Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Talaltam egy olyan makrot amivel tudok sort torolni viszont nem tudom hogyan hivatkozzak az ures cellara
Ha a B oszlopban teszt van akkor szepen kitorli a sort. Nekem az kene hogy az ures sort talalja meg es torolje ki. ( viszont ne kezdje el torolgetni a tobbi ures sort mert akkor vegtelen ciklusba fog kerulni

Probaltam csak igy "" illetve hasznalni az IsEmpty-t de nem akar mukodni. Hogyan lehet megtalalni az elso ures ( aminek a B oszlopa mondjuk ures mint az alabbiban ) sort es kitorolni?
Sub Rowdel()
Dim i As Integer
For i = Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Row To 1 Step -1
If Cells(i, 2) = "teszt" Then Cells(i, 1).EntireRow.Delete
Next i
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50