- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
GeorgeTerror #321 üzenetére
Én is találkoztam ilyenekkel, a legmegdöbbentőbb egy olyan egyén, aki a fidesz kormánytól lóf*szt, nem kapott, csak egy 400%-os ígéretet. Természetesen nő, nekik bejön a halgass a szívedre...
Bokroscsomagról meg csak annyit, hogy nyugaton már tananyag, a Bokros pedig az egyik legelismertebb közgazdász, csőd szélén táncoló államok válságmenedzselésében az etalon. Többek között taácsadó a volt jugoszlávia két államában, lengyelországban, dél amerikában... -
Piccolo
csendes tag
válasz
GeorgeTerror #272 üzenetére
Ahány Bokros csomag elemzést olvasol annyi féle vélemény nyilvánul meg. Példa: az összes vállalkozó kapott családi pótlékot mert minimálbéren volt bejelentve és jól ellaviroztak a plusz pénzzel, más meg akinek ténylegesen kellett volna az nem kapott, szociális érzékenység. Kicsit kettős mércével nézed a világot, elemezd az mszp elmúlt 4 éves tevékenységét.
Egyfajta Bokros csomag elemzés: http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=70556&rvt=22&rvt2=57&date=2002-04-13
És most megjelent egy az origon is.
Turmoil: ezt az országimázst mindig felhozza vki, amit ott 4 év alatt elköltöttek az semmi. A vegyépszer meg cáfolta volna, hogy megkötötték a szerdősét. Széchenyi tervvel mi is a baj? Mit vettek el ? Ne felejtsed el az mszp kormány mint a mai napig nem számolt el a postabank pénzével.
haver: azt próbáltam elmagyarázni, hogy a média félremagyarázta és te is félreértetted a dolgot. A média úgy állitotta be, hogy a jobb oldali szimpatizánsok hordják, közben semmiféle ilyen ''szabály'' nem volt. És mivel ált. a jobboldali szavazók ordták azért kell levenni, nehogy véletlenül csalás legyen. -
guest
veterán
válasz
GeorgeTerror #96 üzenetére
A centrummal kapcsolatban en csodalom a sok pozitiv velemenyt. Miert nem tetszettek annyira, mikor meg mdnp, kdnp, agrar...nak hivtak oket? Most mitol lettek annyira szimpik ogyanezek az arcok, mas neven? Komolyan kerdezem?
Arrol nem is beszelve, hogy olyan vegyes a tarsasag a centrumban, hogy nem adok nekik fel evet, hogy kiszakadjon belole valamelyik szovetseges.
HAL -
Egon
nagyúr
válasz
GeorgeTerror #73 üzenetére
GeorgeTerror: azért a procikérdést ne keverd bele...:) Annak alapján amit írsz, én igazi perverz vagyok: Intel-procitulaj (és picit -fanatikus) ÉS mszp szavazó...:D
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest