Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
SU3 után eltűnt ez a hiba. Ahogy elnézem, a nav-ok tápellátása volt a gond, egyszerűen nem kaptak áramot. Most garanciában megcsinálták.

SU3 frissítés
Career Mode-ban végre van szűrés küldetés típusra és/vagy repülőgépre is. Küldetésekből mintha több (db) lenne, mint korábban.“Charter Service- VIP” típusnál még mindig vannak olyan küldetések amik az adott géppel teljesíthetetlenek, mert a gép nem képes repülni a szükséges minimális magasságon.
-
sheep
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Mondjuk relatív, nálam jobban fut a 24 és sokkal szebbnek is látom. Vannak technikai hibák persze, de ki lehet bírni, és ezt most kezdik csak igazán összerakni. A minap felraktam a 2020-at de pár nap után le is töröltem, annyira nem tetszett ez a 'miden zöld' színvilág és a túlszaturált kép. Valóba sok a tartalom de én maradok a 24-nél.
Egyedül azt bánom hogy a Premium Deluxe-t vettem meg, sok fos géppel ami nem kell
-
sheep
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
A vr bugokat az su2-ben javítják, azért is írtam hogy utána fogom megvenni, ha látom hogy tényleg dolgoztak vele. A vr játékosok száma egyre nő és a fejlesztők szerint is ez lesz az egyik terület amivel kiemelten foglalkoznak.
Amúgy sztem csak azért adták ki ilyen állapotban a játékot mert a nevében benne van hogy 2024, amúgy bőven várhattak volna vele egy évet. -
-
doc
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
"mindig balra fordul - Ez nem normális."
En ugyan igencsak lama vagyok egyelore a temahoz, de szerintem de, normalis. Az egyetlen legcsavar 'tekeri' balra az egesz gepet, ugyanigy viselkedik X-Plane-ben is. gondolom ha be vannak kapcsolva mindenfele assistok akkor az egyenesben tartja (mint ahogy a robotpilota is). -
macy
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Az üzemanyag nem elég nálam is volt már, de azt vettem észre azért mert nem figyeltem a propeller pitch és mixture megfelelő beállítását. Vagy csak egyszerűen bug

Freelancerben mindig rászámolok 20-25%-ot arra a mennyiségre amit a mission kezdetekor kiír. Így sose fogyott még el az üzemanyag.
Nincs valakinek Winwing hotas-a, joy-a, akármije? Az őrületbe kerget már a SimApp Pro. Jó lenne belőni a rezgőmotorokat is, mert most csak futó kiengedéskor, behúzáskor jelez vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megoldotta! Köszönöm a segítséget!
Még szerencse, hogy a windows csak és kizárólag az MSFS miatt van telepítve! 

(A baj csak az, hogy akkor már 78 éves leszek - már ha egyáltalán megérem...
)

ket dolog van ami miatt eloveszem neha a MSFS2024-et, az egyik nyilvan a latvany, a masik meg a karrier mod. Ha ez kiesik, akkor nekem kb ennyi volt az MSFS...