Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
egle
tag
Fogalmam sincs a többi szolgáltató hogy működik, nem voltam még náluk ügyfél. De szerintem az semmiképp nem megoldás, hogy megveszek mindenkit kilóra, aztán beleszarok az egészbe hiszen nincs konkurencia.
Ha én lennék egy ilyen cég vezetője, (legyen szó most akármelyikről), mégha egyedül lennék is a piacon, akkor is arra törekednék, hogy minél jobb, gyorsabb, minőségibb szolgáltatást nyújtsak, és természetesen ne legyen túl drága. Szinte az összes itthoni cégen látszik (legalábbis az eddigi hozzáállásukból), hogy nem hosszútávra tervezik a dolgokat. Ami már eleve felháborító, hiszen hogy bízzanak bennük az emberek, ilyen hozzáállás mellett? Ahhoz hogy valami megbízhatóan, profi módon működjön, ahhoz bizony idő kell, sok-sok idő, ami alatt tapasztalatokat lehet szerezni az adott helyzetről. És ez az, ami szinte kivétel nélkül, az összes itthoni cégből hiányzik, a türelem.
Namost, ezzel szemben mit csinál pl. a fiber? Vissza lehet olvasni, és nem csak az én hozzászólásaimat. Ennyit erről.
Mellesleg igen, felháborító az, hogy szinte az összes szolgáltató cégnél vannak olyan hibák, amiket képtelenek megoldani, hetek, hónapok eltelte után is. Nem is értem miért, mintha valami olyan megoldhatatlan dolog lenne, amit képtelenség kijavítani.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest