- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Több száz munkalapról szeretnék átmásolni képeket, gyakorlatilag a landscape-ről konvertálnék portrait módba.
Az forrás lapokról csak az A1 : K32 range-ben található min. 1 max. 6 képet szeretném másolni, lehetőleg balról-jobbra fentről-lefele, majd ezeket beilleszteni fentről-lefele balról-jobbra.
Forrás: Cél:
A1-B1-C1 A1-A2
A2-B2-C2 B1-B2
C1-C2Az egyszerűség kedvéért egyesével, nem szerezném, ha groupként lennének beillesztve. Nem kell forgatni vagy újraméretezni, az igazítást is meg tudom oldani.
Szerintem egy olyan kódrészletre lenne szükségem, ami A1-től megjelöli az első képet és eltárolja, mondjuk pic1 nevű változóként, és ugyanezt megcsinálni B1-pic2, C1-pic3 stb is.
A cellák neve ne tévesszen meg senkit, azt csak példaként írtam, sajnos a vaóságban nem minden kép van rendesen beillesztve egy adott cellába.A szöveges részeket már megoldottam, a loop kész van, ami az összes lapon végigmegy, csak a képek másolását kellene valahogy belefoglalni még.
Örömmel olvasnék néhány tanácsot, hogyan keydjek neki
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest