Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Üdv ismét a topik lakóinak és guruinak is!
Ismét lenne egy kérdésem: Adott egy tartomány (mondjuk egy munkafüzet A oszlopa) ahol dátumok vannak, méghozzá YYYY.MM.DD formátumban. Egy cellában meg szeretném számolni, hogy az adott tartományban hányszor szerepel egy bizonyos évszám. Ha jól tippelek akkor a COUNTIF függvényt kell használnom. Meg is adom a tartományt (A:A) de a feltételnél vagyok bajban. Próbáltam már a "2018*" vagy a "2018.*" vagy a "=2018" vagy a "=2018.*) feltételeket is de eddig nem jártam eredménnyel.
Hogyan kellene a feltételt megadni, ahhoz hogy működjön a dolog?Az eredeti munkafüzetben minden dátumhoz tartozik egy időtartam is. A következő feladat az lenne, hogy egy másik cellában ezeket a időtartamokat kellene összesíteni, méghozzá az adott év szerint. Ezt gondolom, hogy a SUMIF függvényt kell alkalmazzam, de ha fentebb nem tudom megadni a feltételt jól, akkor itt sem fog sikerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50