Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
allein
üzenetére
"Adott egy HDD, szeretném átpakolni róla az op rendszert minden más programmal együtt egy SSD-re. Csinált már valaki ilyesmit? "
Igen. Hozzákezdtem, csak nem jött össze

A tervem az volt, hogy win7 backuppal lementem a C meghajtót, és majd szépen windows install cd berak, javítás, satöbbi. De nem ment, azt mondta rögtön, hogy nem akar most ő ilyet csinálni, úgyhogy újrahúztam a gépet, már nem is érdekel mi volt a hiba, végre megy újra a gépem, vissza van rá rakva minden, ami most hirtelen kell.Amúgy, pedig, akit zavar, hogy AHCI módban eltávolítható meghajtói vannak, az olvassa el ezt :
Az írás szerint azért van mindez, mert az alaplapgyártók eSata-ként jelölik az összes portjutak, és erre szegény windows azt hiszi, hogy az tényleg az. Erre van két apró registry bejegyés, aminek hatására már nem fogja eltávolítható meghajtónak mutatni.
Sajnos a DVD írás akkor sem működik (nálam) AHCI módban

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs