- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
és
# 45556 hodostamas
és mindenki más aki ért hozzá.Na most akkor számít vagy sem, hogy mennyi az írt adatmennyiség?
Én az itt és másutt is olvasható infók alapján kissé ",beparáztam", mert pl. a 2012.10.09-án, 28 napos használat után már 962GB volt az írt adatmennyiség,
Igaz, hogy egy wampszerver is van a gépemen, meg elég sokat készítek/írok át weboldalakat, de akkor is nagyon soknak találom...
Most meg már bőven 1000GB fölött vagyok. És mindez azután hogy a "para" után (10 hó 10-től) egyes műveletek elvégzését a HDD-s gépösszeállításról csinálom, ami viszont "tetű"lassú az SSD után....Az SSD-m egy Kingston +200-as 128GB-os típus és csak a win7 és a telepített progik vannak rajta (<28GB).
Aktív témák
- Autóhifi
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Highguard
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest