Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Sziasztok!
Ismét bizalommal fordulok hozzátok egy számomra nagyon magas feladat megoldása érdekében.
Szerintem Fkeres, és HA függvények szükségesek a megoldásához, de mivel ezeket nem ismerem, így meghaladja szerény képességeimet.
A feladat egy egyszerűsített példája:
A oszlop: Márka
B oszlop: Hengerűrtartalom
C oszlop Üzemanyag Típusa
D oszlop LEA D oszlopot kell kiszámítanom. A B oszlopban nem pontos számok szerepelnek, mint 1583ccm, hanem csak annyi hogy 1.6 vagy 2.0 vagy 2.5 stb.
Egy Opel 1.6 benzin 101 LE, de egy Audi 1.6 benzin 140LE, és egy Opel 1.6 Diesl 90LE.
Emiatt a variációk száma elég nagy.Az én táblázatom pedig még több lehetőséget tartalmaz.
Honnan kellene megindulnom, és milyen utat bejárnom a függvényekkel, hogy kitisztuljon a dolog.
Ha egy képletet írtok válaszba ahhoz kérnék egy rövid leírást is, mert még nem dolgoztam ezekkel a függvényekkel.
Az Fkeres alapját az tudom, de ott csak egy 2 oszlopos táblázatból választom ki a megfelelő eredményt.
Ha nagyon macera, akkor küldjetek el egy programozóhoz melegebb éghajlatra!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- iPhone topik
- Energiaital topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50