Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz toto0569 #12972 üzenetére
Nem kattintunk rá semmire, ennyire hülyék nem vagyunk. Másrészt, állandóan be van kapcsolva a Malwarebytes, de nem szólt. A gépet hetente ellenőrzöm vírusirtóval (Nod 32) és Malwarebytes-cal is. Jelszót is változtattunk, a probléma továbbra is fennáll. Harmadrészt, rákerestem már, és én is megtaláltam ezt az oldalt, de azért köszönöm.
Szóval, nem a megelőzésre lennék kíváncsi, hanem a megoldásra. Előre is köszönöm!
-
MrSealRD
veterán
válasz toto0569 #13836 üzenetére
Fent a nyíló menüben Beállítások -> (legalsó pont) Viedók -> Videók automatikus lejátszása sort állítsd át alapértelmezettről 'kikapcsolva'.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
krizmo_
Topikgazda
-
kispx
addikt
válasz toto0569 #13954 üzenetére
Modern bloggolás...
1. Ahogy írja, csak az aktív bejelentkezéseket írja ki. Azaz beléptél az fb-be, de ki már nem jelentkeztél. Ha a támadó kijelentkezett, akkor azt nem fogod a listában látni.
2. A helymeghatározás pontatlan. Nem mindig az a várost írja ki, amelyikben vagy. Így ha valamelyik város nem ismerős, akkor sem feltétlen berezelni, hogy valaki más belépett. -
Silverr
aktív tag
válasz toto0569 #13954 üzenetére
Ez már nagyon régi dolog, talán pár éves is. Nem tudom miért most irtak cikket. Valamint még mindig nem értem az olyan embereket akik szerint csak úgy be lehet nézni más fiókjába vagy feltörni. Pontos adatokat itt sem fog irni sok mindentől függ, főleg, hogy honnan kapod a netet. Inkább azt nézd, hogy milyen eszköz volt mellérendelve. Valamint ha ismeretlen helyről lépsz be a facebook értesitést is küld, bár erre már nem emlékszem, hogy külö kell-e bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz toto0569 #13957 üzenetére
A HTML5 szabvány rendelkezik egy Geolocation API-val ami lehetővé teszi, hogy a helyadataid elérhetőek legyenek a böngésző számára. Ezt a facebook is használja, DE! Ha nem tudja lekérdezni mert nem áll rendelkezésre, akkor nyilván nem mutatja hol vagy...
Más módon is be lehet határolni a helyet. Pl [link]
Gyakorlatilag az internetszolgáltatód által IP cím alapján hozzád rendelt város minden erőfeszítés nélkül elérhető. Akkor jön ki hülyeség, ha a valami oknál fogva változik a kilépő pont fizikai helye. Ennek okát nem tudom. Tippre, azt mondanám, hogy routolási okokból másik városon megy keresztül az adat, akkor lehet, hogy átdob BP-ről ideiglenesen Kecskemétre... vagy Nagykanizsára...vagy akárhová...Ettől még nem kell megijedni.
Ha mobilról is használod a facebook-ot böngészőn vagy app-on keresztül akkor meg ráadásul még az is befolyásolja, mert ha nincs engedélyezve a Helyszolgáltatásokból semmi, akkor megint csak internetszolgáltató pontja lesz helyszínként megadva. Ami mobilszolgáltató esetén az adótorony kapcsolódik a gerinchálózatra, és annak a kilépő pontja meg kitudja hol van...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MrSealRD
veterán
válasz toto0569 #13961 üzenetére
Adatvédelmi okokból most nem foglak elkezdeni kérdezgetni a cégről és egyebekről... De a lényeg, hogy VPN kapcsolatot létrehozni ma már nem nagy mutatvány házilag. Pl ha otthon szeretnél olyan oldalakon nézelődni ami kizárólag csak bizonyos országból érhető el, akkor van lehetőséged VPN szolgáltatókon keresztül úgy mutatni magad külvilág felé mintha ott lennél abban a bizonyos országban. SurfEasy egy ilyen a sok közül.
Szóval ha a céged külföldi érdekeltségű akkor előfordulhat. Nem ritka, hogy egy cég két irodája között VPN kapcsolaton keresztül meg az információ áramlás.Ha nincs külföldi érdekeltség, akkor is lehetett valami oka, a forgalom átirányításnak.
De ez mind-mind találgatás. Tartsd szemmel egy ideig a bejelentkezési naplód.
-
törölt tag
-
movax
őstag
válasz toto0569 #31658 üzenetére
Ha a feljelentés megvan, akkor a rendőrségnek ki is kell vizsgálnia, vagyis a FB-hoz fordul, a FB-nak pedig együttműködnie kell a rendőrséggel, vagyis ki kell adnia minden olyan adatot, amivel rendelkezik és amely az illető személyek azonosításához szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz toto0569 #33116 üzenetére
Plusz ugye azokkal kardoskodsz akik csak lakók. Nem beruházók és nem az építtetők, vagy engedélyező hatóság..
A többit meg úgy sem tudod megváltoztatni.
Nem szedi össze a kutyaszart mert a polgár a mobilját nyomogatja direkt. Ez van.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest