- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Zolcsy_3298 #355 üzenetére
Persze igazad van.
Csakhogy:
1. Több ismerősöm van, aki hasonló beosztásban dolgozott, mint a Te drága D-209-ed. Nagyrészük ma Fideszes. No comment. Nem ezért szeretem vagy nem szeretem őket.
2. 15 évvel a 380 db akasztás előtt sokszázezer magyar állampolgárt vittek el a gázkamrákba. Az jobb volt? (Mer' hogy ma ez van jobbnak beállítva.) 15 évvel korábban a ruszki tankok helyett német tankok mentek végig az országon. Az jobb volt? Ha történész hallgató vagy, tudod, hogy a történelmi események egymásra épülnek. Talán el kellene gondolkodnunk a II. VH-s szerepünkön, az kicsit megmagyarázná a következő 20-40 évet is...
Szerintem nem lehet ezt így megközelíteni. Már egyetlen nevet sem lehet mondani azok közül a volt komcsik közül, akik ma még politizálnának. Már a 18 évesen sorozott pufajkás Horn is nyugdíjas. Nem kellene ezt a komcsi-jobbos ellentétet már letenni egy kicsit?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest