- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
csaba951 #19196 üzenetére
Az üzemanyag nem elég nálam is volt már, de azt vettem észre azért mert nem figyeltem a propeller pitch és mixture megfelelő beállítását. Vagy csak egyszerűen bug
Freelancerben mindig rászámolok 20-25%-ot arra a mennyiségre amit a mission kezdetekor kiír. Így sose fogyott még el az üzemanyag.
Nincs valakinek Winwing hotas-a, joy-a, akármije? Az őrületbe kerget már a SimApp Pro. Jó lenne belőni a rezgőmotorokat is, mert most csak futó kiengedéskor, behúzáskor jelez vissza. -
bunnyhu
senior tag
No, megvettem én is 0 2024-et, elsőre fura de működni látszik. Holnap kicsit többet tervezek foglalkozni vele, meglátom VR-ben mit tud, meg a környék ahol repkedek hogy néz ki, ha hozza kb amit a 2020 akkor átállok. Szerencsére megférnek egymás mellett addig is.
Ami viszont meglepett, hogy a tervező weboldalon a tököli reptér konkrétan nem létezik, miközben kis füves repterek meg igen. Ez vajon miért, csányipapa nem engedte?
-
xandrush0831
aktív tag
nEm bAj hOGy rOssZ A sCeneRY, Ez eGy RePsZim A LeVegObol KeLL nEZNI.
Heathrow (az egy kis jelentektelen repter, napi 2-3 geppel) parking:
-
csaba951
veterán
Ezt valahogy örökölte az fs2020-ból. Ahhoz, hogy nagyjából normálisan működjön, 1-2 repülés után érdemes újraindítani (az fs2024-et). Ezek a hibák idővel rosszabbak lesznek, engem a végén ki is dobott az Asztalra.
Carrier módban nekem soha nem elég az üzemanyag. Minden alkalommal kifogy még jóval a leszállás előtt. Options-ban lehet gombot hozzárendelni az üzemanyag feltöltéshez (ha nem adsz meg külön paramétert, 25% tölt be).
A másik meg az, hogy érdemez hozzárendelni gombokat a Sim Rate-hez (növelés, csökkentés). 2X-4X gyorsítás még kb. biztonságosan használható, felette megnő a hibák, váratlan kilépés esélye. Arra jó, hogy pl. a 4X egy 60 perces szakaszt összenyom 15 percesre. Hosszú utakat így könnyebb lerepülni.
-
macy
addikt
Olyan mintha az idő haladásával halmozódnának a bugok. Van hogy nem indul a hajtómű, már harmadszor írja landolásnál, hogy nem a kifutóra szálltam le. Vagy tízszer fuvaroztam Afrikában, minden alkalommal dörög és villámlik. Tegnap a 737-essel FL270-en megbüntetett taxizás közbeni gyorshajtásért, aztán landolás után mutatta ugyan a taxi utat a gate-ig, de ott már nem adta be a parkolóhelyet és a küldetés végét. Egyre furább dolgokat csinál nálam a játék.
-
cintula187
addikt
BUÉK mindenkinek. Induljon a dupla szilveszter.
-
Boldog Karácsonyt!
-
bunnyhu
senior tag
Köszönöm! Igen ,erre gondoltam, hogy adnak kedvezményt, mondjuk nem annyira sokat, a 2020-nál simán megérte venni gamepass-t mert jóval nagyobb volt a kedvezmény, és úgy a deluxe kb 100ft-tal volt drágább mint a standard.
Csaba: Jah, az is opció, csak érdekelt mit ad a MS.
-
csaba951
veterán
válasz
bunnyhu #19182 üzenetére
>miért nincs beépítve a szimuba eleve a flightplanner
Azért, mert ez külön az FS2024-hez készült. Az FS2020 egy reboot volt, rengeteg minden nem volt benne, mert nem gondoltak rá. Na, ez is egy ilyen funkció. FS2020-hoz vannak 3party megoldások. Most a 2024-hez kaptunk "ingyen" egy alap kiadást. Mint sok minden, ez is biztosan fejlesztve lesz (hibajavítás és funkció bővítés).
Hasonlóan a Karrier mód is elérhető volt FS2020-hoz. Most már ez is van gyárilag. Igaz, nagyon sete-suta, ezt biztosan évekig fogják még hibajavítani, funkció bővíteni.
Harmadik ilyen az évszakváltozás/fák. Ezekre is voltak 3party megoldások. Most ebből is van egy beépített alap verzió, további költség nélkül.
-
sheep
addikt
válasz
energomatt #19183 üzenetére
Én egyelőre csak tesztelem gamepassban, és a mostani állapotában biztos hogy nem fogom megvenni. Majd márciusban ha lejár a pass és játszható állapotban lesz elgondolkodom a megvételén.
-
energomatt
őstag
Szerintem 2027-re a 15. upgrade után már a hibák 70% ki fogják javítani, de akkor megjelenik az FS 2028 és majd azt is elsők között megveszitek, mert abban majd rá lehet ülni a vadon kószáló elefántokra és zebrákra.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
HantekDSO #19181 üzenetére
Simán lehet, hogy a különbség abból adódik, hogy máshol repültök. Én pl. múltkor tök megörültem, hogy mennyit javult a 2020 autogen az épületeknél, mert rohadt élethű lett a környékünk, más meg csodálkozott miről beszélek. Kiderült, hogy egyszerűen csak felpimpelték a környékünket, kicsit odébb repülve újra minden a régi
Más, az sg fórumba linkeltem de itt még nem láttam, hátha valaki nem nézi azt. Szerintem baromi jó, nem értem miért nem megy 2020 alatt és főleg miért nincs beépítve a szimuba eleve a flightplanner: [link] Yt bemutató: [link]
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
xandrush0831 #19179 üzenetére
Hát nem tudom - akkor én szerencsés vagyok. Nálam egyértelműen SOKKAL jobban néznek ki a fák, a felhők, úgy általában a táj. (Az, hogy az épületek 10 méter magasból "olvadnak", a photogrammetriás leképezés sajátja) A betöltési idő pedig kb. 10-20%-kal rövidebb, mint a 2020-as esetében. Úgyhogy részemről nem mennék vissza a 2020-asra
-
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19179 üzenetére
Na ez azért érdekes mert sztem a 2024 sokkal jobban néz ki felülről mint a 2020, és jobban is fut. Az épületek soxor valóban olvadnak, de ez a régiben is így volt, nem hiszem hogy valaha is változni fog.
Számomra sokkal élethűbbek a színek, fák, domborzat, textúrák, főleg ha még egy kis köd is bekavar. A 2020 nekem nagyon művinek tűnik már. -
xandrush0831
aktív tag
En most inkabb visszamentem 2020-ra. Rajottem hogy az introban is ugy neznek ki az epuletek, ergo nem a szerverrel meg a gigabites netemmel van baj. Konkret feludules volt a toltesi ido, pedig eddig azt ereztem soknak.
Eg es fold a kulonbseg sceneryben a 2020 javara, VR-ban nagyon kijon a kulonbseg magasbol is, hogy abban nem olvadnak az epuletek es nincs 8 poligonos fa, amiket szerintem domborzatnak erzekelt a 2024 AI generatora.
Meg nem tudom mi tortent a 2024-el az utolso patch ota, de sokkal CPU limitesebb vagyok mar vele mint a 2020-al, pedig az elejen csak ugy suhant. -
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19177 üzenetére
Olvasd el az oldal instrukcióit a program kell hozzá, de konfig file-t kérni kell. Hidd el megéri, szinte instant tölt be mindent is
A srácok folyamatosan dolgoznak a Telekom által gerjesztett problémákon és írják a konfigokat, hogy nekünk jó legyen.
-
Triathlete
senior tag
válasz
kigyi_23 #19176 üzenetére
[link] Erre gondolsz?
Én nem tudtam működésre bírni, a menüjében az "import tunnel from file" opcióhoz nem találtam semmit, nem is értem. Próbáltam más VPN programmal, a kezdő töltőképernyő valóban lerövidült, viszont mikor a konkrét repülést kellene betöltenie, ugyanúgy végtelenségig tartó töltés van. Le és feltöltési sebesség a 0 és 5kb/s között mozog, CPU használat folyamatosan 30-40% között. -
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19175 üzenetére
TelekomFX a megoldás. Tökéletesen működik. Olyan unrealisztikus élmény, hogy azonnal betölt és nem kell 5 percig nézegetni a betöltő képernyőt. A talajtextúrák sem pacák hanem megjelennek egyből.
Bocs, hogy csak most válaszoltam, de meló van ezerrel megbolondultak a népek teljesen.....
-
kigyi_23
addikt
válasz
Triathlete #19172 üzenetére
T-s szolgáltató esetén van erre megoldás nem tölt percekig, de 1 percig sem hanem egyből tölti a pályát
Gyakorlatilag rámegyek a Fly-ra és 10 másodperc múlva már ott a boldog emberem a gép előtt.Én gyakran letérek az útvonalról, mert éppen olyan részen megyek amit meg akarok nézni simán módosítom az útvonalat és átrepülök oda, de eddig ezért nem rakott ki. Viszont már 3 olyan alkalom volt amikor Taxi-nál azt írta, hogy összetörtem a repülőgépet. Na ezt a kifutót már ismerem tudom, hogy merre ne menjek taxi útvonalon így akármit rajzol is ki azt az útvonalat megtisztelem rendesen.
-
energomatt
őstag
válasz
Triathlete #19172 üzenetére
Vajon miért tanítanak már az általános iskolában is történelmet?
-
Triathlete
senior tag
Mitől lehet az, hogy career módban repülök A-ból B-be, autopilottal, majd mikor nem kellett semmilyen feladatot végezni kb 20 percig akkor egyszercsak olyat csinál mintha lezuhantam volna, pedig FL310-en haladok (tehát nem mentem neki semminek), majd visszarak egy pár perccel előtti állásba és kiírja, hogy ne térjek le az útvonalról (vagy valami ilyesmi). De letérés nincs max a pattern mellett megyek.
Azt már nem is mondom, hogy percekig tölt ez az ipari hulladék, de nem tudom mit mert a talaj textúrái is olyan mint a Terep2-ben, a belső fej feletti paneleken a betűket sem tölti be. -
tiv83us
veterán
válasz
xandrush0831 #19169 üzenetére
Egyetértek, az egyik legnagyobb illúzió-romboló faktor a gyenge ATC. Szerintem is sokkal fontosabb lett volna azt tökéletesíteni, mint a sétálást.
-
macy
addikt
Érdekesek ezek a talaj texturák.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
energomatt #19168 üzenetére
Nekem amúgy nem fér a fejembe ez az egész ATC mizéria. 1-2 fős "csapatok" fejlesztenek fullos irányításokat mindenféle belsős hozzáférés nélkül, ezek meg nem foglalkoznak vele pedig szerintem a top5 legfontosabb dolgok egyike egy repszimben az ATC. De legalábbis biztos előrébb van, mint a beépített videórögzítő, meg a séta funkció. Ha ezek az 1-2 fős fejlesztők megcsinálják, akkor mennyiből tartana Asoboéknak? Ráküldenének 10 embert 1-2 hónapra, aztán jó is lenne. De neeeeem. Pedig mennyivel jobb lenne, mint ezek a külsős CPU gyilkosok.
Mondjuk még nem próbáltam az újban, úgyhogy félig feltételesen szidom őket. Majd hétvégén kipróbálom. -
energomatt
őstag
válasz
xandrush0831 #19167 üzenetére
Valaki igen, én sosem fogom. Mitől lenne jobb, ha az utóbbi időben már a 2024-ben sem törekedtek erre, holott talán a legegyszerűbb programozói feladat az atc programozása?
-
xandrush0831
aktív tag
Gyári ATC-t próbálta már valaki? Jobb mint a 2020-ban, Simbrief útvonalakkal?
FSHud-om kifagy VR-ban, így sajna az lesz szerintem az egyetlen opcióm. -
csaba951
veterán
válasz
kigyi_23 #19164 üzenetére
Nem alapítottam még céget, de az első céget (city sights?) 25000, a második céget (cargo) 35000 credit összeszedésével tudod megalapítani. Más fórumokban olvastam. Első cégalapításkor kapsz egy ingyen gépet. Sokan ezt eladták, és akkor szembesültek vele, hogy kb. 200000 credittől lehet gépeket venni.
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok! Bocs a hülye kérdésért én csak most fizettem elő Game Pass-ra így most kezdem a játékot. Első 2 Licence-t megcsináltam sikerrel balra indultam el utasszállító és cargo irányba szeretnék egyenlőre eljutni. 3. licence-nek egyből nekimentem amint meg lett a 10k. Hát a GPS alapján navigálás érdekes volt
Elsőre benézem a felhők közül nem azt mondja, hogy tegyem leg a gépet a reptérre. Nyilván gyors voltam mentem egy tiszteletkört kis hiba gyorshajtás C lett, de nem kérdezi egyik utas sem, hogy mit kaptam
Na és a kérdés:
Mikor lehet céget alapítani? Mi kell hozzá? A játék logikája alapján 10-15k licence van előtte akkor gondolom 20-25k credit lesz ez, ha jól sejtem, de mit kell még tennem ehhez? -
HantekDSO
aktív tag
Használ esetleg valaki Air Manager-t? Az 5.0 már támogatja a 2024-et, viszont eléggé bugos. Van valakinek tapasztalat vele kapcsolatosan?
-
xandrush0831
aktív tag
Ha mas is hianyolta rajtam kivul az egyetlen A330 cargo liveryt a 2024-hez, volt hozza update inimanager-ben, es mar nem rozsaszinek a texturak.
-
macy
addikt
Nem vágom hogy kell repülni a Grand Caravan-nal. Elfogy az üzemanyag jóval a reptér előtt.
-
xandrush0831
aktív tag
Ez meg mindig mindenkinel ilyen, vagy nalam van baj? 400-as TLOD-on is kb ugyanilyen.
-
macy
addikt
Indítottam egy medevac küldit, Pilatus PC-24-et kaptam. Hát az a repcsi egy bughalmaz, szinte semmi nem működik benne. De a legjobb hogy még a futóművet se lehet felhúzni.
-
macy
addikt
válasz
xandrush0831 #19154 üzenetére
Teherszállítóra minek utastéri ablak?
-
v!ct0y
veterán
válasz
xandrush0831 #19154 üzenetére
Szerintem elég jó áron adják őket most. A korábbi részeknél nagyon el voltak szállva az árak.
-
v!ct0y
veterán
Közben megjelent a PMDG777F is.
-
xandrush0831
aktív tag
Sejtettem, hogy egyszer megszivom éjjel ezekkel a római hegyekkel...
-
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19150 üzenetére
" ahová mi megyünk nincs szükség
utakrafutóművekre"
nekem amúgy adott most épp. -
xandrush0831
aktív tag
Na a development verziós FBW A380 már működik. Kivéve ha kifutóra spawnolom, mert akkor nincsenek futóművek.
-
macy
addikt
válasz
Triathlete #19148 üzenetére
Szinkronkizáld windowsban az időt.
-
Triathlete
senior tag
Valakinek van ötlete arra a problémára, hogy kétszer kellett ALT+F4-eznem mert 15p elteltével sem történt semmi mikor a career módban szerettem volna vizsgát tenni. Majd mostani induláskor az első töltőképernyő 2%-ánál nem hajlandó továbbmenni.
-
HantekDSO
aktív tag
Méghogy a
házakfák nem nőnek az égig!avagy toronyház MS módra!
-
MzperX07
tag
válasz
xandrush0831 #19143 üzenetére
Hogy tudtad lecsökkenteni? Csak mert nekem emiatt konkrétan újra kellett telepítenem az egészet (még a legelején, nem volt progress), mert nincs ilyen opció, hogy rolling cache csökkentés. ,,Selected size for the rolling cache is smaller than the current one. The rolling cache file can only be increased.” vagy van erre valami más trükk?
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
xandrush0831 #19143 üzenetére
Nálam az FSUIPC szaggatja meg, 20-30 perc repülés után, egyre fokozó mértékben - remélem javítanak rajta, mert nélküle a MobiFlight nem használható.
-
sheep
addikt
válasz
xandrush0831 #19141 üzenetére
Először próbáld meg hogy nevezd át a community mappát hogy induláskkr létrehozzon egy üreset. Ma jött ki egy kisebb update lehet az megboritott vmit.
-
xandrush0831
aktív tag
Nekem most elkezdett rohadtul akadgatni. Nem telepitettem semmit, es a gepet is csak MSFS-re hasznaltam. Egyedul a DLSS-t csereltem ki a legfrissebbre.A beepitett developer monitor szerint a CPU-m megy fel folyamatosan pirosba, de 64 szazalekon megy a feladatkezelo szerint. Eddig semmi baja nem volt.
Reinstall... -
-
hramon94
tag
Sziasztok. GamePasson keresztül próbálnom használni a játékot viszont valami miatt sehogy nem akar működni. Az alábbi hibák vannak jelenleg:
- Rengeteget tölt
- Ha betölt akkor teljesen hiányos az egész például éjszaka van a és a fényeken kívül semmit nem mutat.
- Próbálom átállítani a Rolling Cache útvonalát de amint felugrik a mappa választás kifagy az egész.A gépem bőven elég a játéknak mégsem tudom rendesen használni. Más is tapasztal ilyen gondokat?
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
HantekDSO #19133 üzenetére
Ha a hülyeség fájna, most ordítanék...
Ablakos üzemmódban jelenik csak meg, egyébként pedig: Release notes -> 1.1.9.0
(Viszont változatlanul nem tudom, mikor rakta fel a frissítést, mert nem volt semmi jelzés egyik indításkor sem arra vonatkozólag, hogy ő akkor most frissíteni méltóztatik)
-
HantekDSO
aktív tag
Egy nagyon amatőr kérdés: A patch-ek automatikusan települnek, vagy manuálisan kell installálni valahonnan őket? (Csak mert a 2020-nál láttam, ha jött valami javítás és a letöltési folyamatot is végig lehetett követni, a 2024-nél ilyennel még nem találkoztam, pedig 22-én már jött hozzá egy javítás) Szintén ehhez kapcsolódva: Hol tudom lekérdezni a verziószámot?
-
Csorbi
addikt
válasz
xandrush0831 #19128 üzenetére
A szerverek igen, a szoftver még messzemenően nem.
Nem véletlenül adják ki a patcheket egymás után lóhalálában. Hosszú idő lesz, mire ez olyanná válik, amilyennek elgondolták.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Csorbi #19077 üzenetére
Kijött a hivatalos nyilatkozat az MSFS vezértől, hogy a szerverek már 99,9 százalékban tökéletesek. A városok még mindig olyanok mintha atomháború lett volna, és a TLOD is sokszor olyan a magasból mintha 10-re lenne állítva.
Úgyhogy a kérdésedre a válasz egyre sanszosabban az, hogy direkt ilyen.
(Bár tudom hogy nem igazi kérdés volt, hanem hülyének szerettél volna nézetni a magaslóról.)
-
macy
addikt
Jut eszembe, nálatok van esőben víz a szélvédőn? Nálam semmi, pedig tegnap is esett mission közben. Vagy cdak azért mert nem csináltam még meg az instrument vizsgát?
-
energomatt
őstag
Neked amúgy is reálisabb összehasonlítási alapod van, mint amit a Youtube-ra feltett, felezett képernyős 2020 / 2024 összehadonlító videókon látunk. Ott ugyanis a 2020 esetén nem használják a garafikát javító kiegészítőket, pl. az új Bing térképet, az általános reptéri talaj és kifutó javító szoftverek valamelyikét.
-
macy
addikt
válasz
energomatt #19120 üzenetére
Pl. én
Na megvettem az első ócskavasat. Azt mondták jó állapotban van. Mindent is szerelni kell rajta
-
sheep
addikt
No lekopogom de nálam még egyszer sem fagyott. Sőt, vr-ban nagyrészt megvan a 60 fps és sokkal jobban fut mint a 2020. Viszont a grafikától már nem vagyok annyira elájulva, soxor elmosott, egyszerű, mintha alap x plane lenne. Miamiban repkedtem az imént és inkább hasonlított a minecraftra.
-
macy
addikt
Továbbra is fagyogat a játék. Tegnap semmi baja nem volt órákig, ma 2 óra alatt kétszer is csontra fagyott. Fogalmam sincs mitől van de ez így játszhatatlan.
-
macy
addikt
válasz
MzperX07 #19117 üzenetére
Nem tudom mi hogy van de a steamből indított MSFS2024-ben ott van minden xbox verzión elért eredményem a karrierben.
Alapítottam egy céget, vettem egy használt Cessnát, erre ott van az opció, hogy a 23k-ért vásárolt gépet eladhatom 174k-ért. Mondom ez fura, adjuk már el, nézzük meg mi lesz. Na eladtam, úgyhogy most van pénzem de nincs repülőm, mert a legolcsóbb gép 185k -
MzperX07
tag
Steam és Xbox verzió: külön kezeli a profilt és a mentést is, ahogy az a Forzanal is van.
Forza is van Xbox-ra és Windows Xbox appon belül, na ott közös a mentés, közös a profil, egyszer kell csak megvenni és megy mindkét platformon, de pl. a Steam-re nem vihető át a mentés és nem okoz benne semmilyen gondot - hiába kell steam-en is bejelentkezni az xbox fiókba.
Például a steam-es MSFS-nél és Forza-nál nem kell semmilyen Windows-os Xbox alkalmazás, még az áruház sem, attól függetlenül is működik a steam verzió.Tehát nem olyan, mint egy Ubisoft/Rockstar/EA cím, hogy kellenek a launcherek is hozzá.
-
macy
addikt
válasz
HantekDSO #19114 üzenetére
Eddig úgy tűnik működik, köszi. Már csak azt kéne kiderítenem, hogy van-e kavarodás az xbox és a steam verzió között.Tegnap megvettem steamen de fent van a gamepass verzió is. Azt le kéne törölnöm, csak nem tudom leradíroz-e valamit a steamesből, mert az is az xbox-ot használja. Nem akarom elbukni az eddigi haladást karrierben
-
cintula187
addikt
válasz
xandrush0831 #19103 üzenetére
amúgy megéri? Jó az app?
-
macy
addikt
Nálam még mindig szarrá fagy a game egy idő után. És persze általában mission végén. Most is leszálltam és csontra fagyott, újra kellett indítanom a gépet.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
xandrush0831 #19104 üzenetére
4-5 évig ezt a szimulátort fogod nyúzni, nem tudom mi ez de ha ennyire fontos akkor 18 euró nem egy ökör ára. Különösen, hogy manapság mennyibe kerülnek és mennyire sz*rok az "AAA"-s játékok szinte ajándék.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
energomatt #19105 üzenetére
Menj utalj neki gyorsan 200 eurot legalabb.
-
energomatt
őstag
válasz
xandrush0831 #19104 üzenetére
Meg olyan is lehetett, hogy fizettek annak aki upgradelt. Bosszankodnak is azok, akik csak ingyen kapták.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
xandrush0831 #19103 üzenetére
Jaaaa megse, mert az "upgrade to MSFS2024" az 18 euro.
Ott rohadjon el a "one-time purchase" igéretevel egyutt, tobbet nem vagyok hajlando fizetni. Discordon belazadt a nep mert annak aki 1 honapon belul vette annak ingyenes. De a fejleszto csak magas lorol valaszolgat, meg toxikusnak hivja a korabbi vasarloit.
Mik a tapasztalatok a beepitett ATC-vel? Jobb mar?
-
xandrush0831
aktív tag
Na erre vártam.
Mehet a 2020 uninstall.
-
cintula187
addikt
2020 -ban most azt vettem észre hogy pl. felszállás közben a futópályán a középen futó fehér csíkokból nem mindegyik széle van "kisimítva" Ez melyik grafikai beállítás? Texrure supersampling vagy aniso filtering?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest