Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Szerintem egyszerű dolgot szeretnék, de sehogy sem sikerül....
Segítséget szeretnék kérni.Van egy Excel táblázatom (office 2013) vízszintesen vannak benne az adatok, kb 1000 oszlopban.
Nincs szükségem minden adatra, csak néhányra, azokat viszont függőlegesen kell ábrázolnom, és más sorrendben mint ahogy a vízszintes sorokban vannak.
Most azt csináltam, hogy egyszerűen behivatkoztam a cellákat:
pl:
=A1 =B1 =C1 =D1 = K1vagy:
=A12 =B12 =C12 =D12 = K12A lényeg annyi, hogy a hivatkozott celláknál csak a sor száma változik, semmi más, az első példában az 1-sorban vannak az adatok, a másodikban pedig a 12-ben.
Egyszer megcsinálom a hivatkozásokat, utána meg lehet adni valamilyen módon, hogy nekem most az 5. sorból, vagy a 130-ból, vagy 1200 sorból kellenek az adatok az oszlop számának változtatása nélkül?
Lehet kicsit kuszán fogalmaztam, de remélem lesz aki megérti mit szeretnék.
Feltöltöttem ide egy példa fájlt, fiktív adatokkal, de abban a struktúrában ahogy én szeretném.
[link]Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50