Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Erre van egy régi vicc: A számítógépem mindig lenyom sakkban, de kick-box-ban én vagyok a nyerő. Per pillanat én most itt a "számítógép" vagyok 
Igen meg, köszönöm. S elnézést hogy nem reagáltam rá. Későn olvastam s tökre kiment a fejemből, hogy megköszönjem. Szóval köszi, hogy gondoltál rám s reagáltál

A megoldás módjuk meg igen egyedi

-
Cola111
aktív tag
Eclipse 2010 muszáj volt megnézni

10/5
-
The Town
Ben Affleck előző filmje is nagyon bejött és ez is hasonlóan jó lett szvsz.
8/10 -
Arnold2
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nők...

Miért nem hívtál engem? Én elmentem volna
Bár az is igaz, hogy feltételezhetően nem vagyok annyira dekoratív mint az említett hölgy 
Tronhoz: Voltam szombaton kondiba és az öltözőben egy srác faszán elmesélte az egészet a barátjának. Én meg próbáltam másra gondolni, de hát azt hiszem én már csak a látványért megyek

S ahogy brownus-t is elkapta a nosztalgia, én is újranézném az első Tront. Ha hiszitek ha nem, anno sok kritikát kapott hogy milyen semmilyen a stroyja. Akkor vajon mit szóltak volna az újhoz az akkoriak

-
brownus
veterán
válasz
madgie
üzenetére
nem mondtam az inception-ra, hogy nem fasza!

szombaton megnéztük a tron (1982) - király film, sztoriban jobb mind a 2010es verzió.
aztán imax-ban megnéztük az újat is, tetszett ez is. olivia egy istennő, de azért pár kilót magára szedhetne...2. sor közepén ültünk, sokszor szétcsúszott a kép, nem értem a francnak van elől az a 3-4 sor?? élvezhetetlen volt többször is, imax terem de kibaszott balkánia még ez is... szánalmas. ezután nem hagyom másra a jegy rendelést az tuti, imax/3d közép-közép de inkább hátul-közép az optimális.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Várható is volt
Nem is értem, hogy Denzel miért adta ilyenhez a nevét. Ez miért van? Jó színészek szar filmhez? Nem egyszer előfordult már, ennyire meg lennének szorulva? Kétlem...Integra:
Én szívesen megnézem veled, elég ha eljössz házelé, és veszed az üdítőt meg a kukoricát és persze a jegyet. És este persze hazakísérj, egyedül ne járkáljak az éjszakában. Cserébe foghatod a kezem

-
lorcsi
veterán
hogy eza száguldó bomba mekkora nagy nulla

-
Integra
titán
-
Ferdzsoo
addikt
Üvegtigris 3. 10/8.
Jó lett ez a rész is, és inkább idővel épülnek be az emberbe itt is a poénok, másodjára majd ha nézem tutti jobban szétröhögöm majd a fejem, de elsőre is elég ütős.

Hozta az előző részek színvonalát, de túl nem szárnyalja őket...
Rudolf Péter magyarország legjobb színésze véleményem szerint... -
Pitterix
őstag
Kicsit megkésve, de letudva.
Nem hittem volna, hogy tetszeni fog.
Jókat rötyögtünk kedves feleségemmel(ő már régen is látta).8\10
-
Pitterix
őstag
-
gyuromoj
veterán
Easy A
Nekem tetszett. Egyszer simán meg lehet nézni. A történet pedig vicces volt. A főszereplő hölgy előtt meg szerintem elég nagy karrier áll.
8/10
-
hoffman_
nagyúr
RED - 9/10
Srácok, ez a film valami oltári
Öreg profi, nem vén profi. Megmutatták a sok amatőrnek, hogy hogyan kell összeesküveéses, CIA-s, darálós filmet csinálni, humorral spékelve. Nekem nagyon bejött. Malkovich hozta a Burn After Reading figurát, oltári volt, Bruce uralta a vásznat szokás szerint
Az orosz akcentussal beszélt angol a szívem csücske, Helen Mirren pedig frankón hozta a dögös csajt, érett kiadásban, sokan örülnének ilyen feleségnek 50 fölött
Éomer kicsit olyan standard szerepet kapott, de nem volt vele semmi gond. Érdemes megnézni a filmet 
-
Jhonny06
veterán
The American (2010)
720p, DTSSokan leszólták azért, mert nincs benne elég akció. Szerintem a borító miatt akciófilm beütése van az egésznek, de nem az, tehát nem tudom, mit vártak. Ez egy ilyen műfaj. Nekem úgy összességében tetszett, valóban sokszor nem történik semmi, vontatott és valószínűleg nem nézném meg még egyszer, de tetszett, volt benne valami érdekes. A hangok és a képi világ nagyon jó volt. 8/10.
-
Pitterix
őstag
Jaj gyerekek, nehogy már ezért kukázzátok, mert tépnek trezort!
Nálunk Zircen egy autóval tépték ki a helyéről.....
Adjatok neki egy esélyt!! -
Pitterix
őstag
TRON kicsit másképp.

-
Pitterix
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Black Book
hd,szinkron
Szuper volt, minden perce. Nem unalmas, nem vontatott, egy normális film. Egy jó film.
És egy szép nővel.
8/10
-
Közösségi háló
Eddigi leggyengébb film, amit láttam végig. Egyedül a sördobálós rész volt benne jó, azon kívül teljesen lineális a történet.
10/3
-
mickemoto
őstag
Mivel sci-fi, dráma, thriller stílusnak van feltüntetve, gondoltam egy próbát megér, de sajnos ebből a filmből mindhárom hiányzik.1,5 óra dögunalom.
0/10, a jóizlés határain belül többet nem is tudnék nyilatkozni róla -
BITBOYS
addikt
-
zolynet
veterán
Wall Street: Money Never Sleeps 8/10
Semmi spoiler, tetszett. Kedvet kaptam az első részhez, hamarosan azt is újranézem.
-
Pitterix
őstag
Sosem hittem volna, de arra vetemedtem, hogy moziban néztem.
És, ami hihetetlen, még tetszett is!
Bár annak a bizonyos popinak is lehet, hogy van köze hozzá...
8\10
-
Enton
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
Leviathan
720p
fasza kis film , jó kis alien-hangulattal, az óceán alján. Szerettem.
7/10 -
ChromeX
addikt
Descent
Már régota megakartam nézni hogy milyen is a Cave-t szeretem sokszor láttam

Na most ezen nem egyszer gondoltam hogy kikapcsolom... Elsoroban a borzalmas szinkron idegesitett hogy sipítozik az a 6 pics.. már kajak vártam mikor halnak meg. De emelett eltudtam volna menni ha tetszik a film ami nem lett volna olyan rosz ha a végére nem lesz a csajokbol terminátor meg az az eszetlen semiértelme vagdalkozás a végén. Nekem ez igy nagyon fejeltos. A Cavet akármikor megnézem még sokadszorra is de ezt tuti nem... -
joshua7
veterán
L'arnacoeur Szívrablók
8/10 -
Jhonny06
veterán
Akinek nem jön be az Eredet csak dühös, mert túl magas neki a film..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Dehogynem. Ezt a két feket démont világ életemben kevertem, de durván
Elnézést a félrevezetésért 
BITBOYS:
A jó filmeket általában jól értékeli, összességében egész megbízható szerintem, de rám vetítve már kevésbé. Elég sok filmet húz le sokkal jobban, mint kéne. Ha egy szerintem nagyon jó film kap 5 pontot, akkor valahol hiba van. És bennem nem lehet, tehát az imdb sánta

madgie:
Inception se tetszik mindenkinek, hát akkor még egy ilyen legalja film

-
hoffman_
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
Uh bazmeg tegnap éjszaka megvolt a "The Midnight Meat Train (2008)", hát ehhez kell gyomor. Nincs túl sok értelme a filmnek, ennek ellenére mégis leköti az embert és egész izgalmas. A LIONSGATE-től már megszokott jó kis kaszálós film (kb. mint a Saw), gyenge idegzetűeknek nem túlzottan ajánlott. 7/10.
-
hoffman_
nagyúr
Ahogy nézem nem új info, hogy az új Alakváltókban nem lesz Megan... Én kibuktam, anélkül nem is Transformers
De a legjobban várt alkotás a Fast Five, az valami elb*szott jó lesz, alig várom. Az összes jót összegyúrták a trailer alapján( a 4-et 2x láttam moziban, így fikázni
) Az abszolút díjnyertes jövőre viszont a Rango és a Karib 4 lesz. Utóbbi érdekes konstrukció, se Will, se Elizabeth, de engem Salma Hayek hamar megnyert magának 
Közben Repo Men tenap este.
Amikor a vége felé járt a film, akkor úgy voltam vele, hogy nagyon jól vászonra vitték, és mocskosul tetszett, de a sztori elég nyomott, az nem jött át, tehát egy laza 7-es. A csavart én nem is sejtettem, csak amikor már belekerültünk, az akciók végéig fingom nem volt róla. Ez viszont megmentette de durván, annyira meglepődtem, és lesokkolt a vége, hogy felmászott 9 pontra
Aztán utána dobtam egy wct, és ott filóztam, hogy öcsém, ez a film telejsen jó volt, nulla belekötés ez egy 10-es. Mára alábhagyott a lendület, elvégre csak a Bourne trilogy, a tökéletes filmek és a sokszor újranézhető nagyon jó filmek érdemelnek tizest nálam, úgyhogy. Repo Men - 9/10Ajánlom minndekinek, bitang jó kis akciófilm.
mod:
Pár hete megint megnéztem a Bourne trilógiát, emberek ez valami zseniális, kívülről fújom, és nem tudom megunni

-
brownus
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
a kérdés helytálló,
bevallom őszintén, hogy moziban igaz, hogy szinkronosan néztem, de a moziból hazaérkezvén adtam neki egy 9/10-et. aztán a hetekben megakartam nézni egy 720p rilizt, feliratosan, de félóra után kikapcsoltam és shitff8... majd ha a reteklub leadja egy hétvégén, és másnaposan szenvedve az ágyban nem lesz más akkor megnézem megint. már csak egy 8/10, egy jól és igényesen megcsinált akciófilm, nem több.
ha kicsit jobban ki lett volna dolgozva a háttér sztori, hogy miként működik az az álommasina, milyen drogokat használnak, stb, stb... akkor más lenne. nekem így kicsit felületes lett...ő jobban meg tudta fogalmazni - igazat is adok neki
(#25739) hoffman_, jaja repoman fasza film, nekem is bejött.
-
joshua7
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az angol meg úgy ejti, hogy 'lúszi', az is biztos.

-
joshua7
veterán
Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja
Az első része tetszett a Narniának, a 2. már annyira nem, ez valahol a 2. szintjén van. Mondjuk 6.5/10. A kiscsaj magyar hangja nagyon béna, illetve ez az idióta lüszizés a 'Lucy' névre... A barmok a Dallas óta nem voltak képesek megtanulni, hogyan kell kiejteni...

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Van olyan film, ami mindenkinek tetszik, azért.
Persze, elfogadom én, és csak vicceltem az előző hsz-emmel, remélem világos volt. 
-
-
Psychonaut
veterán
Miért kellene, hogy mindenkinek tetsszen ugyanaz a film srácok?

-
t1
veterán
Eredet
Egyáltalán nem fogott meg, 1x elment de többször nem kívánom. 5/10 -
The Social Network
Dokumentumfilmként tökéletes lenne, de mint mozifilm sztem egy rakás... unalmas párbeszédek, semmi különös nincs a filmben. Vmint a 2 órás játékidő is inkább 3 -nak tűnt. Érdekességnek jó. 5/10
-
Arnold2
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Nos a filmből derül ki a legkevesebb. Én anno elolvastam a könyvet. Tetszett, de így is volt pár kérdés. Majd nekiugrottam a mangának. Na ott aztán mindent le is fedtek, igaz hosszú is volt, s megint vissza kellett szoknom utána a balról jobbra-ra.
A film sem rossz, de értelemszerűen másfél órába nem tudnak belezsúfolni több húszon valamennyi manga könyvet.Tibi: ha tetszett a film s ne ad Isten érdekelne a könyv, akkor keress meg.
-
-
zolynet
veterán
remélem nem volt még: fox

-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
megnéztem az i saw the devilt, vagy is még van belőle kb félóra (nem gondoltam volna, hogy 2,5 óra), mert este már nagyon fáradt voltam... ma befejezem, de tetszik. ilyesmire számítottam, nyers ábrázolás módra!
battle royale - directors cut elérhető fincsi 720p-ben! nem tudom miben más a dircut, plusz 7-8 perc...
hogy egy TBBT-et idézzek
a most futó évadban egy részben amikor mennek megnézni a indy-t, és mondják penny-nek, hogy plusz 4mp a dircut!! erre penny, ooo akkor ez egy teljesen más film!?! (sarcasm) erre a srácok: ugye!?!?
lehet ez csak nekem vicces... -
Pitterix
őstag
Fast Five
Kocsikban és popikban nem lesz hiány. -
gyuromoj
veterán
Step Up 3D
1080pMég így 2D-ben is nagyot ütött, 3D-ben biztos jobb lett volna. Előző két része is tetszett, de ez viszi pálmát. Nálam a sorrend 3-2-1. Házimozival és 50"-al tuti jobban élveztem volna, de majd bepótolom ha meglesznek. Aki szereti a táncos filmeket az ne hagyja ki, mindenki nagyon jól tolja. Irigylem is őket, nem is kicsit. A végén a "LED-es" táncrész pedig zseniális lett.
9/10
-
Jojo5
őstag
TRON:LEGACY
IMAX3DNekem nagyon átjött, végig lekötött, de nem az év filmje. Egy IMAX élménynek jó volt.

9/10
-
Pitterix
őstag
Nicolas illuminált Cage
-
Pitterix
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, hogy nem kuka!

Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 7a
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre van egy régi vicc: A számítógépem mindig lenyom sakkban, de kick-box-ban én vagyok a nyerő. Per pillanat én most itt a "számítógép" vagyok 
Ezt nem értem én