korábbi beállításaim akadásmentesen működtek 30FPS korlátozással. A TLOAD csúszkát 100-ról feltoltam 200-ra, ami már egy érzékelhető minőségi ugrás. Nem tapasztaltam eddig akadást. (Ettől persze később még előfordulhat...)
Negatív: nem szüntették meg az ATC "hullámvasutat". 10e láb volt az utazó magasságom, megkaptam a leszálló eljárást és egyúttal süllyesztett 2500 lábra. Miután ezt elértem és már szinte benne voltam az eljárásban, újra megpróbált 10e lábra felküldeni. Kb. egy perc elteltével ismét kiadta a 2500 lábra süllyedést. Biztos nagyon bonyolult ezt ésszerűen beprogramozniuk.
Kérdés: a korábban használt taxi ribbon méretcsökkentő módszereim most nem működnek. Tudtok olyat ami SU 15 után használható, lehetőleg letöltési linkkel? -
válasz
cintula187
üzenetére
Ezek nem transition belépési pontok - ha jól értem a kérdést - hanem maguk a transitionök. Ha FMC-ben kiválasztod pl. a BAL4K transitiont, akkor felhozza a hozzá tartozó útvonalpontokat, illetve a belépési pontra navigál, ami LOWW BAL4K esetében BALAD 8000 lábon.
-
Freiherr
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
[link]
Ezt találtam gyorsban. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
LOWW hez ezeket a transition pontokat melyik charton találom meg? (beadhatom a navigraph screenshotokat ide)?
-
csaba951
veterán
-
Korcsii
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
X-Plane 12 minimum felett van a géped, eléggé lehúzva a csúszkákat mennie kell, de csodát nem kell várni: [link]
Ahogy a gépigénynél is írják, érdemes előbb a demo verziót kipróbálni: [demo]Van benne Flight School, de nem próbáltam.
Igazából YouTube-on rengeteg anyag van (mondjuk így a minősége is elég széles), láttam már többet magyarul is, de most így fejből nem tudnék mondani.
15 éve még írott anyagból, főnként a MalévVA / VACCHUN doksikból tanultunk, de azt most nem találom sehol online (talán valamelyik backup mappában meg lehet még a gépemen).
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
újrakezdőként melyik szimulátort ajánljátok? Korábbról FS2004 és FSX-el van tapasztalatom, de azóta látom, hogy van az Xplane és a P3D is. Fontos lenne, hogy legyen hozzá akár beépített anyag, amiben leckék vannak (FS-ben volt ilyen), meg esetleg minél több magyar nyelvű anyag is a neten. Grafika annyira nem fontos, mivel GTX 1060 és i5 3770 cpu-val menne a gép.
-
-
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy felszállás után ahogy a pályaküszöbb fölé érek, elkezd elfordulni a kép.Szép lassan, de többnyire jobbra, de volt már olyan is hogy balra. Van amikor csak 10-15' , de van amikor 50-60 fokot is!
Töröltem az összes flesleges kamera parancsot, de így is.
Esetleg van valakinek valami ötlete? -
sheep
addikt
Na megoldódott, a játék betöltött és minden működik ahogy eddig. El sem hiszem hogy ennyit kellett szórakoznom vele. Jó a DCS meg az IL2 de azért már hiányzott az Alpok

A megoldás az volt hogy mindent törölnöm kellett az alábbi Windows Store mappából: C:\Users\User_name\AppData\Local\Packages \Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
@csaba951,
köszi a tippet, jó lesz legközelebb
-
sheep
addikt
-
-
sheep
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Én azóta sem tudtam működésre bírni, már kiolvastam az internetet de semmi sem segített.
-
cintula187
addikt
Nekem is behalt most. Eseménynaplóban ezt találtam.

-
sheep
addikt
Community mappám üres, letöröltem mindent, a személyes beállításokat is a C meghajtóról hogy tuti ne zavarjon be semmi. A játék safe módban sem jut tovább a töltőképernyőnél.
Az eseménynaplóban ennyit találtam az FS-ről:
-
lo_jo
senior tag
válasz
Csorbi
üzenetére
+1 az üres community mappára. Minden update előtt átnevezem a Community mappát (xCommunity-re pl), így csinál egy új, teljesen üreset. Mivel indításkor ezt is szépen felnyalja, nagyon durván meg tudja dobni a betöltési időt a méretétől függően. Indítás után még ingame is letöltöm, amit kell, utána kilépek, törlöm az üres mappát és visszanevezem a régit Community-re. Eddig ez 100% bevált módszer.
Ha ilyenkor valami elszáll, akkor jöhet a türelemjáték: megint át kell nevezni a teli mappát, ilyenkor már lehet kézzel csinálni neki egy újat és egyesével másolgatni a "helyükre" a dolgokat.
-
sheep
addikt
válasz
Csorbi
üzenetére
Odáig jutottam most hogy parancssoros mókolással már megoldottam az xbox resetelést és belépést, most el tudtam indítani de a játék a Dune expansion töltőképernyő alatt megáll és ennyi, ahogy Jorus is mutatta a #18841 -ben.
Szal egyelőre várok hátha történik vmi de eddig sem tudtam itt továbbjutni.
Hibaüzenet nincs csak nem tölt be, illetve az eseménynaplóban nem tudom mit kéne néznem pontosan. -
sheep
addikt
Na én ezennel feladtam a játékot. Azt hittem hogy rendben van de kiderült hogy nem, percenként kifagyott így megint újratelepítettem. Illetve megpróbáltam, de most már az xbox alkalmazásba sem tudok belépni és nem is tudom a játékot sem törölni, sem újrarakni. Napok óta ezzel kínlódok, egyszerűen nem tudom mit lehet még csinálni, amit a neten találtam mindent kipróbáltam.
Most már hardveres hibát ír ki indításkor de innen nem tudok továbblépni. Amíg nem tudok az xbox appba belépni addig nem is tudok mit csinálni.
Ha esetleg van vmi ötlet megköszönöm -
v!ct0y
veterán
FBW A380X | Sneak Peek
Elég sok fizetős gép elbújhatna mellette, de nem a mérete miatt
-
v!ct0y
veterán
De lehet. Én a legutóbb már így csináltam. Csak az alap 2GB-os telepítőt kell leszedni hozzá. Azt meg mindig max sávszéllel tölti le. Aztán már csak az alap tartalmakat kell bemásolni a megfelelő helyre. Erre a mappára gondolok: c:\Users\xyz\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Official\OneStore\
Ez olyan 300+GB-nyi cucc, de benne van az összes ingyenes csomag.
Ide tölti le azokat a tartalmakat is, amiket a marketplacen vettél meg.
Max annyi kellhet hozzá, hogy egyszer el kell indítani a játékot, hogy létrehozza ezt a mappát. -
sheep
addikt
Sikerült újratelepítenem nagy nehezen. Azért egy picit kapják be a fejlesztők hogy ez az egy olyan játék van amit nem lehet átrakni másik meghajtóra, újra le kell szedni 160 gigát (legalábbis a store verziót).
A többivel semmi probléma nem volt, steam, gog, mindet át lehetett kopizni. -
sheep
addikt
A fastlaunch volt az első amit próbáltam, nem sikerült azzal sem. Megpróbálom leszedni megint aztán ha nem megy törlöm egy időre, sajnos nincs időm napokig ezzel szórakozni. A fejlesztők meg sz@rjanak sünt hogy egy installert nem képesek összerakni.
Egyelőre most elvagyok a DCS-el. -
Sziasztok!
Nekem ez az update nem igazán jött be!
Letöltés és indítás után az összes beállítás törlődött!
Esetleg tudjátok melyik könyvtrában , melyik mappában vannak ezek mentve?
Pont reggel csináltam biztonsági mentést az egész Community mappáról! Remélem ott voltak ezek is! -
Tegnap hosszú idő után elővettem az MSFS-t, Steam Premium Deluxe verzió van meg, el is kezdte telepíteni, aztán elkezdte letölteni az update-eket, ez lassan 24 órája zajlik. Ma reggelre a Steam alatt az MSFS mappája felkúszott 164 GB-ra, azóta a mappa mérete nem változott, de elvileg még fut az update, megy lassan a csíkocska. Várhatóan ez még mennyi időt fog jelenteni szerintetek?
-
válasz
czakof1946
üzenetére
A Steam-en játék átadása funkcióról nem tudok, de létezik egy családi megosztás funkció. Itt olvashatsz róla
-
czakof1946
tag
A korábbiakban említett barátom egészségügyi gondokból kifolyólag úgy döntött, hogy abba hagyja a repülést. A MSFS 2020-t a steamról vette meg és töltötte fel a gépére. Átadná nekem, de nem tudjuk, hogy van-e legális lehetőség és mód az átadásra, egy másik gépre.
-
sheep
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Én a Microsoft Store-ból töltöttem le, azzal sincs probléma. Ha átállítot Izlandra sokkal olcsóbban megveheted, bár a Steam-en is szokott lenni akció.
-
FLx
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Csak 2020 van egyelore. Steam-en a legegyszerubb megvenni, nincs azzal semmi baj. A telepites utan ugyis letolt meg par 100GB-ot, par nap alatt meg is van.
-
czakof1946
tag
Kezd alakulni a gépem. A családon belüli informatikusok besegítenek. Következő kérdés a program megvásárlása. Láttam a neten, hogy létezik Microsoft Flight Simulator 2024, vagy ez még csak tervezet?. Melyiket és hol érdemes megvenni. Van egy ismerősőm, aki kb. 2 évvel ezelőtt a Streamrol szedte le, de nagyon sokat kínlódott a letöltéssel, mire használható lett. De azóta is már többször kellet neki újra és újra letölteni.
-
FLx
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Erdemes lehet nezni valami hasznalt konfigot is akar. Egy AMD 5800x3D es egy RTX3070/3080 kombo boven jo tudna lenni meg a PMDG gepeihez is.
-
sheep
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Az én setupom ne vegye el a kedved, igazából az is már csak egy erős közepesnek számít ( a vga kivételével), de én vr-ban repülök és ahhoz sajnos kell a delej. A 9700k proci a gyenge pont nálam, de most nem akarok költeni rá, jó lesz még egy darabig.
1080p-re nem kell a legdurvább cucc, akár tehetsz is egy próbát a mostani konfiggal, némi grafika feláldozásával lehet nagyjából elfutna. A legolcsóbb ha előfizetsz egy havi PC gamepassra, és onnan feltelepíted. Így meg tudod nézni hogy elég-e ez neked vagy mindenképpen fejleszteni kell.
Találtam egy yt videót ahol MSFS-sel játszanak hasonló konfigon mint a tiéd:
[link] -
czakof1946
tag
Köszönöm a hozzászólásaitokat. Valóban pénz kérdése az egész.
A jelenlegi gépemen többnyire Cessna 172-vel és PMDG 747-el repültem. és elégedett voltam a minőséggel. Két monitort használtam. Egyiken a FSX a másikon az fsc9 ment.
KIváncsiságbol megnéztem a sheep fórumtárs gépét, és egy-egy egység árát, nagyon visszariadtam
Szoktam autós videókat készíteni és a 1080p60 HD nagyon jó minőségű képet ad, még akkor is ha 60"-os tv-re teszem át. Vagyis ez a minőség megfelelne.
A jelenlegi gépemben egy i7 3770-es proci és RX 480-as VGA 16 gb ram van.
A prociból indulnák ki és ez köré építeném a gépet. Tudom, hogy már a 14. generációnál tartunk.
A Intel Core I7 9700K már csak használtan kapható. -
Sziasztok!
PMDG fórumokat bújok segítségét kérném!
Az elmúlt hetekben többször is elő fordult, hogy 736-737 rendszerei tönkre mennek.
A vezérlőkkel beviszed az feladatot, pl. Flaps. A kar be is mozog a beállított állásba, de a szárnyakon a mechanikák nem mozdulnak! Vagy beléped a pedált, a kokpitban mozog a pedál, de a vezérsíkon semmi.
Van fent 4 gép . B736, B737, B737BBJ, B737BDS, Egymás után mennek szét. egyiknél ez, a másiknál az jelentkezik.
Aztán mikor az összes szét hullik, törlöm a PMDG állományt és újra rakom őket. Aztán egy pár hét után megint kezdődik minden elölről.
Esetleg van valakinek valami tippje? -
FLx
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Csak penz kerdese a dolog. Alapvetoen, ha mindenbol megveszed a legdragabbat, akkor turhetoen tud menni 4k-ban egy monitoron, ultra grafikan. Mondjuk 30-40FPS. 3 monitoron nagyjabol semmi nem birja jelenleg es fix 60FPS felett se nagyon.
Erdemes kitalalni, hogy milyen igenyek vannak. Pl. kellenek-e airliner-ek, kellenek-e 3rd party repulok, repterek, traffic injection. Ez mind extra eroforrast igenyel. Ha csak GA repulokkel szeretnel a sivatag kozepen repkedni, ahhoz nem kell olyan oriasi eromu.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
czakof1946
üzenetére
Első körben kipróbálnám azon a gépen is, amid van. Csak, hogy lásd, hogy mit tud. Azért, ha van egy erősebb kompromisszum, számomra meglepő konfigok esetén is egész pozitív tapasztalatokat olvastam.
Keret van valami? Procik terén AMD vonalon X3D-s procikról néznék néhány tesztet első körben, hogy FS2020 alatt hogyan alakítanak!
-
sheep
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Hello
MIlyen gép kell hozzá? Nagyon egyszerű, a legjobb
Sajnos az MSFS 2020 a legdurvább konfigot is meg tudja zabálni reggelire, bármit is raksz alá. 4090-es kártyám van és nem tudom maxon futtatni még így sem.
A kérdés inkább az hogy mekkora kompromisszumot vagy hajlandó bevállalni.
Milyen felbontáson futtatnád? 1080p-re végül is nem kell olyan durva gép.
Mekkora a keret? -
czakof1946
tag
Üdvözlök mindenkit!
Több mint 2 év egészségügyi gondok miatt, kimaradt a repüléses éveimből. A fórumot sem nagyon látogattam. Arra jutottam, hogy újból elkellene kezdeni. A megjelenésétől kezdve az FSX ment a gépemen. Az előzőeket letöröltem.
Az fsx elég jól ment. A Gudi barátommal /talán emlékszik rá valaki a régebbiek közül/ együtt repültünk. volt egy szerver gépünk.
Látom, hogy a FS2020 a menő. De hát az én gépem még az FS9 idejében lett megépítve. De jól bírta az FSX-et is.
Most arra gondoltam, hogy belevágok az FS2020-ba. De ehhez egy új gépet kellene összerakni.
És most jön a lényeg:
Olyanoknak kellene a segítsége, akiknél jól megy a FS2020 és tudják, hogy mitől megy jól. Vagyis milyen egységek kellenek. Induljunk ki abból, hogy van egy jó nagy házam, amiben még táp sincs.
Ha a "sporttársak" segítenének, megköszönném. -
Felejtsd el...
Én nagyon sokat kínlódtam vele.
Kb 10x szettem szét! Tisztítottam, cseréltem...
Aztán vettem egy TM Boeing yoket! Bár előbb léptem volna meg!
A Saitekkel maximum kamikaze pilótáknak való!
Egyszerűen összehasonlíthatatlan!
Volt szerencsém 0time szimben eltölteni a Malév oktatási központban jó pár órát, de ez kb hasontó érzés!
Aki szeret repülni, annak bátran ajánlom! -
vlevi
nagyúr
Nnnnaaaa.
Most vettem elő hosszú idő után a játékot, és a Saitek kormányomat.
Sikerült YT-on találni videót arról, hogy a gázkar remegését hogyan lehet megszüntetni (tkp. csak ki kell tiszítani a potikat).
De a szarvkormánnyal nem vagyok valamiért kibékülve.
Láttam a YT-on olyan videót, ahol az oldalra húzást javítgatják kalibrálással, ill. a középállás átállításával, de nekem olyan beállítás nincs. Pedig mintha félrehúzna, nekem is. Csak, mintha jobbra, nem balra.
Pedig a kalibrálás képernyőn a középállásban egyáltalán nem rezeg sem az oldalirány, sem a magassági, mindkettő halálpontosan 512 értéket mutat, (0-1024), amikor középen van.
Próbáltam a játékon belül a kalibrálásban de nem igazán sikerült. Mondjuk nem is gondolom, hogy kellene valamit babrálni, mert, mint mondtam, nekem tökéletesen középállásban van a kormány.
Nem úgy, mint ebben a videóban, ahol jobbra eltolva remeg. Ott is ráférne egy poti tisztítás. [link]
Van valakinek valami tippje? Vagy, ennek így kell lennie, egy Cessnánál?
Pedálom sajnos nincs, de az auto rudder be van kapcsolva, mert természetesen anélkül a gurulóútról sem tudnék kimenni a kifutóra. -
FLx
addikt
válasz
rxmiss
üzenetére
Attol fugg mi a cel. Promociora wall controller kell, de 4k outputot nem szoktak ezek tudni. esetleg hiper dragan. Otthonra a PC-nel nincs jobb megoldas. Egyebkent meg felprofi kornyetezben (uzletek, irodak) is mini pc-vel szoktak ezt megoldani, bedugnak 3-4 monitort es telepitenek ra egy vezerlo szoftvert.
-
sziasztok! nem idevago kerdes, de ti lehettek otthon 3 monitoros konfigokban
szoval roviden:
haromkimenetes videokartyan _kivul_ milyen hasznalhato megoldasok leteznek meg 3db 4k monitor egyideju meghajtasara kiterjesztett modban (nem tukrozve). elsonek legyen a cel mondjuk 60fps-es 8k (6k) video lejatszasa.koszi,
rxmiss -
energomatt
őstag
Azoknak, akik szeretnek kísérletezni: [DLOAD]
-
macy
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Christmas chemtrail
-
sheep
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Jó lérdés, szerintem a Télapó lecseréli a rémszarvasokat sugárhajtású vitorlázógépekre
-
sheep
addikt
Boldog Karácsonyt a fórumlakóknak!

-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden lelkes fotelpilótának!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
nevermind megoldva.
-
cintula187
addikt
Segítségnek kérnék!
Végre beruháztam egy pedálra. Thrustmaster Tflight.
Eddig a fék funkciót a joystick 1-es gomb látta el. PMDG 737 nél (sima turbopropnál nincs gond) ha akár az egyik pedált is kicsit előrebillentem fékezéshez teljesen megáll a gép. Ahhoz hogy újra előre tudjon mozdulni vagy parking brake on / off vagy a joystickon az 1-es gombot meg kell kicsit nyomnom. Ha törlöm az inputot ehhez a gombhoz akkor nem indul el a gép.
illetve a pedálok ha fizikailag felengedem őket a pilótafülkében nézve benyomva maradnak.
-
nonsen5e
veterán
Lejött olyan 2 óra alatt. Ezalatt volt egy file amin 20 percig malmozott 0.6mbps sebességgel, majd utána fogta magát és 1 perc alatt ledarálta a maradékot 500mbps-sel.
És egyelőre úgy tűnik, hogy megoldotta a fentebb említett bing data stream CTD problémát.
-
macy
addikt
Én le se tudom tölteni a frissítést, elindítottam elkezdte letölteni, de megállt fél órája.
-
sheep
addikt
Egész jó leatt az update nálam, végre nincs ctd amikor zoomolok a térképre, az ATC-n is finomítottak. Viszont most kicsit szaggat ugyanazokkal a beállításokkal, nem olyan sima mint előtte.
-
Csorbi
addikt
Sim Update 14 ma érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi