- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Zolcsy_3298
tag
Szinte mindenben egyetértek veled, de a hadbalépésért mi szégyelni valónk lenne??
Egyrészt Magyarország nem is volt teljesen szuverén állam, Hanem az Osztrák-Magyar Monarchia egyik tagja, az uralkodó pedig Habsburg volt. Ugyan volt olyan háború mit a Monarcia magyar külügyminisztere ( gr. Andrássy) az uralkodói akarat ellenére el tudott kerülni (porosz-francia) , de nem lehet ezt mindig megoldani.
Másrészt hatalmi vákum alakult ki a Balkánon (Török Birodalom hanyatlása miatt) és oda a legközelebbi nagyhatalopmnak be kell vonulnia, ez történelmi szükség szerűség. -
JulWCZar
senior tag
Lusta vagyok a forumot vegigolvasni, szal leirom ide a velemynem jol:
A kisgazdak hatalmas erot kepviseltek 98-ben, mara eltuntek. Hova is? Eloszor a Fideszt erositettek, de a radikalis hangvetel miatt kenyszerukben kire szavazhattak? A jobboldalon MDF kilove, MIEP: na, az kene meg csak a kisgazdaknak, Turmer partjarol nem is beszelve, Uj baloldal + centrum: komolytalan partok meg, szal maratt az MSZP. Konkluzio: Orban onmagat okolhatja hogy a volt kisgazdakat a baloldalra tolta.
Na mind1.
Ja es meg valami:
AKARMELYIK PARTOT IS PREFERALJATOK, A LENYEG HOGY NE LEGYETEK BIRKAK. MINDKET OLDALON VANNAK BIRKAK, ES MINDKET OLDALON AKARNAK SAJAT BIRKAKAT A NYAJBA. ORBI IS AKAR SAJAT VAKBUZGO EMBEREKET, MEGYO IS. NE TI LEYGETEK AZOK. objektivitas es caps lock rulez! :) -
Ürgülfütty
tag
Őszintén szólva elképzelhetelennek tartom, hogy valaha is a Fideszre szavazzak.
-
Csép
csendes tag
Jó, oks, nicktelen.
Persze, a politika állattá tesz. Jó. Értem. Akkor szüntessük be a topicot.
Durva a kampány. Ha nem lennének választások, nem lenne kampány. Ergo szüntessük be azt is. Sőt. B***uk meg a demokráciát, legyen radikálfasizmus, mindenki csinálja amit mondanak neki. Legyen egypártrendszer, aztán nem lesz durva kampány meg minden. Jó ötlet.
Csak nem ez a dolog lényege. -
nicktelen
csendes tag
Igaza van parci papának, hogy erősen moderálja a topicot.
Hozzá kell tennem, hogy egyik topicon sem ír senki ilyen hosszú hozzászólásokat itt a PH-n. Ez jelzi, hogy az embereket érdekli a téma, a néhány elvakult számítógépestől eltekintve, akit inkább a gépe érdekel, mindenkinek van egy véleménye. A legtöbbnek sarkosan ilyen, vagy olyan. Átmenetet alig láttam, ahogy a hozzászóllásokba beleolvastam.
Jó ez vajon így?
A fene talán jobban tudja:((( -
james
aktív tag
válasz
Nowhereman #387 üzenetére
''Másik pedig az, ami a mi valós hibánk: inkább panaszkodunk, mintsem tennénk valamit.''
Ezzel egyetértek.
A kissebbségi komplexus persze több aspektusból is értelmezhető. Én inkább arra gondoltam, ami az alapvető ''liberális'' hozzáállásból fakad. Azaz mások véleményének elfogadása, másokkal (más országokkal) való együttműködés, más elvrendszerek tolerálása szükségszerüen gyengíti az egyén saját egójának kiterjedését, mivel állandóan viszonyítania kell önnmagát a többiekhez. (valami ilyesmi :) ) Ez sokkal kevésbé lehet vonzó, mint a ''...mi vagyunk a szépek, mi vagyunk a jók....'' típusú hozzáállás, ami kifejezetten önbizalom növelőként hat, főleg ha sokan harsogják egyszerre. Ez annyiban szerencsés, ha ezáltal az ország fejlődése gyorsul, a ''csapatszellem'' erősödik és tudatosul az ''egy nép vagyunk egy csónakban evezünk'' elv. Ellenben nyilván hamis illúziókat is kelt, mert valódi megmérettetések esetén inkább a realitás szokott érvényesülni, mint a kántált illúzzió. Háború esetén ez katasztrófához is vezethet, lásd. Napóleon Orosz probálkozása, vagy nemzetünk ''dicső'' hadüzenete az Egyesült Államok ellen (II.. VH).
A ''liberális'' gondolkodás kicsit az én egójának feladását is megköveteli, csakúgy mint a társadalomba való beileszkedés, illetve a tolerancia gyakorlása. Azon is el lehetne gondolkodni, hogy a társadalom stabilitása mennyire követeli meg a toleranciát a polgároktól? Lehet-e tolerancia nélkül egyáltalán társadalom? Valószínüleg nem, mert a törvények betartása (nem lopom el a szomszéd autóját, mégha Jaguár is... :) ) maga is egy alapvető tolerancia-viszony. A tolerancia ''választása'' szükségképpen korlátozza az egyéni szabadságot (ez megterhelő), de ugyanekkor biztosítja is arról, hogy nem lessz más ''polgártársának'' ''érdek'' áldozata. Ennek elvetése végső soron állati viszonyokhoz vezetne (''dszungel-törvények'') és a társadalom visszazuhanna a sötét ''legújjabb'' korba... -
james
aktív tag
válasz
Nowhereman #387 üzenetére
''trianon miatt szégyenljék azok magukat, akik azt ránkerőszakolták. És nagyrészt érezhessék magukat felelősnek a második világháborúért is. ''
Amennyire én ismerem a történelmet, a Trianoni béke rendszer csakugyan szégyenletes volt az összes nagyhatalom számára, akik megalkották, és valóban magában hordozta az elkövetkező háború kiváltó okait. Én persze azt is mondhatnám, hogy a toleranciát hírből sem ismerték. :) Másrészről maga az első világháború minden undorító vonása ellenére is egy alapvetően érthető cél miatt jött létre. A gazdaságilag elnyomott, kiszorított, (lemaradt, késönjövő ?) nemzetek harca a tisztességes elosztású piacokért, azaz az ''élettér''-ért. Ennek módja, nem a mai szokásos ''terrorrizmus'' volt, hanem a ''lovagiasabb'' szemtől szembe háború. Én azt hiszem, hogy míg a második VH. eleve kudarcra volt itélve addig az első megnyerhető lett volna, csak a Német, Olasz és Magyar hadvezetés ügyefogyottsága és önteltsége miatt alakult ki a hosszantartó küzdelem, aminek végső nyertesei a gazdaságilag erősebb talajon álló államok lettek. A hadbalépésért azt hiszem van szégyelnivalónk, de talán ennél is nagyobb szényen a hadvezetés bénasága. A békekötés és Trianon pedig a legsúlyosabb tévedése volt a nyugati hatalmaknak, ami egyébként teljes politikai inkompetenciát is mutat. Talán ez az egyetlen ok, ami igazolhatja a Központi Hatalmak háborús kezdeményezését, azaz az ellentábor arrogáns és tárgyalás-képtelen viselkedése. -
Nowhereman
őstag
Kissebségi komplexus: Ez gyakran abból adódik, hogy nem fogjuk fel(vagy nem akarjuk felfogni), hogy mi kinek a hibája: trianon miatt szégyenljék azok magukat, akik azt ránkerőszakolták. És nagyrészt érezhessék magukat felelősnek a második világháborúért is. Ezt fel kell fogni. Másik pedig az, ami a mi valós hibánk: inkább panaszkodunk, mintsem tennénk valamit. Ezt úgy lehet orvosolni, ha az ember nekilát és tesz valamit. Nem pedig megprobálja túlkompenzálni magát(ala Csurka)!
-
james
aktív tag
Régen olvastam már ezt a topikot, de úgy látom még mindig elég nagy ellentétek feszülnek a vélemények között. :)
Azt hiszem arról nem igen érdemes vitázni, ki mit csinált és mit gondolt, mert a média teljesen dezinformált ezekben a kérdésekben (mellesleg a felek is hazudnak általában). Az eszmerendszerekről viszont érdemes lenne elgondolkodni. Mondjuk létezik egy nemzeti vonulat, ami a magyar saját erőben, a nemzeti összefogásban, és az eredendő nagyságban hisz. Míg a másik liberális gondolatkör talán a nyitottságban, az európai unióban, a többi néppel való összefogásban bízik. A nemzeti gondolatkör gyengesége mondjuk az idegen népekkel (és a másképp gondolkodókkal) való együtmüködés nehézkessége (melynek oka talán, éppen a felsöbbrendüség tudat), mig a liberális megközelítésnek egyik hátránya a nemzet szuverenitásának és az álampolgárok önbecsülésének csökkenése (kissebrendüségi komplexus).
Azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy magyarország jövője szempontjából melyik vonulat lenne a kedvezőbb. Csak a példa kedvéért Csurka egyes kitörései a nagytőke ellen sok szempontból teljesen jogosak. De ha az ország lépéseket tesz a nagytőke ellen, akkor az éves GDP könnyen 20%-ára is visszaeshet, aminek a következménye valószínüleg ''Argentína''. Tehát a helyzet egyáltalán nem egyértelmű. Különösen akkor, ha tekintetbe vesszük, hogy mostanában színte az egész nyugati világ recesszióban van és Amerika is furcsa elképzeléseket vázol fel... -
Nowhereman
őstag
Az egészben az az érdekes, hogy az elégedetlen pártok szinte mindenben lálják a kudarc okát, csak magukban nem!:(( Nehéz például megérteni, hogy a jobboldalon néhány MDF-es meggyözödéses konzervativ(tehát nem POP-jobb) politikust leszámítva senki nem éri fel ésszel, hogy Orbi(és Kövér) egyre jobban felszinre törő kisnyilas(Csurkátol is jobbra) eszmevilágával nem sok szavazatot lehet visszanyerni...:(
-
hungeek
senior tag
''szavaztál volna az MSZP-re, vehetnél füvet 7végére'' :))
legyen net azt kész.. más nem érdekel -
michael jackson
csendes tag
kampánycsend ide vagy oda, én akkor is leírom a valódi véleményemet: az a lényeg, hogy legyen elég ram, gyors proci meg videokártya és akkor felőlem az összes tetves g*** elmegy a PI***BA!
na, ez elég szakmai hozzáállás? :DD -
casenoid
tag
szerintem is kialakult mindenkiben egy kep minden partrol.
lehet igaz, hamis, de hisz benne valamiert.
A lenyeg, hogy maradjon mindenki annyira eber, hogy
tudjon objektiv lenni mindegyik oldal iranyaba, ne legyen
elfogult. Minden part igy-ugy lejaratta a masikat, mindenki
mas eszkozzel. Megint csak nem az a kerdes, hogy igaz e
amit mondtak egymasrol. Epp e moge kell latni, sajnos
a politika jelen vilagunkban kodosites, semmi mas. -
-
Én is elásom a csatabárdot, amit ki sem ástam :).
Viccet félretéve: megérdemlik ezek a görények (bármelyik oldalról is legyen szó), hogy ennyit foglalkozzanak velük? Hogy ilyen komolyan vegyék őket? Hogy emberek egymásnak ugorjanak, miattuk?
Na látjátok :). -
Sidaries
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #370 üzenetére
De addig nincsen gond amíg a jobb oldalon állsz.
-
Sidaries
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #370 üzenetére
Over. A PH többet ér.
-
Zolcsy_3298
tag
Akkor is jól nyomjuk Sidaries, nem hallgattathatnak el minket!!! :DD :DD :DD
-
Gyerekek, csont komolytalan lett ez a topik. Sid, te ugyanazokat a dumákat nyomod, mint x másik ismerősöm, aki rendre ''meg akar téríteni'' (holott én max azon gondolkodom, hogy melyik oldalt utálom jobban, és rendre örülök, hogy a prohardver bír ettől függetlenül működni).
Ellenben azt hidd el, hogy amíg te az újságokból, tv-ből, ideológiákból informálódsz, addig mondjuk Don Vittorio belülről. Szóval bőven hátrébb az agarakkal.
És mégvalami: indulj ki abból, hogy a fidesznél nincs rosszabb, és azt cáfold meg. ne fordítva.
Azt már le sem merem írni, hogy a Népszabadság mellett a Magyar Nemzet mondjuk számomra azért sem tud hiteles lenni, mert MINDENRE MINDIG van cáfolata. Ami egész egyszerűen matematikailag is kizárt.
Ennyi, engem az egész dolog amúgy eszméletlenül nem érdekel, és nagyon komolyan mondom, hogy ha ez bármennyire is zavaróan lesz téma a PROHARDVER! talin, akkor kőkeményen rendre fogom utasítani az illetőket. Ez lesz az első SZAKMAI találkozó, így politikának alapvetően semmi helye sincs... éjjel a hálózsák alatt mindenki azt és úgy beszéli meg, amit és ahogy akar, de előre szólok, hogy a tali alapvetően az előadásokról, a hardverekről és a prohardverről fog szólni. -
Zolcsy_3298
tag
válasz
Don Vittorio #363 üzenetére
Addig nem lehet az ellentétet eltenni amig a felelősöket meg nem büntetjük majd, ahogyan a holocaust elkövetőit is mai napig üldözik...
-
Sidaries
őstag
válasz
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Fidesz tagjai nem voltak a Nyilas féle pártban így nem tehetnek róla, míg az Mszp tagjai jórészt bennevoltak az Mszmp-ben így ők -akárhogy is- de a jogutódpártban vannak most így közvetve (esetenként közvetlenül) tehetnek róla. Egyébként inem a Fasiszták és Kommunisták a topic címe, hanem Fidesz és társai & Mszp és társai. Nem feltétlenül csak ez a lényeg. Fontos a múlt, de lehet rajta változtatni. Ha sikerül.
-
Zolcsy_3298
tag
válasz
Tudom, hogy a fideszben is sok odanemillő van, de lásd fentebbi pontom. (egyébként Én még nem is szavaztam a Fideszre)...
A Német tankok és az orosz tankok is csak megszállók voltak, az a lényeg, hogy egyik megszállót se szolgáljuk ki, d-209 pedig ezt tette...Nem a magyarság érdekét nézte, hanem a sajátját/cccp-jét... -
Zolcsy_3298
tag
Kedves ''nem nemzeti'' szavazók!
Lehet, hogy le akarjátok tagadni, hogy ti is magyarok vagytok, DE az idegen katonak szemében ti sem lesztek majd amcsik/oroszok/románok/..., bizony a külföldiek csak a saját érdeküket nézik, és nem méltányolják, hogy ti is az övéket a sajátunk helyett!!
Nemzetiséget megváltoztatni ugyanis nem lehet, csak állampolgárságot... -
Don Vittorio
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #355 üzenetére
Persze igazad van.
Csakhogy:
1. Több ismerősöm van, aki hasonló beosztásban dolgozott, mint a Te drága D-209-ed. Nagyrészük ma Fideszes. No comment. Nem ezért szeretem vagy nem szeretem őket.
2. 15 évvel a 380 db akasztás előtt sokszázezer magyar állampolgárt vittek el a gázkamrákba. Az jobb volt? (Mer' hogy ma ez van jobbnak beállítva.) 15 évvel korábban a ruszki tankok helyett német tankok mentek végig az országon. Az jobb volt? Ha történész hallgató vagy, tudod, hogy a történelmi események egymásra épülnek. Talán el kellene gondolkodnunk a II. VH-s szerepünkön, az kicsit megmagyarázná a következő 20-40 évet is...
Szerintem nem lehet ezt így megközelíteni. Már egyetlen nevet sem lehet mondani azok közül a volt komcsik közül, akik ma még politizálnának. Már a 18 évesen sorozott pufajkás Horn is nyugdíjas. Nem kellene ezt a komcsi-jobbos ellentétet már letenni egy kicsit? -
Sidaries
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #361 üzenetére
Ott a pont. Magyar vagyok nem túrista. És nem is akarok az lenni a saját hazámban.
-
pRedATor
tag
Könyörgöm emberek, ez egy HARDVERES oldal vagy mi a fene, szerintem találunk más értelmes témát is mint a politika... Nyugodtan haljon ki ez a topic...
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #354 üzenetére
A Fidesz sem tökéletes. Ez szerintem már előjött az előző hozzászólásaimból is. Mindenesetre a többinél jobb.
-
Sidaries
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #355 üzenetére
Nofene. Nem vagyok egyedül? Hozhatnál magaddal még egy embert. :D
-
Zolcsy_3298
tag
Mert az elfogatható, hogy a világ legembertelenebb diktatúrájának a spiclie, d-209péter a miniszterelnök??? Voltatok már a TERROR HÁZÁ-ban??? A komcsik 18 éveseket akasztottak, gyakran családtagjaikkal együtt, csak mert nem kommunisták, hanem magyarok akartak lenni!!!
Történész hallgató -
Don Vittorio
őstag
válasz
Sidaries #352 üzenetére
''Vannak konkrét, személyes élményeim.''
Szerinted ez egyes- vagy többesszám? :)
Sok élményem van - ezért mondtam, amit mondtam. Van itt nekünk két gazdasági érdekcsoportunk. Ha nagyon akarja az ember, mindkettőbe bekerülhet, ha nagyon akarja, mindkettő lehet ''ellenfél''. Viszont a pragmatizmus terén van eltérés a két csoport között - ez a harmadik sessionöm ''kormányzati körök'' közelében. Én ezek alapján állítom, hogy a Fidesznél több az ideológia. És hozzáteszem ismét és ismét: sajnos. Nem így indult, lehetne sokkal jobb a helyzet. -
Sidaries
őstag
Legjobb példa (ez persze általánosítás :) ) Skinheadek - jobboldal ; Punkok - baloldal; Itt speciel a punkok a szimpatikusabbak. Nem annyira szélsőségesek.
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #351 üzenetére
Hmmmm... Hülyék mindíg vannak. Nem egy emberből kell megítélni egy csoportot. Az általánosítás veszélyes.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Superman #346 üzenetére
Én soxor vagyok az átlagnál 3-4 lépéssel közelebb ezekhez a körökhöz, így kicsit másképp látom a helyzetet, mint az átlag... (Monnyuk furcsa volt azért _nem_ kapni állandó belépőt valahová, mert zsidó vagyok.)
A második fele nagyjából igaz szerintem is, erre gondoltam én is, csak egy mondatban. :) -
Sidaries
őstag
válasz
Superman #346 üzenetére
Azt hisem alapvetően igazad van. Nagyon sok múlik azon, hogy az ember Magyar Nemzet vagy Népszabadságot olvas. Csak az a baj, ha valaki egyiket sem. Az azt látja, hogy ''igéretünket megtartottuk'' és megy Mszpre szavazni. Ez a gáz. Egyik tanárom mondta: ''Magyarország még nem érett a demokráciára'' Neki pedig nam alapvetően, hanem 100%-osan igaza van.
-
Superman
nagyúr
Azt hiszem passzolom ezt a topikot.
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #345 üzenetére
Fidesz=Fasiszta He???
-
Superman
nagyúr
Az a gond, hogy amit itt elmondunk, mind - mind csak meggyőződés kérdése, vagy szimpátiáé, amit bőven lehet manipulálni. Erre való az írott, az elektronikus média, az internet, stb. Magyarországon ugye tudjuk, két dologhoz ért mindenki: a focihoz és a politikához. Csakhogy elfelejtjük, hogy mi ezeket az infokat mind sokadik kézből kapjuk. Sajnos a mi politikai klímánkban esélye sincs egy őszinte szónak, vagy megnyilatkozásnak, pláne egy őszinte politikusnak. Ehhez pedig nem kell egyik tábor csatlósának sem lennem, hogy ezt belássam, mert ez csak józan ész kérdése a megtévesztések fényében.
Várhegyi Attila gazember volt vajon? Egy fideszes szemétláda, aki szolnoki telkeket kótyavetyélt el? Nem tudom, mint ahogyan azt sem, ki ölte meg Kennedyt. Viszont tény, hogy mindegyik magyar kormánynak eddig volt takargatnivalója a mértéktelen pazarlás és korrupciós ügyek özönében. És az is példa nélküli az európai politikatörténetben, hogy eddig egy vezető magyar politikust sem vontak felelősségre ilyen simlizések miatt. Kivéve persze Várhegyit, de őt is fefüggesztették. -
Don Vittorio
őstag
válasz
Sidaries #343 üzenetére
Nekem sajnoshálistennek vannak családilag élményeim a fasizmusról. _Ezek_ alapján soxor jogos a fasisztázás. És megint csak azt tudom mondani, hogy sajnos. Én annak idején alapítója voltam a Fidesznek, és úgy látom, hogy személyes életük és ideológiájuk alapján is _nagyon_ elcsúsztak a fiúk.
Az ''igazat is csak ritkán mondanak'' bekezdés alapvetően igaz. Politikusokról beszélünk, így a demagógia és a célok érdekében véghez vitt koncepciózus hazudozás mindre igaz. (A Demokrácia Központban is jártam - a régi MSZMP pártbizottság semmi ahhoz képest...) -
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #341 üzenetére
Az Mszp meg fasisztázik. Az elképzelhető, hogy az Mszpben kevesebb az ideológia, de abban is biztos vagyok, hogy igazat is csak ritkán mondanak. Link.
-
Sidaries
őstag
Ezt még mindenképpen itt válaszolom meg. Szóval a csalás nem ''fent'' volt, hanem ''lent'', a választókörzetekben. Akkor amikor gulyáslevessel viszik a cigányokat Mszpre szavazni akkor azért elgondolkodik az ember. Egyébként nálunk a szocok nyertek. Nagyon. Szóval valószínűleg nem azon múlott, de hallottam, hogy volt hely ahol csak pár szavazaton múlt az egész. Szóval hiába van felül a Fidesz, de felül nem lehet ezeket eltusolni, de ezt majd a találkozón. Lesz ott offtopic bőven.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Sidaries #336 üzenetére
Ma az az oldal választható szvsz, amelyik kevesebb ideológiai f@szságot akar lenyomni a torkodon. A Fidesz elmúlt 4 éve szinte csak ideológia, sajnos, pedig nem törvényszerű, hogy valaki folyamatosan ideológiát nyomjon... Úgy látom, az ideológia pótszer: ha nem értenek egyet velem elegen, akkor elkezdek ''hülyekomcsizni'', és máris +15%. Ezt gyűlölöm. M'ér' jó az emberek frusztrációját programozási és fixációs céllal használni?
-
launcser
senior tag
hu talin látom már
de ott a sörözés elfogja vinni az indulatokat sztem
:)
egon te is linkejj azt egál
én inkább nem szolalok meg mert leszolnak -
Superman
nagyúr
Azt nem tudtátok, hogy az MSZP már évek óta együttműködik a földönkívüliekkel? A főhadiszállásukat a Diósgyőri Acélművek szanálásra váró öntödéiben és pinceheyliségeiben rendezték be. Az egyik magyar ügynököt, aki fel akarja fedni mesterkedéseiket, Mulder Egont már többször is megpróbálták elintézni, akár itt a fóruon is, de derekasan állja a sarat. Eszményi!
-
Egon
nagyúr
válasz
Sidaries #335 üzenetére
Választási csalás?!?
1. Belügyminisztérium a felelős a lebonyolításért - azaz az előző kormány.
2. OVB-be ki is delegálta a tagokat?!?
3. Nemzetközi megfigyelők voltak, tudtommal.
Tehát akkor? Mégiscsak az ufók voltak, vagy összeesküvés-elmélet?
Az egyiken ott voltál, láttál (vagy látni véltél) valamit. Elhiszem. Hány szavazatot érinthetett? Ki nyert a körzetben és mennyivel? Honnan tudod hogy nem volt sok-sok hasonló eset - fordított előjellel?
Tudod mit? Inkább majd a talin válaszolj. Annyira hidegen hagy ez a téma, hogy akkor sem írok egy betűt sem az ilyen topicokba többet, ha 100%-osan tutira, lépésről lépésre levezeted nekem a jelenlegi kormány és az ufók kapcsolatát...;] -
Sidaries
őstag
Ha majd a Fidesz előhozza az Mszp és az ufók kapcsolatát és az Mszp rendesen, egyértelműen megcáfolja akkor rendben van. Vannak a Fidesznek is olyan lépései amikkel nem értek egyet, de zömében igazuk van. Egybként ''évezredlegna-gyobbválasztásicsalásavoltezekamocskosliberálbolsevisták' című dolgot csak azért hiszem el, mert egyiken én is ott voltam! És sokkal többről hallottam. Nem volt még elég a baloldal b*romságaiból?!?!?!? Olvasd el a linket!
-
Superman
nagyúr
Milyen jó topik ez. Kár, hogy nincs türelmem végigolvasni az összes hozászólást. :DD :DD
-
Egon
nagyúr
válasz
Sidaries #325 üzenetére
Jajnemááá'...:O:O:O:O:O:O El se fogom olvasni...
Most ezt mi a francnak kellett újra elkezdeni?!? Nem volt még elég a jobboldal b*romságaiból?!?!?!?
Az összes fideszesnek üzenem: el kellene vonatkoztatni a pártvezetés kijelentéseitől, nem mindent kézpénznek tekinteni amit benyögnek... Ha legközelebb azzal jönnek, hogy az MSZP a marslakókkal szövetkezett, a földiek kiirtására, akkor azt is benyaljátok?!?
Az az alapvető különbség az átlag-fideszes és az átlag-mszps között, hogy előbbi szinte szentként kezeli a pártvezetőket, míg utóbbi a kisebbik rosszra szavaz(ott)...
Szerencsére 3 nap múlva vége az egész cirkusznak. Onnantól majd még egy-két hónapig megy majd az ''évezredlegnagyobbválasztásicsalásavolt-ezekamocskosliberálbolsevisták'' stb. aztán talán nyugi lesz 3 évig...
A magam részéről nagyon remélem, hogy nem lesz ebből a tavaszi választásokhoz hasonlóan nagy vita, többek közt itt a prohardveren sem... -
launcser
senior tag
de ez tényleg csak opcionális
én is leszedtem, majd elolvasom
ezt nem bünteti a bsa sztem :) -
Sidaries
őstag
Na felhozom ujra ezt a témát. Egy darabig most megint aktuális. Egy link:
[L]http://www.images.fidesz.hu/letoltes/FUZET.pdf[/L]
Eddig is Fideszes voltam és mostmár biztosan az maradok. A másik oldal elkeserítő. Kedves Mszpsek kezdhetitek az anyázást, cáfolást, de csak miután ezt elolvastátok. Én találtam benne hibákat, de sokkal több Igazságot. -
Nowhereman
őstag
Igen, ugy látszik hogy azok a mocskos globalizált imperialisták jobban szeretik ezeket a nemzetellenes bolsevik szörnyetegeket! - no ez most a zsidok nemzetközi magyarságellenes összeesküvése, vagy a fél ország esze szabadságra ment?
Mert ha Bush-éknak Medgyessy nem Castro, akkor itt miért probálják bemagyarázni, hogy Rákosi? -
nbi
tag
Én nem olvastam a regi hozzaszolasokat, csak errol az oldalrol parat. De volna egy-ket hozzafuznivalom. Az elso fordulo utan, midon kiderult az MSZP folenye, a tozsdek nem mindennapi forgalmat produkaltak. Mivel kulfoldiek szemeben egy biztos, szoci szemleletu kormany mindenkeppen megbizhatobb, mint az eddigi enyhen nacionalista politika.
A globalizaciot is szerintem hatraltatta a fidesz politikaja, holott ez a jovo utja. fel kell noni odaig, hogy egyszer talan nem lesznek hatarok, es nem acsarkodunk egymasra, csak mert nem egy orszagban szulettunk. -
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror #321 üzenetére
Én is találkoztam ilyenekkel, a legmegdöbbentőbb egy olyan egyén, aki a fidesz kormánytól lóf*szt, nem kapott, csak egy 400%-os ígéretet. Természetesen nő, nekik bejön a halgass a szívedre...
Bokroscsomagról meg csak annyit, hogy nyugaton már tananyag, a Bokros pedig az egyik legelismertebb közgazdász, csőd szélén táncoló államok válságmenedzselésében az etalon. Többek között taácsadó a volt jugoszlávia két államában, lengyelországban, dél amerikában... -
GeorgeTerror
senior tag
Volt köztetek ojan aki csalódott valakiben azért mert erre-arra szavazott nem szavazott stb?
Én például hüjére rökönyödve hallgattam Életem Értelmét, amint azt hallom tőle amit a FIDESZ az egyszerű embereknek szóló uszító kampányában szajkózott. De kicsit megnyugodtam midőn kifejtette, hogy anyjáék mondták így. Bár apukadrága (hogy hullana ki a foga, de ez egy másik téma) bankban dolgoz felelős beosztásban. Majd a szemembe fikázta a Bokros-csomagot. Míg én a józan vidéki (paraszt :D ) eszemmel már akkor is láttam, hogy ez jó (lesz majd ha elérte a célját).
Ezen még most is a szememet gúvasztom kistányér méretre. Pénzügyi szakember és ''Bokroscsomagozik''. Meg hogy ez meg az fog történni, ha az mszp győz.
És volt még egy igen jófej csaj (meg kérdezte hogy mijen winyót viszek ijeneket hogy fordulatszám ata mijen csapágy) aki szintén a FIDESZMDF-re (inkább az MDF-re)szavazott.
Másik kérdés: Ti is úgy látjátok, hogy az MDF csak bekapaszkodott a FIDESZ hátán? Mondjuk a FIDESZ meg felhasználta Dávid i-t? -
Tuib
aktív tag
Azzal viszont szerintem tönkre tehetik az országot, ha mint Pokorni is mondta ''Lehet, hogy kisebbségi kormány lesz''. Remélem, ezt nem gondolták komolyan. Ezegyszer belázhatnák, hogy vesztettek! Egy kissé szánalmas :))
Tuib -
TommyGun
őstag
Eléggé meglep engem is hogy ilyen képmutatással, pökhendiséggel meglehet fogni embereket....Ahogy elnéztem főleg a vidékieket sikerült behülyíteni....mármint a FIDESZ-nek...lehet hogy ott az iskolázottság miatt mert valjuk be ott kisebb, és ezzel bocsi a vidékiektől de szerintem ezek az emberek nem látják igazán át ezt a Fideszt...meg a politikát...azért csak jelent valamit hogy budapesten mindenhol az M?SZP nyert majdnem....A másikfele meg valaki említette hogy mekkora erkölcstekenség hogy MEggyesi arra kérte Orbánt hogy a két forduló közt ne írjon alá semmit holott az MSZP aláírta a 4-es metrót 4éve a két forduló között...Erre válaszom annyi hogy fölénnyel nyert az MSZP 4 éve csak nem számítottak rá hogy a két párt a FKGP és a Fidesz akiknek nem épp felhőtlen a viszonyuk lepaktálnak egymással....valószínü ezért merte aláírni az MSZP a 4-es metrót meg talán arra gondolt ez jó Budapestnek....nemtudom a FIDESZ mért fosztott meg a 4-es metrótól minket...DE OLIMPIA AZ KELL BAZZZeeee...4metróra nincs pénz de a világ második legnézetebb sporteseményére van...képmutatás...ha lessz itt olimpia nem 4-es metróra lesz szükség amilyen szar itt a közlekedés hanem 8-9-es metróra is....
-
Don Vittorio
őstag
Piccolo!
Számolj utánna! 15 milliónyi kölcsön (és akkor nem is építettél nagy házat) 20 évre szerinted mennyi? 20 év=240 hónap. Ha nem számolsz kamatot, akkor is 15.000.000/240=62500. És már ehhez is hatalmas hivatalos fizetés kell. meg a megfelelő önrész. Én több emberről is tudok, aki ennél többet vett fel. Akkor tehát a havi részlet is több. Nem? -
Turmoil
senior tag
Legyen: engem meglepett, hogy Magyarországon ilyen kampánnyal lehet még szavazókat toborozni. Szerencsére ''még mindig nem voltak elegen''. :)
-
karib
addikt
Visszanyitottam a témát, hátha valaki akar még hozzáfűzni.
-
karib
addikt
Kellemes kampánycsendet mindenkinek!
A témát engedelmetekkel (átmenetileg?) lezárom, hogy még véletlenül se kerüljön vissza a főoldalra a hétvégén :)
Máshol is kerüljük a témát a következő napokban. Utána meglássuk.
Jó szavazást! -
-
borsi
tag
Gyerekek ami ma az m1 -en folyik....
Nem tudom miért néztem, talán azért mert nem akarom elhinni hogy Magyarországon újra 1 kézben lesz minden. Híradó után(csak a Fideszről szólt) a szeretet kampányának megható összefoglalója. Majd ezután M.P. kampánya. Na ilyet még nem láttam, de szerintem senki. Összefoglaló helyett Fidesz közeli politológusok beszéltek a gonosz MSZP-ről!! Szerencsét -
+fogadtam, hogy nem írok, de az MTV1 ma esti ''showműsora'' kikészített. Emberek, bárki hazudhat, bárki mondhat igazat, de a személyi kultuszt neee, azt az egyet neee! Az még SOSEM vezetett jóra. :(.
-
karib
addikt
válasz
csabika25 #306 üzenetére
Egyetértek Csabával. A Fidesznek is és az országnak is legjobb, ha kapnak egy jó nagy pofont, ahogy a szocik is megkapták 4 évvel ezelőtt. Egyik nagy erővel sem vagyok kibékülve, de túl nagy az arcuk a Viktoréknak most. Lehet, hogy normalizálódni tudnak, ennek nagyon örülnék, nagyot nőnének a szememben. Egyszerűen kell megint egy billenés a másik irányba, hogy hosszú távon egyik oldal se tudjon pofátlanul nyomulni, érezzék, hogy van kontroll a másik oldalról. Ez nagyon fontos.
Ráadásul ez a bénítsuk-meg-Budapest-közlekedését akciók, heppeningek nagyon nem jönnek be nekem, de hát ez már csak hab a tortán. Azért örülök, hogy ennyien ráérnek...
Azért nagyon elszomorító, hogy továbbra sincs kire szavazni, csak valami-valaki ellen :(( -
Piccolo
csendes tag
Véletlenül eltüntek a papirok, mint Horn estében.. érdekes..
BobMaster: gázszámlával kapcsolatban annyi, hogy külföldi újságokban jelentős gázáremelés itt meg ahány mszp-s politikus annyiféle véleményt mond.
Lakáskölcsönnel kapcsolatban megint tévhitben élsz, nem 50-100e a havi törlesztés, nézzél már utána mikor ilyeneket irsz ide.
Den: véletlenül kikerült egy otp-s fax és abban irva van, hogy lesz emelés. A másik, hogy kovács laca a hir hallattán azt mondta azért fagyasztották be, mert csökkentés lesz, érdekes.
WiLDoR: olyanra kell menni ami állami nappali!!! Aki fizetősre megy az magára vessen, hogy ilyen hülye volt. Szemellenzőt le!
[#293] guest: pontosan, lazán átvesznek. Tanulni kell és nem sirni. -
csabika25
aktív tag
Emlékeztek még a 8 évvel ezelőtti pufajkás Horn hasonmásra? Olyan bájos volt... Ez csak a ma esti dokumentumfilm miatt jutott az eszembe.
Ami a véleményem: úgy nagy általánosságban nem hiszem, hogy baj lenne a Fidesznek, ha kapna egy sallert. Mondjuk nem tapsikolok a szociknak, de ez van. A baj ott van, hogy Viktort valahogy nem igazán érzem tanuló szervezetnek. Ha pofont kap, abból nem tanul, hanem még dacosabb lesz. Kívülről legalábbis ilyennek látszik. Bár tévednék! Akkor azt is elhinném róla, hogy igazi politikus...
Csaba -
Emberek, egyrészt, a téma kicsit leült, másrészt éjféltől kampánycsend, úgyhogy megkérek mindenkit, hogy éjféltől SEMMI, NULLA, azaz ZÉRÓ politikát nyomjon a prohardveren :).
-
Egon
nagyúr
Juszt is az enyém lesz a 300. hozzászólás...:DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest