Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheeka
tag
válasz
föccer
üzenetére
Biztosan félreérthető voltam, nagyon egyszerűnek írtam le, de nem az. Tervezek 3 témakört, témánként teljesen eltér a számítási módszer. Minden témakörben több márka van, egy márkának 5-10 típusa, ezen típusoknak esetenként akár 100 kapcsolódó kiegészítője. Ez nem egy formátum, de nem is igazán tudom leírni magamtól (hány lapot használjak adatfeltöltésre, mit melyik lapra írjak, azon belül milyen logika szerint stb.). Szerintem a több lépcsőben elért végeredmény lehet akár 30-40mb-os file is, ha ez egyáltalán lehetséges? Egy hasonlóan működőt használok, az 11mb (ez adta az ötletet, ez egy márkának a sajátja, nekem lenne benne kb. 30 márka).
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Automata kávégépek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fferi50