Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
azért akárhogy is nézem, továbbra is áll az amit mondtam, ez a jmicronos ssd sztem simán jó lightosabb felhasználásra. ezeket a lagolásokat nem tapasztalom, mert mostmár nem az a célom, hogy előhozzam az ssd hibáit, csak szimplán használom úgy, mint az intel alapú kingstont. játékok alatt sincs gond.
őszintén szólva 99%-os az egyezőség. a betöltések picit lassabbak, de a vinyónál még így is sokkal jobb.akkor van gond, ha megy vmi komoly írás a háttérben, többszáz MB vagy több GB (telepítés, másolás, tömörítés) és közben csinálni akarok vmit (mondjuk netezés), de ez elég ritka.
miután felment a win7 és feltelepítettük a programokat többé nincs olyan dolog, ami bekavarna. 3 letöltésem megy a háttérben (utorrent), közben simán netezek, levelezek, zenehallgatás, filmnézés és csak 1-2-szer volt 1 pillanatra megakadás de azt is csak az egérkurzoron vettem észre, egyébként nem volt érezhető. sztem egy lassú notis HDD sokkal rosszabb, amikor csak annyit látsz, hogy megy a töltés, az enyhén hallható kerregés és olyan lassú, hogy malmoznod kell.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest