Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nálam Nolan közel sem tökéletes. Az első rész konkrétan talán 6 pont (nekem egyáltalán nem jön be), a Dark Knight már tetszett, de kb. 8 pontos nálam. Nagyon kiveszett belőle a darkos, képregényes motívum, sok helyen nekem túl steril is. Egy képregényt úgy kell filmre vinni, mint a Sin Cityt vagy a Watchment.
Oké, tudom, állandó vitatéma, Nolan újragondolta, modern feldolgozás, stb. blablabla... De attól még egy képregény cucc alapvetően, és stílusilag Nolan szerintem túlmodernizálta, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak.
Amellett, hogy Tim Burtontől konkrétan hányok, az Ő Batmanjei meg a többi előző Batman filmek akármennyire is gagyik (főleg mai szemmel), mégis olyanok, mintha a képregény elevenedne meg a vásznon.
Látványban, stílusban egyébként szerintem Zack Snyder tudná nagyon jól megcsinálni a Batmaneket, csak egy jó forgatókönyvet kell neki odatolni.
Lehet kövezni!
Viszont a harmadik részt várom már én is 
Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont a harmadik részt várom már én is