Hirdetés

Aktív témák

• egle

tag

válasz Ebit #5772 üzenetére

Fogalmam sincs a többi szolgáltató hogy működik, nem voltam még náluk ügyfél. De szerintem az semmiképp nem megoldás, hogy megveszek mindenkit kilóra, aztán beleszarok az egészbe hiszen nincs konkurencia.
    Ha én lennék egy ilyen cég vezetője, (legyen szó most akármelyikről), mégha egyedül lennék is a piacon, akkor is arra törekednék, hogy minél jobb, gyorsabb, minőségibb szolgáltatást nyújtsak, és természetesen ne legyen túl drága. Szinte az összes itthoni cégen látszik (legalábbis az eddigi hozzáállásukból), hogy nem hosszútávra tervezik a dolgokat. Ami már eleve felháborító, hiszen hogy bízzanak bennük az emberek, ilyen hozzáállás mellett? Ahhoz hogy valami megbízhatóan, profi módon működjön, ahhoz bizony idő kell, sok-sok idő, ami alatt tapasztalatokat lehet szerezni az adott helyzetről. És ez az, ami szinte kivétel nélkül, az összes itthoni cégből hiányzik, a türelem.
    Namost, ezzel szemben mit csinál pl. a fiber? Vissza lehet olvasni, és nem csak az én hozzászólásaimat. Ennyit erről.
    Mellesleg igen, felháborító az, hogy szinte az összes szolgáltató cégnél vannak olyan hibák, amiket képtelenek megoldani, hetek, hónapok eltelte után is. Nem is értem miért, mintha valami olyan megoldhatatlan dolog lenne, amit képtelenség kijavítani.

Aktív témák