Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Azt én tudom. A saját erővel, meg a komoly szándékkal nincs gond. A gond azzal van, hogy az nem lesz elég, talán még a szerkezetkész állapotra sem, hát még a burkolás, gépeszet...
De leginkább tele van a ....-öm a market-inggel (tök mindegy, hogy politikai vagy sem): kívül minden - belül semmi, de ne érdekeljen, csak (nekünk) fizess... :(( -
Den
veterán
Speciel a kedvezményes hitelek nem a banktól függnek. Itt kamattámogatásról van szó, azaz az állam kifizeti a kamat egy részét a banknak, ezért tudja az alacsony kamattal adni a hitelt.
Önrész van de ''csak'' 30%, igaz mivel ma egy 35-45 négyzetméteres lakás 10 milla, igy az önrész is 3 milkó ami azért nem az átlagnak való. -
ZBAdmin
csendes tag
Hát valóban... Minden felhasználható.
Azt gondolom, hogy amire te emlékszel, az már a ''ferdített'' változat.
A szó szerinti idézet :
''Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.''
Ez nem pont az...
Azért szerintem nem korrekt így siklani el a dolog felett. Képzeld el, hogy mondjuk a Fidesz így csinálna Kovács valamelyik beszéde után...
Hatalmas lejárató kampány, tüntetés szervezése,
reklámfilm forgatása... Ha ebből csak annyit hallanál, amire hivatkoztál, biztos, hogy egy életre megutálnád a nyilatkozó felet.
Szerepelni meg miért szerepelt volna??
Ilyen megalázás után akármit mond, rajta marad a ''bélyeg'', amit szinte lehetetlen lemosni, mindegy, ki mit mond, mit perel. Szerintem neki fűrészeltek. És milyen sokan csak az MSZP-s képviselő változatát ismerik...
Én is csak akkor olvastam utána, amikor egy kedves ismerősömmel beszélgettem és ő érvként az ''akasztásos beszédet'' hozta fel.
Nem tartom magam (talán annyira)elvakultnak, minden párt következő 4 éves tervét elolvastam (még a MIÉP-ét is), és mindig megpróbálok mindennek utánajárkálni (pro és kontra). Szerintem csak így lehet.
Ne kiabálj, OLVASS!!!!!! :D -
Turmoil
senior tag
Na, lehet, hogy az előzőben tévedtem kicsit. De közben találtam ezt, és ezzel szeretném zárni a mostani futamot (esetleg otthonról folytatom:)
Idézek, szintén az ''origo''-ról:
>''Megálljt kell parancsolnunk a szavainkat kifacsaró, mondanivalónkat meghamisító
>nyilatkozatoknak!'' - áll a Fidesz közleményében. A dokumentum leszögezi: az emberek
>félrevezetéséért Kovács Lászlónak a független magyar bíróság előtt kell felelnie.
És a Fidesz jelenleg pont ezt csinálja. Köszönjük!:) -
ZBAdmin
csendes tag
Ja. Higgadtan fogadta...
A hitelesség látszata ott bukott el, amikor az ''akasztásos beszéd'' néven elhíresült dolog után olvastam egy kicsit...
Javaslom neked is.
Keresd az origo.hu-n, a következő címszavakkal:
''Hangfelvétel bizonyítja Kövér akasztásos [...]''
''Kövér beperli Kovácsot''
''Beperlik Kovács Lászlót az akasztásos [...]''
Egy kicsiny ''csavargatás'' után az jött ki belőle, hogy ''mindenki akassza fel magát, aki nem a Fideszre szavaz'', meg hogy ''tömeges öngyilkosságra szólította fel''.
Na ne már...
Akárhogy olvastam, nem sikerült ilyet olvasnom. Ilyet viszont belemagyarázni kiválóan lehet, főleg annak, aki magára veszi... Nem ez a félelemkeltés meg az uszítás?
No comment.
(Ne kiabálj, OLVASS!!!!!) :D -
guest
veterán
Az hogy ki miert akarja megnyerni a valasztosakat eleg partalan vitahoz vezetne. Azt hiszem te is korberohognel, ha azt irnam, hogy a fidesz azert akar nyerni, hogy nekunk jobb legyen. De bevallom en se cselekdenk mashogy egy az mszpvel kapcsolatban elhangzo hasonlo kijelentes eseten.
HAL -
guest
veterán
Az en velemenyem hasonlit egy mar elhangzotthoz. Espedig: Szerintem az mszp egesz kampanya olyan volt, amilyen a fidesze az elso fordulo utan lett. En a mar egy-ket honapja szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy az emberek meg tudjak-e erteni a Fidesz uriember kampanyat: azaz soha semmilyen vonatkozasban nem beszeltek a szocikrol, mialatt az mszp minden kulonosebb elkepzeles nelkul csak tamadott. Nohat az elso fordulo bebizonyitotta, hogy az Iliescu-tol importalt kampany hatasos volt. Szegeny Fidesz kicsit keson eszmelve, ugyanakkor kompenzalas-keppen viszonylag eroteljesen atvette erre a rovid idore a stilust. En szemely szerint nem szeretem a tamado stilust, ugyanakkor tisztaban vagyok azzal, hogy az atlagember szamara sajnos erthetobb, mint az oksokodonak tuno alternativa-kinalas.
Egy guest, aki HAL -
Adi
senior tag
Idézem:
Mondj egy ''európai'' országot, ahol ha kiderül valakiről, hogy van +1 gyermeke nem a feleségétől, akkor az miniszter maradhat... Ezek az emberek azonnal lemondanak... Ez eléggé lightos példa, de a lényeg ugyanaz.
Franciaország és Mitterrand, ha jól emlékszem. :) Van egy házasságon kívül született lánya. -
Uncool Ben
tag
Igen, termeszetesen ez az MSZP-re is vonatkozik, nem szeretnek Nagy Sandort meg Szekerest latni en sem sokaig, de Vitanyi Ivan altal kepviselt stilussal mar ki tudok egyezni. Es igen, kar, hogy a Centrum nem jutott be, annak ellenere, hogy tele van volt KDNP-s zombikkal :) Bar, ha a Spectrum - Commodore, vagy az AMD-Intel flamewar-okra gondolok... :D
-
guest
veterán
Meg egy erdekes adalek a tortenelem orahoz, aztan befejezem. A rendszervaltas idejen megvolt az a kozhangulat, amiben ha nem is leloni lehetett volna midnen exkomcsit (mivel azt senki sem akrhatta, mert akkor semmivel se lettunk volna kulonbek toluk), de lett volna ra lehetoseg, hogy ellehetetlenitsuk a tovabbi mukodesuket. Csakhat sajnos az elvtarsak ezt is ugyesen csinaltak. Ugyanis akkor meg itt voltak az oroszok. Ugy meg senkinek nem volt batorsaga komolyabb szankciokat hozni ellenuk. Mikorra kimentek, sajnos az emberek olyan iranyu alma, hogy itt lesz a kanaan egy ket honapon belul szertefoszlott. Mar igencsak kiabradultak az mdfbol es tarsaibol, es a legnepszerubb akkor mar az mszp volt.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest