- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Zolcsy_3298
tag
válasz
Don Vittorio #363 üzenetére
Addig nem lehet az ellentétet eltenni amig a felelősöket meg nem büntetjük majd, ahogyan a holocaust elkövetőit is mai napig üldözik...
-
Sidaries
őstag
válasz
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Fidesz tagjai nem voltak a Nyilas féle pártban így nem tehetnek róla, míg az Mszp tagjai jórészt bennevoltak az Mszmp-ben így ők -akárhogy is- de a jogutódpártban vannak most így közvetve (esetenként közvetlenül) tehetnek róla. Egyébként inem a Fasiszták és Kommunisták a topic címe, hanem Fidesz és társai & Mszp és társai. Nem feltétlenül csak ez a lényeg. Fontos a múlt, de lehet rajta változtatni. Ha sikerül.
-
Zolcsy_3298
tag
válasz
Tudom, hogy a fideszben is sok odanemillő van, de lásd fentebbi pontom. (egyébként Én még nem is szavaztam a Fideszre)...
A Német tankok és az orosz tankok is csak megszállók voltak, az a lényeg, hogy egyik megszállót se szolgáljuk ki, d-209 pedig ezt tette...Nem a magyarság érdekét nézte, hanem a sajátját/cccp-jét... -
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #354 üzenetére
A Fidesz sem tökéletes. Ez szerintem már előjött az előző hozzászólásaimból is. Mindenesetre a többinél jobb.
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #351 üzenetére
Hmmmm... Hülyék mindíg vannak. Nem egy emberből kell megítélni egy csoportot. Az általánosítás veszélyes.
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #345 üzenetére
Fidesz=Fasiszta He???
-
Sidaries
őstag
válasz
Don Vittorio #341 üzenetére
Az Mszp meg fasisztázik. Az elképzelhető, hogy az Mszpben kevesebb az ideológia, de abban is biztos vagyok, hogy igazat is csak ritkán mondanak. Link.
Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest