- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Delila_1 és Cuci3: Ez elmúlt pár napban nem néztem rá a fórumra, de köszönöm szépen, hogy foglalkoztatok a kimutatás - csoportosítás kérdéssel. Nekem sehogy sem sikerült a csoportosítás a dátum adatokat illetően, de akkor biztos az volt a gond, hogy nem kezdettől fogva dátum típusúak azok a mezők. Végül is az eredeti elképzeléssel (függvénnyel) oldottam meg egyelőre a dolgot, de feltétlenül megpróbálom még egyszer ezt a csoportosítást is.
Aminek nagyon örültem még, hogy sikerült megoldani az elemek összevissza sorrendjének kérdését, nagy meglepetésre a "jobb klikk, Sorrend" pont erre jó
(mondjuk a megvalósítás kicsit fapadosnak tűnik, egy lépésenként jobbra-balra, illetve könnyítésként a lista elejére-végére lehet helyezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- darkFlash Shadow Pro
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mondjuk a megvalósítás kicsit fapadosnak tűnik, egy lépésenként jobbra-balra, illetve könnyítésként a lista elejére-végére lehet helyezni)
Fferi50