Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Egyrészt mert ovlastam hogy máshol is késik,másrészt rohadtul nem volt időm bemenni,rengeteg dolgot kellett intéznem most lakásvásárlás miatt. Persze,félre lehetne rakni minden hónapban rá pénzt és amikor megjön a csekk kifizetni,de had engedje már meg a fibernet hogyha havi fizetést jelölök be a szerződésbe akkor havonta fizessek,mivel úgy döntöttem hogy nem tudok külön félrerakosgatni. Ne más akarja már eldönteni hogy spóroljak.
Megvan amúgy a pénz rá,de ez az egész hozzáállás háborít fel rohadtul,ha én szegnék szerződést kapásból ugranának. Már látom előre abból is vita lesz hogy mikortól számláznak,mert én bekötés előtti időt nem vagyok hajlandó kifizetni nekik az hótziher,főleg hogy akkoris rajtam kívülálló okok miatt baszakodtak egy hónapig.
Na majd lesz valami,de amint lehet másik szolgáltatót váltani ezen a környéken,váltani fogok.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest