Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sziasztok
ujfent egy kis vba-s help kene. Egy reszet mar megoldottam.
Van egy workbookom, amiben a Sheet1 en vannak az alapadatok egy tablazat formajaban. Pl 10 oszlop, headerrel ellatva, valtozo szamu sorral.
Van egy alap templatem is a fileban. A makro ezt az alap templatet lekopizza ahanyszor, ahany sor Sheet1 en van.
Tehat van pl 12 sorom Sheet 1en, es van hozza 12db masik sheetem.
Szeretnem a makrot boviteni, hogy az alap tablambol a masodik sor tartalmat a masodik sheet megadott cellaiba tudnam masolni, a harmadik sort a harmadik sheetre, es igy tovabb ahany darab sor van.
Mivel valtozo szamu sorom lesz, ezert mindenkepp dinamizalva szeretnem (most 12, holnap lehet 15), illetve a annyi kulonbseg van az alapadat sheet es a target sheet kozott, hogy elobbiben sorokban vannak az adatok, utobbin pedig kulonbozo helyekre menne - igy szeretnem lehetoleg en megadni hogy pl az A oszlop tartalmat milyen cellaba iranyitsa at a sheeteken.
Pl Sheet1 / A2 -> Sheet2 / B3
Sheet1 / A3 -> Sheet3 / B3
Sheet1 / A4 -> Sheet4 / B3ilyen problemaval talalkozott mar valaki ? probaltam neten valami sample makrot keresni, de ilyen jellegut sehol nem talaltam sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Opel topik
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Autós kamera eladó
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50