Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Bakker nekem ez hihetlen :S
Szegény

Leslie Nielsen respect _0_
-
Kanczy
veterán
Eurotúra (2004) - 10/7
Sokadszorra is végig szakadtam rajta, kellemes időtöltés. Semmi különleges, de egy délutáni filmnézésre tökéletes.
R.I.P. LESLIE NIELSEN!

-
littlelion21
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
Áhh csak most olvasom, ez nagyon szarul esett...

Nyugodjék békében...
-
Pitterix
őstag
Az imdb-s lehúzás ellenére simán élvezhető. Jó talán lehetett volna jobb is, nekem tetszett. A csaj pedig csinos és érdekes módon, mindig "hideg" van nála...

6,4\10
-
Tibiajax
nagyúr

Nyugodj békében, Frank
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen azt gondoltam hogy nem mostanában lessz , de én tákolt verziót láttam

azért kérdeztem -
brownus
veterán

-
adalbert1
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
Mondjuk a 84 már elég szép életkor, én múltkor azon csodálkoztam hogy aki a Wall Street 2-ben játssza az öreg zsidó bankárt 95 éves...
Szerintem meg is nézem a Csupasz Pisztolyokat szerintem a napokban újra. -
brownus
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
a halálról jut eszembe, hogy pénteken csak elmentem húgommal erre az animációs éjre a toldiba, és a főtémák a halál, a szomorúság és magány volt, csupa negatív emóciót sugárzó kisfilm.
volt pár vidám kisfilm is, de nem sok. ennyire depisek lennének ezek a "művészek"?? szomorú ha a saját életük ihlette őket! nem irigylem őket... -
mephi666
nagyúr
válasz
matteo_szg
üzenetére
reggel olvastuk mi is
egyébként szép kort megért és irigylésre méltó a pályafutása... sajnálom nagyon, mert szerettem a filmjeit -
matteo_szg
őstag
rettentő szomorúan indul ez a hét...

Actor Leslie Nielsen dies of complications from pneumonia
nyugodjék békében....
-
whabaky
tag
Ink - Tinta
Pár hete láttam, de még mindig a hatása alatt vagyok. Aki kedveli a thriller és dráma (nem tudom mi a pontos kategóriája, de én valami hasonlónak vélem
) egyveleget, annak csak ajánlani tudom 
9,5 / 10
természetesen csakis eredeti nyelven ajánlott (bár nem mintha lenne szinkronos változat
) -
gyuromoj
veterán
Pancser Police Bővített
Kicsivel többet vártam a filmtől. Több komolytalanságot, de így se volt rossz. Eva Mendes pedig

7/10
-
Jojo5
őstag
Dispicable Me
Eredeti nyelvenNekem tetszett, de talán kicsit többet vártam tőle. Aranyos kis animációs film, tudom ajánlani bárkinek egy kis kikapcsolódásra
8/10 -
Jojo5
őstag
2x

-
Psychonaut
veterán
Machete 720p bekészítve, agy kikapcsolva. Na nézzük...
-
WonderCSabo
félisten
Egyelőre még nem ismert. Nem csoda, amikor egy hónapja se jött ki. Én olyan februárt-márciust tippelek.
-
Jojo5
őstag
Salt
720p DC illetve extended / hundubEgyszer nézhető a film szerintem. Az alapsztori jó lett volna, de ahogy sokan mondták már ezt elsózták

nálam 10/6 mind2 verzió de szerintem jobb, hogy nem az extended változat ment a moziban
Végrehajtók
720p hundubNekem nagyon tetszett az egész úgy ahogy van
Nem valószínű, hogy 50x megnézem, de 1-2x még bőven belefér
10/8 -
Tibiajax
nagyúr
Wolf Creek
hd,dts
ez de szar volt....
5/10 -
F34R
nagyúr
Dispicable Me[Gru]
DVDrip Hundub
8/10
nem is rossz kis animáció kár hogy a minőség pocsék volt :[
BR megjelenéses oldalt tud valaki
?? -
lorcsi
veterán
nekem is megvolt a potter film
jó volt...egész izgalmas fordulatos(azon viszont csodálkoztam, hogy 10 év alatti gyerekeket is behoztak a moziba...nekik azért ez már nem való, még szüleikkel sem )
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
elkezdtem az este én is ezt a Law Abiding Citizent, nem sokáig jutottam vele, néhány perc után rájöttem, kurvára nem érdekel engem ez...
inkább beraktam helyette mást amit szintén nem láttam még és vártMidnight Run
hd,klasszikus szinkron
nna, ez már igen, ez már fasza volt.. nemhiába, régi filmek sokkal könnyedébben fogják meg az embert, nincsenek unalmas, vontatott hosszu percek az elején, amiket végig kell szenvedni, szépen egyből inditanak valakivel, aki sétál az utcán, alatta a kellemes aláfestés, fényképezik a reggeli ébredező várost, és hát de niro.. nagyon jó kis film
ez az, ami nekem kell, ez az, amire elfecsérlem szívesen azt a két órát egyhelyben ülve
ezt imádom annyira
8/10 -
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Nagy film fan vagyok én is, ezért kezdeném a sort
Nemrég láttam az új Harry Potter-t
nálam 10/9-et kap
Jó volt, de valahogy az előző engem jobban lekötött, viszont a befejező részen ott akarok lenni az éjféli vetítés mert eléggé izginek ígérkezik
Inception
10/10
Nálam eddig mindent visz, pedig tetszett idén is jó sok film, de ez eddig nálam üt. Történetben kivitelezésben... mindenhogy
A Tron-ra leszek kíváncsi mert reményeim szerint sikerül az éjféli vetítésre eljutnom
F34R: Edge of Darkness-t nézd meg nekem tetszett
az utolsó léghajlító meg szerintem egyszer nézős 
Üdv
-
gyuromoj
veterán
The A-Team Extended
Teljesen korrekt film lett. Minden csapattag jól hozta a figuráját, főleg Murdock. Baracus-tól kicsit furcsa volt hogy mindig félt a repüléstől, de jó poén forrás lett hogy mindig megszívatták. A végén nem lepődtem meg, mert eléggé klisés volt a sztori végig. CG részemről rendben volt. Remélem készítenek hozzá egy jó folytatást. Igazi popcorn mozi.
9/10
-
sti10p
senior tag
Alien 4: Resurrection
A Quadrológia legfaintabb tagja, némi francia humorral fűszerezve. Most mondjam azt hogy a kedvenc filmem ?! Hmmm... Horror filmre nem mondanám, de ez akkor is ott van. Nem 2X nézős, hanem legalább 20X. Sigorney Weaver istennő számomra, klasszikusan képzett színészek Rulez! Van ilyen manapság?! Kétlem...

Amúgy a "Special edition" gagyin végződik, ha jól emlékszem az eredeitben, amikor Ripley beugrik a kohóba épp kikel belőlle az Alien...
Vigyázni kell azért melyik verziót szerzi be az ember...Kíváncsi lenné Hollywood mikor jön már rá hogy nem a gagyi, idióta Saw a horror, és hogy értelmes forgatókönyvbe meg színészekbe is be lehetne ruházni, hogy végre újra valmai nagyszabásút alkossanak., hát igen lennének öteletim, még innen a kis magyarországról is...
-
MarioAna
senior tag
Ezekhez a filmekhez hasonlókat tudtok nekem ajánlani?
romantikus vígjáték, nem a megszokott stílusban:
-500 Days of Summer
-He's Just Not That Into You
vagy valamilyen elgondolkoztatós-filozófiai-pszichológiai témájú film? (Fountain, Butterfly Effect, Lazarus-terv, Inception stb) is jöhet
.
szerk: hogy ne csak off legyen:
Millenium-trilógia: 10/9, tetszett nagyon az egész
-
Pitterix
őstag
Hú, micsoda film a megagigasorozat egy újabb tagja!

-
Pitterix
őstag
Harry Potter és a halál ereklyéi, 1. rész
Megvolt a kötelező.
Egyáltalán nem okozott csalódást, személy szerint talán ez tetszett a legjobban.
Kár, hogy véget ér nemsokára a széria, de másrészt kár, hogy olyan mocskos mód messze van a folytatás....
10\10
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Én is ezt gondolom. Igaz hogy nem egy T1-T2 (szerintem lehet hogy azt a színvonalat sose fogják utolérni), de a T3-at torony magasan verte...
Wall Street Money Never Sleeps: Lehet hogy nem lett olyan jó mint a kultikus elődje, de nekem ez is tetszett... Szerencsére ez a Shia LaBeouf is sokkal jobb volt mint vártam (valahogy nagyon nem szimpi a gyerek úgy alapból
), Gordon Gekko karakterét meg pont olyanra írták amilyennek elképzeltem volna az első rész után. Tetszett az is hogy a jelenlegi kor színvonalán van az egész (pl. 6 LCD monitor otthon a home officeban
), az előd ilyen szemmel nézve kicsit már vicces volt. -
Tibiajax
nagyúr
The Last Picture Show
hd,szinkron
egyszerűségében, életszerűségében rejlik a varázsa
nem igazán egy asylum studio film...
9/10 -
littlelion21
addikt
Ha már Terminator...[link]

-
WonderCSabo
félisten
Van Helsing
720pEgyszer meg lehet nézni és Kate Beckinsale...
6/10
Integra: +1.
-
Integra
titán
szerintem meg jó lett a t4 a sok bakijával együtt, új felfogás, új környezet és ez már kellett, a svarci féle már tarthatatlan volt. ok, nem lett annyira fullos mint az st2009 reboot, de mégis csak jóra sikerült összességében, lehet ezt még jobban is csinálni, a lehetőség adott.
és pont.

-
brownus
veterán
erre megy valaki? NEMZETKÖZI ANIMÁCIÓS FILMFESZTIVÁL, 2010.11.24 - 2010.12.02
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
valószínű, de szerintem nem is a kor miatt, hanem az ízlés/elvárások miatt ezért különböző a véleményünk... 1 éves voltam, amikor a t1-et készítették, a 2. rész bemutatójára viszont már emlékszem a tv-ből és tizenéves fejjel már láttam is... utána kicsit idősödve folyamatosan újranéztem mindkettőt... a 3. rész végülis szerintem sem az igazi, de tartom a 2-1-3-4-es rangsort... az 1-3 közötti hatalmas szakadékkal...
...de mondottam: ez csak az én véleményem... barátnőmnek mondjuk a 3. rész tetszett legkevésbé...#25350: kösz, legalább nem érzem magányosnak magam a véleményemmel
(titkon bíztam benne, hogy a 2. rész stílusát/hangulatát akarják előhozni a 4. résszel, ezért is csalódtam akkorát) -
Arnold2
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Vagy lehet hogy azért tetszett neked annyira, mert az velem és Bitboyjal nézted meg

barna: egyikben sem. Ez a nagy feladat! Neked kell elképzelned, ergo energiát fordítani rá, hogy valami rútat elképzelj. Amúgy ott van a tavalyi naptárja, ahol top less van. Gondolom banyek fél IBM-et pakoltak a PhotoShop alá, hogy éppen hogy nyomdafestéket tűrő állapotra hozzák a képeket.
Amúgy akkor házi feladat mephinek: Ezt addig nézed és hallgatod míg már egy arcizmod sem mozdul. Ha még dúdolod is, akkor jár a piros pont.

-
válasz
Tibiajax
üzenetére
a 3. rész tényleg egy kalap sz.r lett, szerencsére nem moziban néztem, de a 4.-et már igen, teljesen más lett, de jól sikerült
Az első rész hagyott bennem mély nyomokat mert először gyerekként - 9évesen - láttamDe, hogy a Bale-féle Equilibriumot csak 8 év után néztem meg, szégyen

-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
na, látod... épp ezért különbözik az emberek ízlése, mert én a szemüveges részen egy jót derültem (itt is volt klisé azért, ahogy ment ruhát szerezni)
a legfőbb bajom az volt, hogy a posztapokaliptikus világot teljesen máshogy mutatták be az első részekben és az egész filmnek más lett a stílusa is... nem ezt vártam, nem erre számítottam... a logikai hülyeségek meg szúrták a szemem... ha pusztán a látványt/hangokat nézem, akkor megállja a helyét, de számomra kevés volt egyben az egész... (nekem speciel a sam worthington által megformált marcus karaktere tetszett legjobban) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
nézd, ragozhatjuk ezt/ezeket a dolgokat, amiket hibaként felróvol, de.. az a nagy igazság, hogy nem érdemes.
nem érdemes, mert a T4-gyel a legeslegelső feladata a rendezőnek és az egész stábnak az volt, h kiköszörülje azt a csorbát, amit a harmadik rész okozott az nézőknek.Schwarczi már nem volt, nélküle máris egy lépés hátrány, viszont Bale-lel meg megtalálták azt az embert, aki talán a legmegfelelőbb, jelen pillanatban hollywoodban, John Connor megjelenítésére..
A srác köré kellett felépíteni, egy tök új világot. Adottak voltak nyilván a rengeteg terminator, meg emberek, meg egy jó nagy utópisztikus hangulat. Ezt valahogy összegyúrni, úgy, hogy élvezetes, izgalmas, maradandó legyen, nem könnyű feladat. Legalábbis szerintem, nem lehetett az. Rendezőtől függött minden, én azt mondom akkor is, jól sikerült. Biztos lehet benne találni hibát, nyilván, mint szinte minden más filmen is, de a különbség e epizód és mondjuk a 3 között, hogy nem kerestem. Sem alatta, sem utánna, egyszerűen ééélveztem és ennyi.. Amikor leszedi a tetőt az óriásterminátor állat a viskóról, amiben a maradék embercsoport volt, hát beszarsz behugyozol. hangtól is, látványtól is, meg ugy, a hangulatától is..
Nálam működött, elégedetten álltam fel a végén mindig, láttam vagy 4x már, és még mindig nem unom.
Pedig nem vagyok elvakult terminator-fan. Ez egy új T-era kezdete, és jó kezdés lett.A 3-at életbe nem néztem meg azóta sem mégegyszer, elég volt a moziba, egyedüli film volt az életemben, amikor tényleg majdnem felálltam és kijöttem, annyira rossz volt (amikor felrakta Arnold a villogó napszemüveget, akkor voltam a legközelebb hozzá)
-
-
Arnold2
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Hmmmmm most hogy mondod...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
az ultraviola-t láttátok? anno elkezdtem nézni, de 10perc után kinyomtam... amikor lehentelt először egy díszes társaságot, az még elment, de a falon-motorozás már sok volt...
szerintem önkínzásra ezt is felteszem a listára...
apropó: látta valaki az 5 ninja elem-et?
pár hónapja megnéztük barátnőmmel, de nagyon kemény film... szerintem nem írtam róla, de aki tudja, szerezze be

-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
nekem az alapvető logikai bugyutaságok miatt nem tetszett, amit már korábban is írtam:
spoiler (ha esetleg még valaki nem látta)
1: a terminatorok bénáznak ezerrel... pl. belesétálnak olyan csapdába, amit mondjuk tarzan használhatott az őserdőben, emellett meg lőnek minden irányba a minigunnal, de senkit nem találnak el... nem éreztem, hogy: "hű, ezek kegyetlen, intelligens gyilkológépek, amiktől nyomban bef*sok" (a film hangulatát ez nálam alapból elrontotta) oké, hogy korai széria, de akkor is gagyinak tűnt... mintha valami benga vas-zombik lettek volna
2: kyle reese, john connor meg a többiek hiába voltak célpontok, nem ölték meg őket a terminatorok azonnal, hanem bunyóztak/dobálták egymást
könyörgöm... falhoz dobás helyett miért nem tépte széjjel a terminator? simán van olyan erős, de ez a "macska-egér játszadozás" megint sokat rontott nálam... (persze a főhősnek meg kell úsznia, de akkor is bugyuta volt)
3: a motoros terminatorok... na, gépek miért terveznek olyan gépet, amit simán elvezethet egy ember?
ez nem tanúskodik fejlett intelligenciáról, márpedig a skynet elég fejlettre sikerült (elvileg)
4: a rövidhullámos-zavarás megint mi már? miért nem műholdon keresztül kommunikálnak egymással a gépek? azt nem lehet bezavarni és a műholdakat se lövik le egykönnyen az emberek...
5: a koronát az egészre nálam az tette fel, hogy a végén a szívtranszplantációt megejtették a sivatag közepén egy sátorban
na, azért ezt nemár'...a sok utalásról nem is beszéltem akkor még, de ezek is rontották nálam az egészet... gondolok itt a következőkre: "visszajövök!", meg a régi klisé, hogy egy gépnek az "életét" kell áldoznia az emberért... ez is szerintem erőltetett volt...
ui: a terminator sorozat nálam így áll rangsorban: 2, 1, 3, 4... a 4-ben a cgi mondjuk jó volt, de ez az egyetlen pozitív, amit számomra nyújtott...
-
Arnold2
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Tapasztalatból és jó akarásból mondom, hogy az Asylum filmekkel csak óvatosan. Maradandó károsodást tudnak okozni az amatőr zs kategóriás film falóknak.
Ha el tudod képzelni Kiszel Tündét meztelenül s nem leszel rosszul és még egy kicsit tetszik is, NA ATTÓL a ponttól kezdve lehet leülni nézni filmeket tőlük.
Bár van egy kettő olyan alkotásuk is ami még ennél is többet követel. Írtam már ilyenre példát (azóta továbbképzésen ezzel trenírozom magam és a katonáim).
-
brownus
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
ja, jó az. csak a ost egy szar...
-
Pitterix
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
A Ghost rider, szerintem nem gagyi kategória....

De ez csak sz én véleményem!(#25328) brownus: mi is megyünk délelőtt!!!!!
-
F34R
nagyúr
hehe én is pont tegnap néztem a T4-t
tetsztett 7/10Van 3db film amit sehogy nem akarok megnézi ott hever parlagon
The Girl with the Dragon Tattoo
The Last Airbender
Edge of DarknessEzekből mi a kaki ?
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
hát igen, a terminator-ból is nyomtunk egy maratont
ott meg szerintem a 4. rész lett irtózatosan elszúrva... a 3. sem volt az igazi, de az még szódával elment... a 4. viszont bugyuta/gagyi/agyoncigizett lett...az a duma nagy volt az alien4-ben
szerintem csak szinkronnal láttam, de az "apa meghalt, seggfej!" is ott volt
az alien2 se-t viszont tucatszor láttam eredeti hanggal, abban is voltak jó beszólások... meg, ha jól rémlik a dropship-et vezető csaj beszólásait tették át a starcraft-ba is -
brownus
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
“Purvis: [shouting] What’s in-fucking-side me?
Ripley: There’s a monster in your chest. These guys hijacked your ship, and they sold your cryo tube to this… human. And he put an alien inside of you. It’s a really nasty one. And in a few hours you’re gonna die. Any questions?
Purvis: Who are you?
Ripley: I’m the monster’s mother.”
t2 dircut, az a top3ban van az oldboy mellett

-
mephi666
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
elkezdtem a gyűjtőmunkát:
ghost rider
cats&dogs2
mega piranha
szinglik éjszakájameg, hogy uwe boll-t se felejtsük ki:
bloodrayne
in the name of the king
farcry
seed
postalvagy beiktassak pár asylum mozit is? azzal szerintem az lenne a baj, hogy már "annyira sz@r, hogy jó" kategóriás filmek... igazi kőkemény filmek kellenek, amik után kirohad az agyam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
az elmúlt 1évben 2-szer csaptam/csaptunk alien-maratont... nálam 2-4-3-1 a sorrend... a második rész a kedvenc, de szerintem sem olyan rossz a 4... a 3. rész lóg ki kicsit a sorból, az első meg elég kezdetleges az új részek után... hiába kedvencem, de úgy vagyok vele, mint a terminator-ral: abból is az első rész adta meg az alapot, de a második a kedvenc
szerintem életem végéig jópár alien maratont fogok még csapni... az bánom egyedül, hogy a folytatásnak is szánt (?) avp filmeket irdatlanul elb@szták
pedig hálás téma egyébként -
brownus
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal. Ripley azért változott meg, mert még maradt benne alien gén. - én is ezt mondom
az a ti bajotok, hogy túl konzervatívok vagytok... alien kérdésben

btw, láttál te már jeunet filmeket? és ne csak az amelit mond!
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Nekem nem ezzel volt a gondom. BTW az a gyerek Alien meg már nem illik be az gazdatesthez alakulás logikájába mert:
vhogy a királynő Ripleyből kinyerte a DNS-ét és kifejlesztette saját magán a méhet (LOL), és aztán megszülte az újszülöttet...
ripley is megváltozott az előnyére
Te kevered a szezont a fazonnal. Ripley azért változott meg, mert még maradt benne alien gén. Mivel nem tudták őket teljesen szétválasztani, de az előző eredmények sokkal rosszabbak voltak (1-6 szoba)
BITBOYS: +1. Mellesleg az Alien 3 se volt az igazi, de még mindig jobb volt, mint a 4.
-
brownus
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
pont hogy van, az alieneknek egyik szép tulajdonsága az alkalmazkodó képességük a helyi viszonyokhoz. ezt szépen tovább vitték a gének, a dnsek szintjére. ugye ripleyből "nyerték" ki a klónozás után a királynőt. ripley is megváltozott az előnyére. szrintem nagyon jól felvezette az egészet jeunet.
a végén meg ne felejtsük el, hogy az még csak egy gyerek alien volt! csak már gyerekként is halálos, és mivé fejlődhetett volna...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
a nyers vc1 rippen van jó pár kisfilm, meg szösszenet, kár h nincs alattuk hun felirat, biztos sok érdekességet mondanak
Húú, kösz, h. ezt mondtad, akkor azt is leszedem és megnézem. Szerencsére a magyar felirat hiánya nekem nem gond.
brownus: Alienből szvsz a 2. magasan a legjobb? 4.? Na ne vicceljünk, annak semmi köze az Alienhez...
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
bizony..
én is belenéztem most az este, nagyon nagyon erős..
soundtrackje mesés az első pillanattól kezdve, hangulat megvan.. hát nna, ilyen egy gyak. 10/10-es film
a nyers vc1 rippen van jó pár kisfilm, meg szösszenet, kár h nincs alattuk hun felirat, biztos sok érdekességet mondanak -
WonderCSabo
félisten
Inception
1080pMég mindig 10/10
-
Pitterix
őstag
Na van pár gyöngyszem:
Bad Biology
Pomponsrácok
Get Over It
Allan Quatermain and the Temple of Skulls: ebben a Főfőfőfőfőgonoszt érdemes figyelni!!!!
2012 Doomsday
It's Alive
I Hate Valentine's Day
Red Sands
Return to Sleepaway Camp
Road Trip: Beer Pong
Seed
Stan Helsing--ez fájt
Tirante el Blanco
Tyrone---ez is eléggé fájó
Na mára ennyi.
Jó szórakozást!!!!
-
Pitterix
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
az életfilozófiám része, hogy: "bele kell kóstolni a rosszba is, hogy a jót igazán tudd élvezni"

barátnőm 7:00-17:30ig lesz majd házon kívül, erre a bő 10 órára beférne 6-7 ilyen szűk 1.5 órás "film" is... addig gyűjtögetnem kell még... csemegézzek szerinted uwe boll "alkotásai" közül? láttam mondjuk anno az alone in the dark-ot és ahhoz képest, hogy 2.3-on áll, annyira nem volt sz@r... mélyebbre kell süllyedni a szennyben...
-
Pitterix
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
"elég volt neki múltkor is a mega shark-ból a híd/repülő szétharapós jelenet
(anyám borogass! attól a cgi-től azóta is rémálmaim vannak)"------az ilyenek csak erősebbé tesznek, építik a jellemet! 
Azért az a 3-5 "gyengébb" film egymás után tényleg nagyon üthet!
Tavaly, mikor 3hónapot voltam táppénzen(ebből sajna sportot űzök
), akkor nekem is volt napi 4, amik között elég sok volt a gyengusz.Na akkor kicsit belefásultam, de ezeket is meg kell nézni valakinek!Egyszer le kéne kötni ilyen filmek elé Integra-t, meg Tibit,mi persze golyóálló üveg mögül elemeznénk a reakciókat, azt ha vége a murinak távirányítóval eloldani béklyóikat és megkérdezni mit szóltak a mai naphoz.
Szerintem betörne a golyóálló üveg, lehet a fejünk is.....
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) egyveleget, annak csak ajánlani tudom 

Nem valószínű, hogy 50x megnézem, de 1-2x még bőven belefér
könyörgöm... falhoz dobás helyett miért nem tépte széjjel a terminator? simán van olyan erős, de ez a "macska-egér játszadozás" megint sokat rontott nálam... (persze a főhősnek meg kell úsznia, de akkor is bugyuta volt)