Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Holgyekurak. lenne egy trivialis kerdesem, excel 2007 angol verziojaval kapcsolatban.
Adott egy bohom nagy excel tabla, rendelesi sorokkal,rengeteg cikkszam rendelt, lefoglalt, es elerheto mennyisegi adatokkal. Nem jovok ra az istenert se, hogy kell conditional formattingal egy uj oszlopba mutatva elernem, hogy
megnezze,hogy a rendelt es lefoglalt mennyiseg megegyezik-e. Ha igen, akkor 0-t szeretnek kapni ertekkent az ujonan beszurt oszlopba. Ha nem, akkor a rendelt es lefoglalt mennyiseg kulonbseget. Probaltam mar mindenfelet, neztem Lynda.com-os Excel 2007 tutorial videot kulon a conditional formattingrol, de rohadtul nem ertem.
Koszi a segitseget
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50