Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Lehet, hogy valamit nem.jol írtam, vagy inkább én nem értem :)
Szóval ez lenne amiről szó van. Ebből szeretném összesíteni külön külön a három színnel jelölt napokat, hogy tudjam, kinek mennyi napja van összesen szakonként (ez ugyanis a dolgozók De, Du, Éj szakjait jelöli). Annyival "bonyolódik" a helyzet, hogy van, amikor hétvégén is kell jönniük és én azt az adott szak színével színezem ki. Az kevés, hogy beirnám az adott szakot és darabtelivel összesítésben (ez meg is van egyébként), mert szeretném, hogy egyszerre tudja milyen szakban jöttek és mikor. Nem tudom érthető e? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest