Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Kedves Mutt,
Annyira tetszett a képleted és a megoldás (hogy nem kell hozzá makró), hogy úgy döntöttem veszek frissítést és áttérek az Office 2021-re, csak hogy azzal oldhassam meg a problémát.
Akadt némi gondom a verzió frissítéssel, de ma meglett az is. Azonnal nekiugrottam, beírtam a képletet, de sajnos nekem nem működik.
Jelenleg ez szerepel a cellában:=LET(Adathalmaz;INDIREKT("A2:E" & Öhsz;IGAZ);Sorok;SOROK(Adathalmaz);Adatsor;INDEX(Adathalmaz;SOR(INDIREKT("A2:A" & Sorok));1/2/3/4/5);aoszlop;INDEX(Adatsor;0;1);boszlop;INDEX(Adatsor;0;2);coszlop;INDEX(Adatsor;0;3);doszlop;INDEX(Adatsor;0;4);eoszlop;INDEX(Adatsor;0;5);SZUM(((aoszlop=K2)+(boszlop=K2)+(coszlop=K2)+(doszlop=K2)+(eoszlop=K2))*((aoszlop=L2)+(boszlop=L2)+(coszlop=L2)+(doszlop=L2)+(eoszlop=L2))*((aoszlop=M2)+(boszlop=M2)+(coszlop=M2)+(doszlop=M2)+(eoszlop=M2))))
Ez jelenleg annyiban tér el a tiédtől, hogy a ;1/2/3/4/5 (amit nem is értek, hogy mit jelent, és mire való, hogy azok nem szerepelnek {} kapcsos zárójelek között. Ha az ott tömbképlet akar lenni, akkor nem tudom (ebben az esetben, hogy csak azt alakítsa tömbképletté), hogy hogyan kellene azt beírni. Ha meg simán beírom a kapcsos zárójeleket elé és utána, akkor képlethibával el sem fogadja.
Mit csinálok még mindig rosszul? Vagy mit nem csinálok? Tudsz ebben segíteni?
Előre is köszönettel, KaliJoe
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50