Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Hacked_3886

csendes tag

válasz Tuib #1 üzenetére

Ez nem az ahol politizálni kéne.:))

• GeorgeTerror

senior tag

válasz Tuib #320 üzenetére

Volt köztetek ojan aki csalódott valakiben azért mert erre-arra szavazott nem szavazott stb?

Én például hüjére rökönyödve hallgattam Életem Értelmét, amint azt hallom tőle amit a FIDESZ az egyszerű embereknek szóló uszító kampányában szajkózott. De kicsit megnyugodtam midőn kifejtette, hogy anyjáék mondták így. Bár apukadrága (hogy hullana ki a foga, de ez egy másik téma) bankban dolgoz felelős beosztásban. Majd a szemembe fikázta a Bokros-csomagot. Míg én a józan vidéki (paraszt :D ) eszemmel már akkor is láttam, hogy ez jó (lesz majd ha elérte a célját).
    Ezen még most is a szememet gúvasztom kistányér méretre. Pénzügyi szakember és ''Bokroscsomagozik''. Meg hogy ez meg az fog történni, ha az mszp győz.
    És volt még egy igen jófej csaj (meg kérdezte hogy mijen winyót viszek ijeneket hogy fordulatszám ata mijen csapágy) aki szintén a FIDESZMDF-re (inkább az MDF-re)szavazott.

Másik kérdés: Ti is úgy látjátok, hogy az MDF csak bekapaszkodott a FIDESZ hátán? Mondjuk a FIDESZ meg felhasználta Dávid i-t?

• Piccolo

csendes tag

válasz Tuib #227 üzenetére

Jogi személyeknek jó, hogy nincsen földvásárlási joga, mert azzal külföldi kézbe kerülne, ezt Dávid Ibolya szépen elmondta az miért is nem jó.

Nem tudom jelenleg milyen a mezőgazdaság szerkezete, de nem hiszem ez a jelenlegi forma előnytelen lenne.

• haver

tag

válasz Tuib #227 üzenetére

Ilyenkor nem a hejesiras a donto, hanem a mondanivalo. Kicsinyes dolog belekotni, amikor ertheto a tartalom.

• ZBAdmin

csendes tag

válasz Tuib #1 üzenetére

Dear Sir!

Igyekszem felzárkózni ezen topic tiszteletreméltóan normális hangneméhez, remélem nem maradok csak hiú remény, és hozzáfűznivalómat megbántás nélkül tudom leírni.

A topic előző változatában találtam olyasmi megközelítést, hogy ''fideszes fanatikus, aki nem tárgyalóképes, nem tud válaszolni a feltett kérdésre'' (remélem, hogy jól emlékszem a lényegre).
    Én saját tapasztalatom alaján azt kell mondanom a következőket:

1. A környezetemben megkérdeztem néhány embert (kicsiny minta, tudom...) hogy >Miért szavaztál az MSZPre, SZDSZre?<. Tipikus válasz úgy kezdődik, hogy mert a ''sz*mét Fidesz'' így-meg-úgy... Nem ezt kérdeztem. Hiszen ez alapján szavazhattál volna a Centrumra/Miépre/Kisgazdákra/Munkáspártra, mármint ha a lényeg a fideszellenességen van. Kérdezlek titeket (válasz egy értelmes mondat, az eddigi színvonalon pls.) : Miért?

2. Egymás gyalázásáról az jut az eszembe, hogy már _hosszú hetek_ óta kapom az SZDSZ ''fanatistáktól'' (értsd: vezérszurkolóknak, nem ledegradálás) mail-ben a lejárató- kampányolós-fideszellenes képeket, és ezek közül nagyon sok megtalálható a nyilvános-hivatalos SZDSZ weboldalon is, nem beszélve a ''narancsuralmas'' óriáspalátokról. A Fidesz eddig ilyen nem csinált. Se élőben, se elektronikusan. Bocs, másként fogalmazok: én nem találkoztam ilyennel. A fordulópont e hét hétfő este volt. A Fidesz kihangsúlyozta eddigi pozitív tevékenységét, erre SZDSZ-Kuncze G. rögtön ''sárba dobott kesztyűről'' kezdett beszélni. Nocsak, egy érdekesség... Hiszen eddig a Fidesz egy szót sem szólt másokról. Nekem ez álszenteskedő, a másikat hülyének néző viselkedésnek tűnik... Ezek tények, belemagyarázás nélkül.

3. Gondolom, kiviláglott az eddigiekből, hogy jómagam a Fideszre szavaztam, ebben viszont jelentős szerepe volt a megelőző kampányok hangnemének... A fenti példa nem az egyetlen visszásság.

Remélem, minden szempontból megfeleltem az eddigi hangnemnek és Sir Parci kéréseinek, nem veszekedni-anyázni szeretnék, hanem új véleményeket megismerni, más látószöget, más _kulturált_ hozzászólást olvasni.

... Előbb mindig gondolkozz, ne ''zsigerből'' üvölt azonnal ...

Üdv
    Zo

• guest

veterán

válasz Tuib #1 üzenetére

Bárki is lesz hatalmon, nem fog semmilyen lényegesebb változás történni. Az ország nagyvonalakban jó irányba halad...

Aktív témák