Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

Kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbiakkal kapcsolatban, ki mit gondol.

Dolgozom egy mapon, ill. pontosabban annak egy olyan részén, ami a Marhu-féle sertés/borjú istállót tartalmazza. Az eredeti elképzelés az volt, hogy ezek az épületek mint olyan, döglött állatot is "termelnek", ami aztán feldolgozóüzembe kerül és biogázként, illetve takarmányként értékesíthető (mint a valóságban).

Kisebbfajta etikai véleményháború alakult ki a modhoz kapcsolódó fórumon, amit még tovább tetézett ez a videó:

[vágóhíd]

A játék PEGI (korhatár) besorolása 3 év. Szerintem ez inkább a pelenka-szimulátorra vonatkozik 3 évesen..
    Nade a lényeg, ki mit gondol? Pro-kontra érvek ellenérvek az én olvasatomban, avagy van-e jogosultsága egy ilyen "modnak".

Pro :
    - valósághoz kapcsolódik, ezért Farming Simulator. Tekintve, hogy a farmokon vannak állatok is, és bizony nem élnek örökké..
    - újabb opció a gazdálkodásra
    - egyedi koncepció a mapon (akár szerves trágyaként hasznosítás)

Kontra :
    - nem javasolt 12 éves vérpistikéknek, akik azt hiszik a csirke zacskóban terem a sütőben.
    - Giants eleve nem tette bele az állatokkal kapcsolatos más irányú lehetőséget (gondolom az értékesíthetőség és PEGI besorolás miatt)
    - a játékot tekintve a vágóhídas videó (mapépítési szempontból k**va nehéz, le a kalappal) szerintem is kicsit túlzás.

Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák