- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
pschio
üzenetére
na kiprobáltam minden ment,, Utána kb 1 órára hagytam úgy, kapcsolom be és kékhalál
utána újra indult most megy megint,csak azért irok, hogy te beállitottál mindent amit az ssd -nél irnak?
Mert nekem csak a trim, ahci,lemeztöredez,,, meg a particioeltolást vagy mit néztem más nincs,jah meg valamit 3rol 0-ra tettem..mást is kellenne még?
Lehet többet nem csinálja, de azért érdekes kb 1 éve van meg a gép és eddig soha nem volt kékhalál
lehet valami beállitást csesztem el,,vagy nem tom na mejd meglátom csinálja e még?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utána újra indult most megy megint,csak azért irok, hogy te beállitottál mindent amit az ssd -nél irnak?
lehet valami beállitást csesztem el,,vagy nem tom na mejd meglátom csinálja e még?