Hirdetés
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz littlelion21 #37582 üzenetére
gyönyörű
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz Integra #39024 üzenetére
pedig szerintem igaza van TF3 meg nem 8.5 hanem 9.5, mert amikor egy film alatt egyszer sem jut eszembe egy fikázás sem (na jó, a csaj tényleg borzalmasan buta), akkor az bizony jó film (pl Inception, Matrix 1, stb), miközben általában minden filmet úgy nézek, hogy fogom a fejem a hülyeségektől, akkor az megérdemli a 9.5 pontot Clooney meg borzalmasan nagyon nagyon gáz színész szerintem, persze női szemmel ez biztosan árnyaltabb kérdés
-
killerjohn
addikt
ja, a tardisos beszólás zseniális volt ugyanitt még volt Star Trekes utalás is, mivel a kis baromarcú troll itt is szerepel (meg a Big Bangban is volt epizódszerepe)
-
killerjohn
addikt
válasz somasz #39224 üzenetére
hmm, véletlenül olvastam amit írtál, és gondoltam, hogy végre megkérdezem, habár a sok-sok oszkár miatt eddig nem mertem még senkinek sem feltenni ezt a kérdést...
SPOILER (???)
mi a fészkes fenétől jó film a nem vénnek való vidék, amiben az ég világon semmi sem történik, csak az idegeskedés meg annyi, hogy csávókám mindenkit fejbenyom azzal a cuccal? megmondom őszintén, hogy nem kötekedni akarok, csak nem értem, azért kérdezem. ráadásul csak "félszemmel" láttam, mert benyomtam a TV-re, de 30 perc után annyira hitetlenkedtem, hogy "mi ez a fos???", hogy bekapcsolva hagytam, de leültem a notebook mellé dolgozgatni, meg telefonálhattam, szóval azt sem tudom mi lett a vége... mindenesetre annyi maradt meg a filmből hogy megy a fószer, és legyilkolászgat mindenkit aki szembe jön.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
"Amikor 600 oldalt akarnak pl belesűríteni egy másfélórás filmbe annak nem szokott jó vége lenni."
Ja, én így voltam a Gyűrűk urával, amit olvastam magyarul, olvastam angolul, aztán az első rész első 30 percében tátott szájjal ültem a moziban, majd a vizuális sokk elmúlt, és maradt a középszerű film, ami a könyvhöz képest élvezhetetlen volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest