Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Amúgy nForce-hoz nem hiszem, hogy olyan sok köze lenne, mert nem az nVStor nevű 1, 2, 3, 4, 5, vagy 6-os SATA-n van, mert az elméletileg nem tud AHCI-t. Vagy ha tud is, azt a RAID0 tömbökre használom, mert a 7, 8, 9 -es SATA nem tud RAID-et. A 7, 8, 9, -es SATA az AHCI-ben van viszont alapból és JMicron SATA vezérlő, akkor ezek szerint JMicron Drivert kéne frissítenem ami föntebb is említett Gorneck23 vagy az AHCI Driver meg a JMicron Driver az két külön dolog?
Életembe nem próbáltam hozzá drivert tölteni, mert a windows mindig felismerte gond nélkül az egész alaplapot. Csak hangkártya drivert tettem, annak ellenére, hogy azt is felismerte, meg VGA drivert nyilván.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Életembe nem próbáltam hozzá drivert tölteni, mert a windows mindig felismerte gond nélkül az egész alaplapot. Csak hangkártya drivert tettem, annak ellenére, hogy azt is felismerte, meg VGA drivert nyilván.