- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Persze és emiatt voltak a digok olyan balf@szok már Etiopia lerohanásakor is! Nevetséges volt a fegyverzetük M.C. puska A.V.33-as tankal kiegészitve, tehetségtelen tábornokokkal együtt, egy papucsdiktátor szolgálatában - totál kudarc! Nálunk meg, a tisztikar értelmesebbjét, akik háromszoros tulerött vertek szét a felvidéki hadjáratban mint hazaárulot lelötték, vagy elüldözték! A megmaradt pulykatollas idioták meg puska nélkül küldték a magyar bakát ellentámadásra a szovjet tankok ellen a donkanyarban!
De hát az ideologia... - pedig minek nekünk egy darabka orosz föld, mikor a mienket a szövetségeseink bitorolták... Ezek nem magyar érdekeket nézték, hanem az ''urakét''! -
Petya
tag
Neked rog véleménye tetszik jobban hiszen hasonlóképpen gondolkodsz én viszont jobban értem amire Den akar kilyukadni. Szóval ne irjuk le egymást. És én nem általánositottam a kerszténységre a vallási mondandómat. Lehet nem sikerült ugy kifejezni magam ahogy akartam. :)
-
Piccolo
csendes tag
Véletlenül eltüntek a papirok, mint Horn estében.. érdekes..
BobMaster: gázszámlával kapcsolatban annyi, hogy külföldi újságokban jelentős gázáremelés itt meg ahány mszp-s politikus annyiféle véleményt mond.
Lakáskölcsönnel kapcsolatban megint tévhitben élsz, nem 50-100e a havi törlesztés, nézzél már utána mikor ilyeneket irsz ide.
Den: véletlenül kikerült egy otp-s fax és abban irva van, hogy lesz emelés. A másik, hogy kovács laca a hir hallattán azt mondta azért fagyasztották be, mert csökkentés lesz, érdekes.
WiLDoR: olyanra kell menni ami állami nappali!!! Aki fizetősre megy az magára vessen, hogy ilyen hülye volt. Szemellenzőt le!
[#293] guest: pontosan, lazán átvesznek. Tanulni kell és nem sirni. -
Turmoil
senior tag
Banktól függ, hogy milyen konstrukciót kínál...
Mert nem az állam adja a kölcsönt, hanem a bank, az állam csak kifizeti a kamatok különbözetét (a költségvetésből, azaz csak újraeloszt, többek között az én adómat). Szóval a többi a bank által kihelyezett pénz, amire a bank saját kockázatkezelési rendszere érvényes. Azaz, ha nincs elég nagy jövedelmed (pl. minimálbérrel kiröhögnek), akkor ne is álmodj kölcsönről, mert nem látják biztosítva a visszafizetést. Ugyanígy, ha nem rendelkezel megfelelő önrésszel (komoly szándék), akkor szintén nézhetsz. Emlékeim szerint ez olyan 60% körül mozog, ami nem kevés. Tehát nincs megoldva a probléma... Ezért nincs nekem se még lakásom:(
Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest