- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
válasz
poffsoft #28780 üzenetére
Szia!
Mégsem működik!
Az én hibám félreértelmeztem a feladatot.
A feltételes formázást 2 színnel kell csak elvégezni. A legnagyobb érték fehér hátterű legyen a többi sávba tartozó pedig ennek megfelelően kék/fehér felváltva.
A sávok: 2659-2650i, 2649-2640, 2639-2630,.....,2509-2500.
Ezt úgy oldottam meg, hogy a feltételes formázáshoz a következő két szabályt írtam:
=MARADÉK(KEREK.LE($A2/10;0);2)=1 --> FEHÉR HÁTTÉR
=MARADÉK(KEREK.LE($A2/10;0);2)=0 -->KÉK HÁTTÉRAztán utána néztem, hogy abban az esetben, ha valamelyik értéken módosítok, akkor attól függően a formázásnak is követnie kell.
pl: Ha a 4. értéket a 2634-et 2640-re módosítom, akkor mivel 3 érték esik a 2640-es sávba mindhárom kék színű viszont az utána következő sávnak már fehérnek kell lenni.
Ilyennek kéne lenni:
Nekem viszont nem az, mivel a képletem szerint 10-zel osztva az is páros.
Az enyém így néz ki:Hogy lehetne úgy megadni a formázás szabályát, hogy helyesen működjön?
Nagyon köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest