Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Több száz munkalapról szeretnék átmásolni képeket, gyakorlatilag a landscape-ről konvertálnék portrait módba.
Az forrás lapokról csak az A1 : K32 range-ben található min. 1 max. 6 képet szeretném másolni, lehetőleg balról-jobbra fentről-lefele, majd ezeket beilleszteni fentről-lefele balról-jobbra.
Forrás: Cél:
A1-B1-C1 A1-A2
A2-B2-C2 B1-B2
C1-C2Az egyszerűség kedvéért egyesével, nem szerezném, ha groupként lennének beillesztve. Nem kell forgatni vagy újraméretezni, az igazítást is meg tudom oldani.
Szerintem egy olyan kódrészletre lenne szükségem, ami A1-től megjelöli az első képet és eltárolja, mondjuk pic1 nevű változóként, és ugyanezt megcsinálni B1-pic2, C1-pic3 stb is.
A cellák neve ne tévesszen meg senkit, azt csak példaként írtam, sajnos a vaóságban nem minden kép van rendesen beillesztve egy adott cellába.A szöveges részeket már megoldottam, a loop kész van, ami az összes lapon végigmegy, csak a képek másolását kellene valahogy belefoglalni még.
Örömmel olvasnék néhány tanácsot, hogyan keydjek neki
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50