Hirdetés

Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

azért akárhogy is nézem, továbbra is áll az amit mondtam, ez a jmicronos ssd sztem simán jó lightosabb felhasználásra. ezeket a lagolásokat nem tapasztalom, mert mostmár nem az a célom, hogy előhozzam az ssd hibáit, csak szimplán használom úgy, mint az intel alapú kingstont. játékok alatt sincs gond.
    őszintén szólva 99%-os az egyezőség. a betöltések picit lassabbak, de a vinyónál még így is sokkal jobb.

akkor van gond, ha megy vmi komoly írás a háttérben, többszáz MB vagy több GB (telepítés, másolás, tömörítés) és közben csinálni akarok vmit (mondjuk netezés), de ez elég ritka.

miután felment a win7 és feltelepítettük a programokat többé nincs olyan dolog, ami bekavarna. 3 letöltésem megy a háttérben (utorrent), közben simán netezek, levelezek, zenehallgatás, filmnézés és csak 1-2-szer volt 1 pillanatra megakadás de azt is csak az egérkurzoron vettem észre, egyébként nem volt érezhető. sztem egy lassú notis HDD sokkal rosszabb, amikor csak annyit látsz, hogy megy a töltés, az enyhén hallható kerregés és olyan lassú, hogy malmoznod kell.

Aktív témák