- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Statisztika/kimutatásszerű dolgokban nem vagyok otthon, ezért kérnék pár tippet az állábbiakhoz.
Van egy pár ezer sornyi eseményeket tartalmazó táblám, minden rekord külön sor, kb 5-6 oszloppal, de ebből engem most csak 2 oszlop érdekel:
Az 1. oszlopban, minden sorhoz (eseményhez) tartozik egy dátum (év.hónap.nap), 2013-tól napjainkig valamelyike. Valamelyik konkrét nap többször is előfordul a táblázatban, valamelyik nap egyszer sem.
A 3. oszlopban szöveges helyszín található, összesen kb. 25-30 darab van, de minden sorhoz csak 1.Ami engem érdekel, hogy egy adott helyszínhez havi bontásban hány darab esemény (sor) tartozik kilistázva az összes évhelyes hónap szerint. (Máshogy fogalmazva gondolom ehhez annak a száma kéne nekem, hogy egy adott hónapban hányszor szerepelt az adott helyszín.) Végeredményre példa: "B" helyszín 2013. márciusában 3-szor fordult elő, 2013. áprilisában 2-szer....2018. márciusában 2-szer stb.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50