- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
A te eseted más, ez egy kicsit sok írt érték, de ez kivételes. Nem tudom,hogy mi írhat ennyit, nem ismerem ezt a wampszervert, vagy mit, így konkrét dolgot nem tudok mondani, de egy jól belőtt általános rendszer napi 5 GB-nál többet nem ír.
Ehhez képest (és ezt már sokszor levezettem itt) egy meglehetősem sonak számító napi 20GB-os napi írásmennyiség mellett is 120*3000/20=18.000 nap után hal az SSD. Ha minden nap teleírod (120GB/nap), akkor is elpöfög úgy 6-8 évet.
Éppen ezért a szokásos rendszerírásokkal (temp, cache, download, index, rendszervisszaállítás, pagefile stb.) kb. lehetetlen megfektetni egy MLC-s SSD-t. A 'fetcheket és a defragot is csak a kétszeres elővigyázatosság miatt kapcsoljuk ki (meg mert SSD mellett nincs is rá szükség)
Ha a fenti specifikációk szerinti élettartam csak a felét tudja az eszköz, akkor is kiszolgál még két gépet majd a tiéden kívül...
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest