Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz RedWing #3701 üzenetére
Miazhogy! Nagyon nagy film.
Nem jól hallasz? Elárulom neked, miért. Mert az ágyú ott dörög, a vonalnak azon a végén, és itt robban a lövedék ezen a végén! Nem a fritzek vannak itt! Mi vagyunk itt! Mulligan, minket bombázol! Nem tudom, hol vannak a fritzek!
Ez még áll. Már nem áll. Látod, mit tettél
a negatív hullámaiddal, Moriarty?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Wolverine
félisten
-
ssolitude
őstag
Elah völgyében In the Valley of Elah IMDB
Irakból hazatért fiát keresi a nyugalmazott katonai nyomozó(Tommy Lee Jones). Nézős, 7/10.Út a vadonba Into the wild IMDB
Idealista road-movie, csodálatos képekkel, éppen megfelelő mennyiségű csöpögéssel, kétszer ki nem mondható gondolatokkal. 6/10 ( A soundtrack 10/10!!)''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Wolverine
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz Csabee. #3710 üzenetére
Nem láttam. Az ilyen bemutatók arra jók, hogy eldönthessem, akarom-e látni. Nem akarom. Kinézetre gagyi, bár az a legkevesebb. Mi volt az a hipnotizálós baromság? Ez nekem túl amerikais lett, holott a Vuk nem az. Macskafogó 2-őt még nem láttam, abban azért még reménykedem, hogy ennél jobb, már csak a rajzolt film és az eredeti hangok miatt is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mark75
senior tag
tegnap este megnéztem a arany iránytüt.nem volt rossz,de a csillagpor jobban tetszet.
amugy lezs még folytatása?mert ugy olvastam,hogy elég nagyot buktázot a film.[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
Megnéztem a El laberinto del fauno [imdb] című filmet. (eredeti nyelven) Ilyen eszméletlen jól megcsinált filmeket imádom. látvány 10/10 színészek 10/10 sztorit egyelőre nem pontoznám, azthiszem ezt még meg kell néznem még párszor (de az is nagyon jó, csak félek még nem fogtam fel minden mondanivalót)
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
törölt tag
válasz Wolverine #3707 üzenetére
nagyon-nagyon rossz, koze sincsen a regi jo kis vukhoz
hetekkel ezelott lattam mar az elozetest a port.hu-n...
szornyu, hogy egy ilyen szarra penzt adtak ki....Janoska26
ne Bond bacsira legyel merges, hanem a forgatokonyvirokra vagy a rendezore
o nem tehet rola, hogy az a szoveg...
egyebkent meg o a ``regi`` csiszolatlan Bond, lehet o meg whiskeyzett, mielott olyan kifinomult lett volnaThulcandra
ez nagyon jo film
ritkan latni ilyet, ami ennyire elvarazsol es ilyen latvanyvilaga van
meg is nezem majd vmikor, ha lesz idom, megegyszer[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
dragonfx
veterán
Hát nem egy nagy só ez a hipervándor 1x nézhető.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
LucifeI2
őstag
válasz dragonfx #3720 üzenetére
Jelent meg mostanság valami Hitmanhez hasonló film? Olyasmi kéne amibe nem kell sokat gondolkozni, szinte tömény akció van benne. Shoot them up, Rambo, Ultraviloet, Jumper ezekhez hasonló kéne, haverok átjönnek este filmet nézni de egyelőre csak a Hitman van és szeretnék még valamit beszerezni. Az a lényeg, hogy egy haveri társaság meg tudja nézni tehát valami akció film legyen sok sok akcióval és látványos jelenetekkel, vagy vígjáték. Régebbi is megteszi csak ne legyen annyira régi, inkább 2000 utáni. Mondjatok többet is légyszi.
-
VladimirR
nagyúr
válasz LucifeI2 #3721 üzenetére
smokin' aces
vantage point
grindhouse
bourne trilogia (1-2-3)
most hirtelen ezek ugrottak bemost nezem, vantage point mar volt, meg kieso is
akkor dead sentence esetlegp.s.: az elso es az utolsi is ilyen agyatlan akciofilm, veres is, porog is, ha jol vettem ki, ezek szempontok
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz LucifeI2 #3721 üzenetére
Ultraviolet alapján pl.: Equilibrium
Running Scared
Condemned- http://pazsitz.hu -
-
LucifeI2
őstag
válasz Dilikutya #3725 üzenetére
mark75 Ezt még nem láttuk, kösz.
Dilikutya Die Hard 1-4 és a Tolvajtempó megvan HD-be, azokat már láttuk és a Cranket is ^^
VladimirR Ezek közül a Bourne trilógiát már láttuk, az nagyon jó film volt. A többit még nem, nézek gyorsan trailert mindegyikről.
PazsitZ Equilibrium-t már láttam, ők még szerintem nem és a többit se, kösz az ötletet!
monstre Már láttuk mindegyik részét De az utolsó kettő nagyon szar volt már.
Felsorolt filmek közül, Bourne trilogóa volt a legjobb ami nekik is tetszett ^^ Az ilyen világmegváltó filmeket szeretik, amikor van egy ember, aki majdnem hogy halhatatlan és jobb mindenkinél.
Köszi a sok tippet, ha van még ötlet írjatok, mert sokat szoktunk filmezni, csak már kezdtem kifogyni a filmekből!
[ Szerkesztve ]
-
Khaal
őstag
válasz LucifeI2 #3730 üzenetére
Utolsó Cserkész, Kommandó, Ragadozó, Visszavágó, Emlékmás, Ponyvaregény, Goodfellas, Közönséges bűnözők, LA Confidental, Kutyaszorítóban, a régebbi klasszikusok amiket elő szoktunk venni hasonló alkalomból.
Man on Fire, Shooter, Batman Begins a frissebbek közül ami eszembe jut, láttam és ajánlani is tudok, és megfelelnek a kritériumoknak. -
deedee
őstag
üdv!
legutóbbi csalódásaim:
egon és dönci /erősen vontatott,gügye sztori...szerintem/Viszont a grafika az jó
asterix az olimpián /bealudtam 3-4-szer rajta....Az előző két rész nyomába sem ér/
jumper
zuhanórepülés....na ez dúrva volt....A szó rossz értelmében. Tele felesleges szexjelenetekkel és nem igazán dokumentarista/önéletrajzi ahogyan azt a reklámok sugallták...Nagyon nem ezt vártam...Ha már itt vagyunk,valaki elmondaná,hogy kik voltak azok a hajóval érkező géppityus emberkék.Bérgyilkosok,nagyfőnökök?Nem volt felírat a filmen és nem értettem a ruszki dumákat....És miért nyírták ki a vevőket a garázsban???élvezetes óráim:
charlie wilson háborúja
s.o.s. szerelem Ne kövezzetek meg....de az újgazdag nyominger figuráján jókat kuncogtam... Ezért nem bánom a rászánt időt....más:
valami szörnyes/lövöldözős/űrhajós/marine-s digis látványelemekkel telezsúfolt film nem jön mostanában?a csillagközi invázió új részéről tudok,de az előzeztesek alapján nem sorolom a "filmek" közé...
-
Eagle16
addikt
Megnéztem A nyughatatlan című filmet. Egyszerűen hatalmas volt
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
lorcsi
veterán
tegnap este vot a hostage, hú de qurva jó film
végig nagyon izgalmas, a befejezés is jól ki van találvaeladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz bagyulajuve #3738 üzenetére
pedig lett volna nézettség rendesen
végig magasan tartott az izgalmakat
nem tudod dvd kiadták e ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
LucifeI2
őstag
Megnéztem újra az 1408-at és most jöttem rá, hogy két féle befejezése létezik. Amit most néztem az sokkal jobban tetszett.
SPOILER
Az egyiknek a végén meghal a főszereplő, a másikba viszont túléli. Amelyikbe túléli, az sokkal jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
mark75
senior tag
cloverfield. kétszer néztem meg,egyszer xvid-ben meg hd-ben.nagyon jo film.
ugy tudom lesz második rész,csak azt nem tudom,folytatás lesz vagy elözménykingdom,ez is nagyon bejött,szeretem az ilyen stilusu filmeket.jol megvoltak csinálva a akcio jelenetek,élethü.szerintem. CSAK AJÁNLANI TUDOM.
lockdown,ettöl nem vártam semmit,mert nem ismertem.de összeségében,kellemes,börtönös film, a feketék és a többi etnikai emberekröl. jo volt.
-
t1
addikt
Titkos Ablak
Jó sztori bár az elején eléggé unalmas de a végére mindenképp izgalmas lesz és fordulatokban gazdag. 7/10 -
törölt tag
macskafogo 2
nekunk nagyon bejott, foleg, hogy a regi szinkronhangokat hasznaltak, a rozsaszin topos egerke kicsit meghizott a satan macskajat pedig jol megrajzoltak
10/10mezenguz
10/10
SPOILER
"oljuk meg egymast, en megszurlak, te pedig taposs el a cipoddel...
de akkor te 2x halsz meg..."
iszonyatosan jo poenok vannak benne, fetrengtem a rohogestol
SPOILER VEGElegenda vagyok
10/10
kivancsi vok a masodik reszre -
Eagle16
addikt
Rec
Jó kis zombis horror, olyan kamerás stílusban mint a Cloverfield. Vagy kétszer én is megijedtem, miközben néztem, pedig én aztán nem vagyok az az ijedős típus
Nem értékelem hogy nálam mennyit kapna 10-ből, mert nem szeretem a horrorfilmeketJah, és spanyol nyelvű (de van már hozzá felirat)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Thulcandra
senior tag
lehetett volna még ezüst deszkás vagy ezüst szörfös is, de az ezüst utazó tényleg a legbénább, sok magyar fordítás atom tré, ezt a Jumpert is hogyan sikerült hypervándorra alakítani, rugnám tökön ezeket a fordítókat néha komolyan felb*sz ki alkalmaz ilyen fordítókat, néha a szinkron is... na jó kussolok...
más...
Megnéztem a We Own The Night [link] című alkotást...
Jó filmnek tűnik a saját kategóriájában, különösebben földhöz nem vágott, a sztorit sok filmben leadták már többféleképpen, de tényleg nincs semmi gond a filmmel, érdemes rászánni az időt, kellemes szórakozás!
mod: megnéztem a 3:10 to Yuma [link] -t is.
Nagyon nagy western feeling, marha jó színészi alakításokkal, viszont a sztori az nagyon nagyon ááááá hajtépősen mi a f*sz van?! Főleg a vége fele már nagyon ossz irányba megy, épp ezért szerintem egyszer nézhető.
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
törölt tag
Amerikai gengszter
gengszterfilm, korrupt rendorok, drog, maffia, nyilvanos lovoldozes
nalam 10/10, minden rendben van a filmmel, ridely bacsi jol osszerakta -
brownus
veterán
3 filmet megnéztünk, meg egy 12 részes sorozatot a hétvégén, mind a négy akánlásos a részemről:
mr. brooks, már sokan sokat írtatok róla, a farkasokkal táncoló legjobb filmje az utóbbi 10 évben, 7.5/10
juno, egy aranyos szerelmes vigjáték egy 16 éves lányról, 8/10
wristcutters: a love story, ez nagyon tetszett, ez is egy szerelmes vigjáték-ródmúvi. a zenék kurva jók benne, meg a sztori se átlagos. meg a főszereplő csajt szeressük ez 10/10
moonlight, egy vámpiros magánnyomozós sorozat, jau volt, megérne egy 2. évadot ha lesz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest