Hirdetés
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Elpazaroltam egy egész napot lényegében erre az SSD tesztelgetésre, és fogalmam sincs most már, hogy mi lenne jobb a gépnek ahhoz, hogy a maximumot kihozzam belőle.

Cserélgettem a 2drivert is, amikor automatikusan frissítem az illesztőprogramot, már az intel drivert teszi fel magának, lehet csak a dátumot figyeli a win.. és aszerint teszi fel a legfrissebbet.
Benchmarkkal az alap wines driver picivel többet ad, crystaldiskmark 50mb-os teszt, 1x lefuttatva sokkal magasabb értéket ad, mint az as ssd - biztos azért mert pontatlanabb. As ssd-ben egyébként akkora különbség nincs a 2 driver közt, pár MB. Crystal alatt picivel nagyobb eltérés jött ki, az alap driver javára.
Viszont a dilemmám meg az lett így nap végére, hogy én gyorsabbnak éreztem a rendszert intel driverrel.. de lehet, hogy ez már csak placebo hatás.
Szóval nem sok értelme volt az egésznek, csak a cellákat öregítettem teljesen feleslegesen, ráadásul most lassabbnak érzem a gépet.
DV: Nekem sata2 a laptop, ez biztos, szekvenciálisnál ki is jön a különbség. Nem tudom mi limitálhatja a laptopnál a 4k-s értéket, nem tudom elképzelni, hogy az SSD-t nem hajtaná ki a procim.
(Core2 Duo T5670, RAM amúgy DDR2-667MHz-es 2GB)
Aktív témák
- Samsung 970 EVO Plus 500GB
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest