Hirdetés

Aktív témák

• TommyGun

őstag

Eléggé meglep engem is hogy ilyen képmutatással, pökhendiséggel meglehet fogni embereket....Ahogy elnéztem főleg a vidékieket sikerült behülyíteni....mármint a FIDESZ-nek...lehet hogy ott az iskolázottság miatt mert valjuk be ott kisebb, és ezzel bocsi a vidékiektől de szerintem ezek az emberek nem látják igazán át ezt a Fideszt...meg a politikát...azért csak jelent valamit hogy budapesten mindenhol az M?SZP nyert majdnem....A másikfele meg valaki említette hogy mekkora erkölcstekenség hogy MEggyesi arra kérte Orbánt hogy a két forduló közt ne írjon alá semmit holott az MSZP aláírta a 4-es metrót 4éve a két forduló között...Erre válaszom annyi hogy fölénnyel nyert az MSZP 4 éve csak nem számítottak rá hogy a két párt a FKGP és a Fidesz akiknek nem épp felhőtlen a viszonyuk lepaktálnak egymással....valószínü ezért merte aláírni az MSZP a 4-es metrót meg talán arra gondolt ez jó Budapestnek....nemtudom a FIDESZ mért fosztott meg a 4-es metrótól minket...DE OLIMPIA AZ KELL BAZZZeeee...4metróra nincs pénz de a világ második legnézetebb sporteseményére van...képmutatás...ha lessz itt olimpia nem 4-es metróra lesz szükség amilyen szar itt a közlekedés hanem 8-9-es metróra is....

Aktív témák