- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Aktív témák
-
LW
őstag
Ez sokadjára is furán sikerült.

A törénet az, hogy van egy kis befektetni való pénzmagom, és eltöprengtem egy SSD-n, hmm milyen jó lenne gyors rendszer. Igen ám, de ami igazán jó lenne az úgy megszorongatná a zsebem, hogy nem maradna másra(jelen esetben adattárolásra).
Elővettem már mindent, kingstont, x25-v 40, x25-m, OCZ Vertex 30, OCZVertex30-Raid0
Valami mindig beletojt volna a levesbe.Gyors, de lehetne gyorsabb is, <40ak kicsik(számomra), nagyobbak és gyorsabbak meg drágák.
Közben elfogyott az adattár is, szal legalább egy terás HDD még képben van.x25-v 40GB
Kingston SSDnow V 64
OCZ Vertex 30+ 1.0TB HDD
Maradt és hát végül úgy döntöttem, revízióra ítélem a dolgot ősz közepe környékén. Hozzáveszem azt is, hogy valóban csak (a tesztben is írt) úri hóbort lenne számomra, fenetudja. Így egyenlőre a szép nagy 2.0TB "kőkori HDD" mellett döntök. Még nem rendeltem meg (van is pár potyagigám), változhat a véleményem, keverek mint a mozigépész.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest