Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz Psychonaut #47568 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék, bár tagadhatatlanul jó lett.
-
Inarus
addikt
The Amazing Spiderman új trailere
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Archanon #47312 üzenetére
Nem. Egy karakter a Marvel képregényekből, nincs filmje. Csak annyit mondtam, hogy ne keverd a Macskanővel, ami DC karakter - utóbbi szerepelt a régi Batman széria második részében, illetve kapott egy borzalmas önálló filmet pár éve, amit messziről kerülni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Psychonaut #47181 üzenetére
SPOILER!
Az az idegen valószínűleg Thanos volt. Amúgy pletykálnak arról is, hogy az amcsi verzióra lesz még egy extra after credits - scene, amiben egy régi-új főszereplő fog feltűnni.[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz mondomén #43072 üzenetére
Azt hittem Tchaikovsky-t.
-
Inarus
addikt
válasz littlelion21 #43048 üzenetére
Még a végén jó lesz.
-
Inarus
addikt
Paranormal Activity 3 - 4/10
Ötlettelen és eröltetett, ráadásul pont ezzel belekavar az első két részben kiépített sztoriba.[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
A személyeskedős részleteket légyszi mellőzzétek, vagy folytassátok privátban, nem kell mindig ölre menni!
(#41434) F34R: Mókás vagy.
-
Inarus
addikt
Ismeretlen férfi - Unknown
Korrekt krimi-thriller, szerencsére szolidabbra vett vizuális effektekkel - tetszik hogy nem pöccintésre robbannak az összezúzott autók - és a sztori is jó, én kb a feléig nem sejtettem a végkimenetelt.
8,5/10 -
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
A mestergyilkos (2011)
(The Mechanic)Egész korrekt kis bérgyilkosos film, bár a fő sztorifonal nagyjából kiszámítható.
7,5 / 10
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz cassius.clay #40689 üzenetére
Jogos.
-
Inarus
addikt
Solomon Kane 6,5/10
Kaszabolós kikapcsolódásra teljesen jó, bár az operatőri munka elég gyenge helyenként és a vége is eléggé összecsapott lett sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Inarus
addikt
válasz littlelion21 #39816 üzenetére
Szerintem is. Azért annyival nem volt gyengébb egyik sem (sőt), mint a Con Air-béli alakítása, pl.
-
Inarus
addikt
válasz DelArco #39726 üzenetére
Majd nézd meg mindkettőt szinkron nélkül, és rájössz, hogy nem kegyeletből kapta Heath Ledger azt az Oscart...!
Jack sem rossz, de a magyar szinkron nagyon sokat húzott az alakításán. Amíg csak szinkronosan láttam a régit, az újat meg csak erdeti nyelven, addig azt mondtam, hogy egy szinten volt a két alakítás. -
Inarus
addikt
válasz killerjohn #39175 üzenetére
Nosss, én nem lennék ilyen jó véleménnyel a Transformers 3-ról... Egy-egy pillanatra azért fogtam a fejem az irtózatos hülyeségektől, max akkor nem, amikor valami cfg orgia ment. Az átvezető jelenetek, a "mi emberek megmentjük a világot míg a nagy és sokkal fejlettebb idegen lények csak a rodeo-bohóc szerepet töltik be" -dolog vérciki volt. Az, hogy Optimuszba egy jó adag Charles Bronson-t injekcióztak, szintén béna volt, az emberi szerepek jelentős része és a két kis szerencsétlen robot-maradék meg egyenesen az "én érzem magam kínosan helyettük" - életérzést adta.
És lehet, hogy a film alatt mindez csak átsuhan az agyamon - na jó, ez is nehéz, hisz egy óra tömény unalmat is beletuszkoltak - de amikor úgy kelek fel a durva látvány okozta öröm elmúltával, hogy ezek jutnak eszembe, az nálam nagyon-nagyon messze van a 8-9 ponttól, vagy a skála sokkal magasabb felső értékű, mint 10.
10-es skálán részemről 5. És ezt az öt pontot csak a látvány érte el.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest