Hirdetés

Aktív témák

• AceTom

aktív tag

válasz cszn #6912 üzenetére

Elpazaroltam egy egész napot lényegében erre az SSD tesztelgetésre, és fogalmam sincs most már, hogy mi lenne jobb a gépnek ahhoz, hogy a maximumot kihozzam belőle. :)

Cserélgettem a 2drivert is, amikor automatikusan frissítem az illesztőprogramot, már az intel drivert teszi fel magának, lehet csak a dátumot figyeli a win.. és aszerint teszi fel a legfrissebbet.
    Benchmarkkal az alap wines driver picivel többet ad, crystaldiskmark 50mb-os teszt, 1x lefuttatva sokkal magasabb értéket ad, mint az as ssd - biztos azért mert pontatlanabb. As ssd-ben egyébként akkora különbség nincs a 2 driver közt, pár MB. Crystal alatt picivel nagyobb eltérés jött ki, az alap driver javára.
    Viszont a dilemmám meg az lett így nap végére, hogy én gyorsabbnak éreztem a rendszert intel driverrel.. de lehet, hogy ez már csak placebo hatás. :)
    Szóval nem sok értelme volt az egésznek, csak a cellákat öregítettem teljesen feleslegesen, ráadásul most lassabbnak érzem a gépet. :)

DV: Nekem sata2 a laptop, ez biztos, szekvenciálisnál ki is jön a különbség. Nem tudom mi limitálhatja a laptopnál a 4k-s értéket, nem tudom elképzelni, hogy az SSD-t nem hajtaná ki a procim. :) (Core2 Duo T5670, RAM amúgy DDR2-667MHz-es 2GB)

Aktív témák