Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Na ez mondjuk igaz.
(#38640) Pityu
Mivel a Win 7 nél az IE 50 Mb ra van állítva default, feltételezem, hogy nem, hiszen mindig csak egy részét puffereli
Beraktam a Core I7 esbe a Samu 830 ast a laphoz adott kábellel kötöttem be a sata 0 as csatiba, ami sata 3 as a leírás szerint
A korábban a HDD re telepített rendszert backupoltam, majd visszaállítottam az SSD re
A tesztek lentebb :

(#38580) HZoli87
Ugyanígy néz kli nekem is, pedig sata 3 ra van kötve a Z77 esen
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest