Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Kedves Mutt,
Annyira tetszett a képleted és a megoldás (hogy nem kell hozzá makró), hogy úgy döntöttem veszek frissítést és áttérek az Office 2021-re, csak hogy azzal oldhassam meg a problémát.
Akadt némi gondom a verzió frissítéssel, de ma meglett az is. Azonnal nekiugrottam, beírtam a képletet, de sajnos nekem nem működik.
Jelenleg ez szerepel a cellában:=LET(Adathalmaz;INDIREKT("A2:E" & Öhsz;IGAZ);Sorok;SOROK(Adathalmaz);Adatsor;INDEX(Adathalmaz;SOR(INDIREKT("A2:A" & Sorok));1/2/3/4/5);aoszlop;INDEX(Adatsor;0;1);boszlop;INDEX(Adatsor;0;2);coszlop;INDEX(Adatsor;0;3);doszlop;INDEX(Adatsor;0;4);eoszlop;INDEX(Adatsor;0;5);SZUM(((aoszlop=K2)+(boszlop=K2)+(coszlop=K2)+(doszlop=K2)+(eoszlop=K2))*((aoszlop=L2)+(boszlop=L2)+(coszlop=L2)+(doszlop=L2)+(eoszlop=L2))*((aoszlop=M2)+(boszlop=M2)+(coszlop=M2)+(doszlop=M2)+(eoszlop=M2))))
Ez jelenleg annyiban tér el a tiédtől, hogy a ;1/2/3/4/5 (amit nem is értek, hogy mit jelent, és mire való, hogy azok nem szerepelnek {} kapcsos zárójelek között. Ha az ott tömbképlet akar lenni, akkor nem tudom (ebben az esetben, hogy csak azt alakítsa tömbképletté), hogy hogyan kellene azt beírni. Ha meg simán beírom a kapcsos zárójeleket elé és utána, akkor képlethibával el sem fogadja.
Mit csinálok még mindig rosszul? Vagy mit nem csinálok? Tudsz ebben segíteni?
Előre is köszönettel, KaliJoe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50